17 November 2018

Testimoni Syma Fit Tea

Buat masa ni takde lagi tu...  Tgu deh

saja saja

 0103317006 klik sini
 0136077006 klik sini
 0182307006

Fiber slimme

Bila dah SETAHUN diet tapi orang cakap makin gemuk⁉️ 😭

Nak kurus tapi selalu terbabas?? Tiap kali masuk tahun baru je azam baru mesti  "NAK KURUS" tapi ni dah  hujung 2018 nak kekal GEMUK ke nak KURUS?? 🤔

Tak pe uolss tahun depan azam nak kurus mesti terlaksana..dengan FIBER SLIMME - CEREAL DRINK.😘 Kalau tak cuba mana nak tau kan..

Tapi kalau duduk melantak saje, malas exercise, kedekot nak melabur 💵
untuk cari supplement yang boleh membantu membuang lelemak tu,Dah tau sangat la resultnya macam mana kan..sama je atau makin gemok ! (NO! NO!)

Wasapp je
 0103317006 klik sini
 0136077006 klik sini
 0182307006

#FiberSlimme
#CerealDrink
#Granola
#ChocolateFlavours

16 November 2018

10 Tips untuk bertahan dalam business - syma fit tea


1. Pastikan ada "higher purpose" buat bisnes.

2. Ingat balik kenapa kita buat bisnes.

3. Orang yang dulu berjaya pun pernah lalui kesusahan yang kita sedang lalui.

4. Bayangkan manisnya berjaya.

5. Raikan kejayaan-kejayaan kecil dalam bisnes.

6. Raikan pencapaian bukan kewangan dalam bisnes.

7. Berkawan dengan orang yang positif.

8. Sekiranya bisnes kita perlukan masa untuk dapat market traction, buat "pet project" yang boleh masuk wang setiap hari walaupun sedikit.

9. Ingat kata-kata ini: Orang give up bisnes apabila dia dah nak capai kejayaan, bukan sewaktu mula-mula buat bisnes.

10. Cuba ingat kembali apa perkara yang kita tak suka sewaktu bekerja dulu. Nak lagi macam tu?

bawah ni, ada satu peluang baru, jangan sia siakan...
 
0103317006
 0136077006
 0182307006



15 November 2018

fiber slimme


NAK DIET JANGAN SAMPAI BERLAPAR 
Amalkan saje FIBER SLIMME ..😘
Minuman bijirin ini bantu anda kurus dengan cara sihat ..Mengandungi Beras Perang,Granola,Oat,ChiaSeed,Badam,Madu,Kurma, Campuran 24 bijirin, Multivitamin &Mineral..

Semua bahan ini dah cukup lengkap utk memenuhi keperluan diet harian kita dan membuatkan kita kenyang lebih lama.

Amalkan FIBER SLIMME ketika sarapan pagi di samping pemakanan yang seimbang ❤️
NAK KURUS❓NAK SIHAT❓

Wasap segera : 
0103317006
0182307006


#FiberSlimme
#CerealDrink
#Granola
#ChocolateFlavour

14 November 2018

Stokis syma fit tea

Stokis syma fit tea diperlukan!! 
Modal mampu milik.
Untung runcit tinggi. 

Saya jangkakan produk ni bakal Viral 2019
『』0103317006『』
Klik link dibawah utk detail. 
Produk Syma Fit Tea terbaik untuk kesihatan - klik sini
Kebaikan Syma Fit Tea -
klik sini
Marketing Plan Syma Fit Tea - klik sini
Syma fit tea Kedah - Klik sini
syma fit tea Kelantan – klik sini
Syma Fit Tea Kuala Lumpur - klik sini
Syma Fit Tea Johor - klik sini

0103317006

13 November 2018

FIBER SLIMME - CEREAL DRINK

ANAK SERING MENANGIS KERANA KURANG SUSU BADAN ❓
Dont worry momies...
NAK TAMBAH SUSU BADAN ❓

FIBER SLIMME is the best MILKBOOSTER..😍
Menjadikan susu lebih pekat, penggalak pengeluaran susu 2 kali ganda dari biasa..Ini di sebabkan adanya khasiat dari KURMA dan OAT yang terdapat didalam minuman bijirin ini..

OAT selain menjadi ‘milkbooster’, oat juga turut membantu dalam penjagaan diet para ibu kerana ianya mengenyangkan dan melawas sistem pembuangan.Jadi walaupun diet dan tak makan nasi, tapi susu tetap meriah tau 💃

So momies yang nak tambah susu badan dan nak Kurus selepas bersalin boleh cuba FIBER SLIMME - CEREAL DRINK ketika dalam pantang lagi..

Ibu minum. Baby dapat khasiat sekali ❤ 

Jom dapatkan segera Fiber Slimme-Cereal Drink !

Wasapp--0103317006

#FiberSlimme
#CerealDrink
#Granola
#ChocolateFlavours

Motivasi syma fit tea

Jangan takut kalau berniaga tak ada yang datang membeli. Sebab hati pembeli Allah yang pegang. Tapi takut lah bila berniaga, ramai yang datang membeli hari ni , tapi esoknya rezeki dah bocor . Rezeki tanpa berkat . Kereta rosak . Anak sakit . Duit hilang. Tak lekang dari hutang . TQ YAYA sharing.

Dealer diperlukan !: Business syma fit tea

12 November 2018

syma fit tea kuala lumpur

Produk baru.. SYMA FIT TEA.
Antara kebaikan produk ni adalah:
🌱Green Tea - membantu meningkatkan metabolisma badan
🌱Daun Gymnema - menghindar dari ketagihan gula
🌱dDStevia - pemanis semulajadi
🌱Daun Pudina - menghilangkan stress
🌱Rooibos - merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga
🌱Mulberry - menghadkan glukosa masuk kedalam darah
Moringa - Baik untuk menurunkan kadar gula

Sekotak RM130

Tapi jangan beli sekotak. Ada cara nak JIMAT ni, wasap saya sekarang !!!!!!!!!!



11 November 2018

syma fit tea - teh viral

Produk baru.. SYMA FIT TEA.
Antara kebaikan produk ni adalah:
🌱Green Tea - membantu meningkatkan metabolisma badan
🌱Daun Gymnema - menghindar dari ketagihan gula
🌱dDStevia - pemanis semulajadi
🌱Daun Pudina - menghilangkan stress
🌱Rooibos - merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga
🌱Mulberry - menghadkan glukosa masuk kedalam darah
Moringa - Baik untuk menurunkan kadar gula

Sekotak RM130

Tapi jangan beli sekotak. Ada cara nak JIMAT ni, wasap saya sekarang !!!!!!!!!!



10 November 2018

syma fit tea kelantan


Produk baru.. SYMA FIT TEA.
Antara kebaikan produk ni adalah:
🌱Green Tea - membantu meningkatkan metabolisma badan
🌱Daun Gymnema - menghindar dari ketagihan gula
🌱dDStevia - pemanis semulajadi
🌱Daun Pudina - menghilangkan stress
🌱Rooibos - merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga
🌱Mulberry - menghadkan glukosa masuk kedalam darah
Moringa - Baik untuk menurunkan kadar gula

Sekotak RM130

Tapi jangan beli sekotak. Ada cara nak JIMAT ni, wasap saya sekarang !!!!!!!!!!



Tips Mudah Supaya Orang Follow Anda buat business syma fit tea

4 Tips Mudah Supaya Orang Follow Anda! ✨

1) Jaga kredibiliti
Bila kita share sesuatu perkara, pastikan apa yang kita share itu adalah perkara yang betul. Kalau kita ada janjikan sesuatu, pastikan kita tunaikan janji itu.

2) Buat apa yang orang lain suka buat
Contoh, ramai orang suka baca perkara yang positif, motivasi dan inspirasi. Jadi kongsikan ke 3 ini di Social Media supaya orang suka follow kita. 

3) Bagi ‘hutang’ kat orang
Bukan hutang duit tau, tapi hutang kejayaan. Sebelum kita mencipta kejayaan, kita kena lah melalui kegagalan. Maksud di sini kita ‘pinjamkan’ kejayaan kita untuk orang lain (inspirasi).

4) Tingkatkan prestasi hidup
Tunjukkan proven result dengan menggunakan formula atau ilmu anda sendiri. Dari sini orang tertarik untuk follow kita sebab adanya formula atau ilmu yang kita sendiri gunakan. 

#TheMillionaireEmpire
#TME
#SymaFitTea 🍓

0103317006

Tip kejayaan bersama SYMA FIT TEA



1) DOA - sentiasa berdoa pada ALLAH SWT, apa yg didoakan haruslah sampai dan nyata

2) USAHA - sentiasa berusaha menaikkan apa jua yg kita sedang lakukan sekarang.wlu terpaksa berkorban masa tenaga dan wang ringgit

3) REDHA - Mendapat keredhaan dari kedua ibu bapa kita

4) TAWAKKAL - Apa yg kita lakukan dalam setiap usaha kita harus tawakkal kerana ALLAH

5) ISTIQAMAH - Sentiasa konsisten, fokus satu persatu dalam buat bisnes, jgn terlalu ghairah smpi tidak memikirkan bisnes yg dilakukan itu halal tau haram

6) JUJUR & AMANAH - Dalam buat sesuatu pekerjaan apa yg penting adalah kejujuran dan amanah yg diberikan. Jgn sesekali melanggar atau menentang semata mata utk kepentingan dan keuntungan diri sendiri.

7) HATI - Hati sentiasa bersih, berlapang dada, jgn iri hati atau busuk hati dgn kejayaan org lain malah sentiasa cuba perbaiki kelemahan diri dan sentiasa fikir mcm mana utk berjaya

8) SYUKUR- Sentiasa bersyukur rezeki yg kita dapat wlupon sedikit atau banyak

9) MEMBERI - Sentiasa memberi rezeki yg kita dapat kepada ibu bapa, adik beradik dan org yg memerlukan. Jika kita percaya "THE POWER OF GIVING" kita akan sentiasa memberi dgn seikhlas hati tanpa kita mengungkit. Percaya pada KEBERKATAN REZEKI, Hari ini kita bantu org, esk lusa org akan bantu kita semula dengan cara yg lain dan ALLAH akan sentiasa memudahkan segala urusan kita.