24 November 2017

tukar simkad telepon

sekarang masanya.... tukar simkad topup tiap tiap minggu kepada topup bila perlu je...

jangan biarkan kredit ada berjuta tapi tarikh luput arwah... nak kall kena topup dulu....

wasap sy 0103317006


17 November 2017

korang guna foundation apa?

Pakai foundation #BBF sambil merawat masalah kulit dengan secalit di hujung jari..sangat OHSEM #BBF  ni..
.
Tak mahal pon boleh tahan 1-2 bulan tau
Harga sangat berpatutan kualiti setanding foundation obersea pulak tu..tak nak ke?
.
Tapi nak nampak kulit tu lg flawless pakai dengan serum #SMW + #BFF. Tak perlu tebal ..sapu nipis je. Pastu dap dap bedak kalau nak.
kulit kena sihat dulu baru la make up pon nampak cantik..kann..Tula pentingnye serum.
.
Nak cantik Pilih #skincare yang terbaik untuk kulit kita,yang penting tak rosakkan kulit dan menjimatkan wang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜€

Akak2 nak cuba boleh roger ye
Whatsapp 0136077006

#skincareichantique
#BBF
#beautybalmfoundation
#skincareorganik

08 November 2017

pilih nombor onexox

akhirnya, muncul pengguna ke 6 bulan november 2017...

orang machang je....
cod kat stesen minyak je....

tq en fadzil



lagi sapa sapa nak nombor onexox, wasap je saya 0103317006


07 November 2017

Geng prepaid jimat


Contoh nombor tarikh aktif panjang..
0103317006 - sah sehingga 2.10.2021
0136077006 - sah sehingga 9.5.2020
0179621397 - sah sehingga 4.2.2026

tu semua no. saya.......

so saya topup bila perlu je... takyah topup tiap tiap minggu..

nak beli nombor baru atau kekal nombor lama, wasap je nombor sy...

#machang
#kelantan

06 November 2017

Khas untuk orang machang

permohonan kekal nombor lama.... arap  company XYZ kasi lepas ye.....

kelebihan yg bakal diperolehi, tarikh luput akan berganjak 28bulan kedepan..

sapa sapa kawasan #machang yg nk berhijrah, wasap sy 0103317006

kita kasi tukar...hahah

03 November 2017

simkad onexox

SEJAK GUNA ONEXOX TERASA JIMAT, SAYA TOPUP BILA PERLU JE...

simkad ni rm10. Nombor boleh pilih.
utk tarikh berganjak u kena topup rm50..

wasap nombor saya dibawah,
0103317006 - sah sehingga 2.10.2021
0136077006 - sah sehingga 9.5.2020
0179621397 - sah sehingga 4.2.2026

02 November 2017

cream muka terbaik

*Beauty Balm Foundation #BFF* :-
๐Ÿ‘‰๐ŸปMencantikkan Kulit Wajah Sekaligus MERAWAT masalah
(Jerawat, Jeragat, Kulit Kusam, Berminyak, Parut Jerawat..dll).

๐Ÿ‘‰๐ŸปTekstur Paling RINGAN LEMBUT & WANGI.

๐Ÿ‘‰๐ŸปTidak perlu pilih kod WARNA. Bertindak secara NATURAL
mengikut Aliran suhu & darah uolls.

๐Ÿ‘‰๐ŸปTak perlu remover/Pencuci muka utk buang foundation pada wajah.

๐Ÿ‘‰๐ŸปMenaikkan Seri Wajah & Menjadi Kulit Muka Flawless & Glowing seawal 3 minit...Makin lama diwajah..makin cantik :)

๐Ÿ‘‰๐ŸปMengandungi SPF60 & Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit.

๐Ÿ‘‰๐ŸปTahan sehingga 12jam
๐Ÿ‘‰๐ŸปMembantu mencerah & melembabkan kulit. Kulit menjadi anjal & lebih muda

๐Ÿ‘‰๐Ÿป1botol mengandungi 15gm. Tahan 1-2bulan bergantung kepada cara penggunaan

HARGA ASAL RM69.90 (sm), RM74.90
HARGA PROMOSI RM45 (sm), RM50
Harga tidak termasuk postage


15 October 2017

Tip berjimat pengguna smartphone




walaupun hp cap ayam... tapi tarikh aktif sah sehingga bla bla bla...

so i topup bila perlu je...tak la membazirkan!

yang benar  nazrin 0103317006


14 October 2017

Tip jimat prepaid anda


Berapa rm anda habis utk topup sebulan ?
untuk bulan oktober (13 hari) ni sy baru habis rm7.60 topup...
saya target tak habis rm20 utk bulan oktober...

sekurang kurangnyer dengan guna prepaid onexox, saya mampu berjimat...duit topup boleh adjust buat makan minum....

Lagipun buat apa saya topup banyak, tarikh aktif simkad pun panjang... tak topup pun line tak mati... ni kelebihan utama onexox.

sekiranya perbelanjaan topup anda lebih rm50. saya rekemen anda guna onexox...

yang benar, mr nazrin 0103317006

01 October 2017

SISLIN 10days Slimming Programme

*SISLIN 10days Slimming Programme*

1) *Capsule* (10pcs utk 10hari)
Capsul akan menaikkan metabolisma badan, dan membantu proses pembakaran lemak secara natural, tanpa sebarang kesan sampingan . kandungan utama adalah *garcinia cambogia* yang membantu dietry secara sihat.

2) *Sislin Body Shaper*
 Membantu masalah perot Buncit &  berlipat.
Bahagian punggung yang buat tu akan bantu push up semula sebab perempuan selalunya ada yang semula jadi kendur, atau bila da kurus, segala lemak area punggung surut, jadi rupa bentuk tu da macam belon  kurang angin. ๐Ÿ˜œ

disarankan pakai shaper setiap hari . lebih 12jam

*Akak pilih salah satu pekej kak*

pakej 1 HARGA ASAL RM168
- PROMO DISC CUMA *RM158*
tambahan RM4 utk sbh serawak
◾ 1 SISLIN body shaper
◾ 1 botol ubat ( 10biji 10 hari)
*lose weight 5-6kg*

atau

pakej 2 HARGA ASAL *RM248*
- PROMO DISC CUMA *RM238*
tambahan RM4 utk sbh serawak
◾ 1 SISLIN body shaper
◾ 2 botol ubat (20biji 20 hari)
*lose weight 10-12kg*

atau

pakej 3 HARGA ASAL *RM336*
- PROMO DISC CUMA *RM300*
◾ 2 SISLIN body shaper
◾ 2 botol ubat (20biji 20 hari)
*lose weight 10-12kg*

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

*HARGA SINGLE ITEM*
๐Ÿ‘SLIMMING CAPSUL SISLIN Only
~RM95~
*NOW RM88*
tambahan RM4 utk sbh serawak

๐Ÿ‘SISLIN BODY SHAPER Only
~RM95~
*NOW RM88*
tambahan RM4 utk sbh serawak


*Size Sislin Shaper*
 32 34 S/M

36 38 40 XL/XXL

pinggang lebih dari saiz di atas, kene pakai selepas berat badan turun sehingga dpt 36 or 38 39 or 40

12 September 2017

testimoni nano centa plus colostrum

Segelas NCColostrum setiap pagi sdh ckup membekal sume nutrisi keprluan seharian dlm tubuh badan kita...
#nanocentacolostrum
#sgtmengiurkan
#ibusegalasuplemen



0103317006

06 September 2017

clenztox

Im soo happy! Sebab pagi ni rasa perut sangat lega dan kempis, gara2 sepeket Clenz Tox ni jer.
Ni nak share sikit dengan kekakak semua, kadang2 perut kita buncit bukan sbb x boleh nak kempis tapi sbnrnya usus kita dah banyak sangat kerak usus, pengambilan fiber yg x mencukupi menyebabkan usus menyimpan apa yg dah kita telan dan semakin bertambah dan bertambah. Jadilah buncit.

 #clenztox  #detox  #detoxusus

harga rm135

0103317006
0136077006


05 September 2017

testimoni jus ichantique

Alhamdulillah cukup setahun momy amalkan Jus iChantique..
sample keluar pada 1/9/2016 dan sehingga kini momy ambik jus iChantique tanpa failed walau sehari.. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Setiap hari ambik >
20ml pagi sebelum breakfast (waktu perut kosong)
20ml sebelum tido atau sebelum makan malam..
Hasilnya sampai setahun, awet muda dari usia 31tahun sekarang..

Kesan awet muda tak nampak dalam sehari dua, atau sebulan dua bulan.. sekurang2nya setahun pengambilan baru akan nampak..
sebab jus iChantique minuman botani yang kaya dengan khasiat seperti orang tua2 dulu minta amalkan..๐Ÿ˜˜ memang sangat bagus untuk wanita..

Selain dari tu, momy juga menjaga pemakanan dan minuman yang momy ambik selepas momy tengok dulu usia momy 30tahun tapi dah macam makcik2..uitt..uitt...uitt.. sentapp wehh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Momy buat jus ni sedapp bangat, rasa mangga lagi..
jadi tiada istilah takut nak telan, takut tak boleh masuk, takut nak rasa herba..
No..No...No...๐Ÿ™…๐Ÿป๐Ÿ™…๐Ÿป๐Ÿ™…๐Ÿป
Jus iChantique tiada rasa herba yang kuat..
Memang sedapp, sebab tu keluaran jus iChantique setiap bulan meningkat drastik.. sebab jus sedap, pastu mencantikkan dalaman dn luaran..
Serta menjadikan 'aset' wanita terletak cantik tanpa mengeleber..patner awak, en.suami dalam hati sukalah sebab awak jaga luaran dalaman untuk dia kann ๐Ÿ˜☺️

Sape tak suka kann..
Kalau awak selekeh2, dia nak beritahu serba salah..
Takut awak merajuk..๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜…
Jadi awak alert sendiri..
wajib jaga dalaman luaran dengan sungguh2..
Lagi2 yang dah lebih 5 tahun berkahwin..

Berkuatkuasa 1 september 2017..
Pembelian jus iChantique atau jus iKachak 2 botol sahaja terus melayakkan awak mendapat KEAHLIAN PERCUMA SEUMUR HIDUP..
yang besttnya bila keahlian percuma ni,
Nextt nak beli JiC dan JiK, awak2 akan dapat dengan HARGA AHLI walaupun awak beli 1 botol je..dan semua produk rangkaian iChantique pun awak akan dapat dengan harga ahli tau.... suke ke suke??๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

Nak tahu info lanjut boleh terus  whatsapp kami 0103317006

#sharingdarifounderiChantique