28 May 2016

HISSAR SKIN SOLUTION

Ini bukan edit tau, ini real sangat,
TAK PERCAYA
============
Testimoni bersusun untuk dipercayai, tunggu.
Serendah RM69,
Anda akan dapat
🌹PENCUCI MUKA
🌹SCRUB
🌹KRIM SIANG
🌹KRIM MALAM
KENAPA BAYAR LEBIH??? KKM DILULUSKAN dan BEBAS MERKURI😊
Whatsapp 0179621397 hari ini
LikeShow More Reactions
Comment

💁Hissar Whitening Cleanser
(KKM NOT160100233K)
↪membantu vmenghilangkan sisa kotoran makeup, membersih dgn lebih mendalam utk mengelakkan liang pori tersumbat, mencegah jerawat, merawat masalah jerawat, mengimbangi/minyak berlebihan & menjadikan kulit lebih segar, anjal & berseri
💁Glowing Daycream
(KKM NOT160100235K)
↪Membantu menyamarkan noda2 hitam pd kulit wajah, melindungi wajah dr sinar UV, menganjalkan kulit, mengimbangi minyak berlebihan,meningkatkan keserian kulit wajah & kulit kelihatan cerah &gebu
💁Hissar Night Cream
(KKM NOT160100234K)
↪Krim kecantikan kulit wajah yg digunakan sewaktu hendah tidur. Berfungsi utk menanggalkan jeragat, parut, bintik2 hitam, lingkaran gelap bawah mata dsb. Wajah akn kelihatan lbh cerah & berseri pd keesokkan hari.
💁Hissar Scrub
(KKM NOT160100232K)
↪Membantu menanggalkan sel kulit mati, mengimbangi minyak berlebihan, menganjalkan kulit wajah & membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari....
HISSAR SET NORMAL
======================
RM69SM | RM79SS (4IN1) 

Produk ni saya buat dropship.....insyaAllah boleh buat beli baju raya....
0179621397

25 May 2016

Baju ketat

Jom diet bersama Nutrimax Shake..sekali rasa pasti nak lagi...
Revolusi Diet Terkini-Program Slimming Pertama diMalaysia


kenapa saya guna onexox

pertama: jimat..
kedua: tarikh luput panjang..
ketiga: saya topup bila perlu..
keempat: internet laju

Lagi satu simkad RM10 je pun...
Nazrin 0179621397 

23 May 2016

Baik cegah sebelum parah, GC Tea kan ada

Gula tinggi!!!!!!! 
Diabetes tinggi!!!!
Sanggup tak terima result mcm tu?????

Kalu x sanggup, mulai skrg kena start minum teh Gc ni....
Takcaya??? Takpe, sy kasi up dua testimoni pengguna....



Nak beli sekotak pun boleh, nak beli trial pun boleh.... Wasap je saya 0179621397

22 May 2016

Alora skin Expert

Hebatnya produk ALORA SKIN EXPERT ni kerana:-
✔Boleh nampak kesan Seawal 3 Hari
✔Boleh mencerahkan Kulit dalam masa seminggu
✔Sebiji sahaja dah cukup untuk melembutkan kulit muka
✔Memutihkan Seluruh tubuh badan
✔Parut muka Hilang dalam masa seminggu
✔Makan sekali dah cukup Untuk bantu mengaktifkan colagen dan gluta dalam badan
✔Menyekatakan tona warna kulit
✔Menjadi agent awet muda
✔Termurah dikalangan produk putih yang lain
✔Memerahkan bibir semulajadi

0179621397 ~ sms/whatsapp
0108394036 ~ sms

16 May 2016

topup bila perlu

satu kepuasan bila rakan2 guna simkad onexox....

onexox? simkad apa tu!!!
  1. simkad hp
  2. RM 10
  3. tarikh aktif panjang
  4. topup bila perlu je
  5. internet laju
  6. kall jimat
  7. sms free sesama onexox
  8. line kuat

Popular Posts

domain