20 February 2017

jual topup

Hari pertama... dapat $3.60

secara rasminya saya jual topup dan bayar bil..



19 February 2017

Tanah untuk dijual di Tanah Merah

tanah lot untuk dijual.... yang penting bebas banjir... ada jalan keluar masuk....

lokasi kg kelewek, tanah merah

0103317006

17 February 2017

Bagaimana boleh RM10 setiap hari

Nak dapat RM1 sehari pun sukar sekarang. Tambahan pulak nak mula business perlu modal besar. Saya tak mampu,anda saya tak tau la..

Seringkali kita dapat wasap atau lihat iklan macam macam di facebook...

Anda jual 1 produk, untung RM10-20...jika banyak cuba kali.. lumayan kan...

Masalah sekarang, produk dah berlambak kat pasaran... bukannya keperluan, tapi kehendak extra... Nak jual sekotak pun sukar.. Tambahan pulak, ramai penjual dari pembeli..

3-4 tahun lepas, market online sgt luarbiasa, asal post je artikel, pasti ramai yang akan tanya.... pm... sekarang, 10 kali anda post, belum tentu ada sales..

Pembeli sekarang dah bijak, mereka nak COD (cash on delivery), sini yg untungnya, agen agen atau dealer dealer di bandar besar.

Bukannya give up, tapi ini la realiti.. kesukaran untuk dapatkan pembeli... lambat laun moral akan down... lambakan produk akan berlaku... situ akan bermulalah modal jem..

Sekarang saya perlu berfikir lebih luas, saya perlu kenal pasti mana satu KEPERLUAN DAN KEHENDAK?

Produk bukan hari hari orang beli. Tapi topup hari hari orang akan guna... ala topup, margin kecil la, lambat kaya....

OPPPSS....

Saya tak mengajak anda untuk kaya... saya mengajak untuk cipta pendapatan RM10 je sehari.. serius ni.

BAGAIMANA..

jual topup, jika salah nombor hp, rugi anda.
jual simkad, mereka topup dimana mana, masyuuuukk anda..

KATAKAN
Anda jual sekeping simkad, mereka topup di mana mana kedai topup, stesen minyak ke, online ke, anda dapat 10%..

contoh..
kawan anda topup RM10. anda dapat untung 10%..  Maka untung anda RM1.

jika banyak anda jual simkad ni.. maka potensi anda lebih besar. Jangan suruh mereka topup, tp mereka akan topup bila perlu..

Sehari orang topup RM100 anda dah dapat komisen RM10 dah.... benda rilek je kan...

Anda tau tak berapa harga simkad.ni?RM10 je....

Berminat...wasap sy 0103317006
saya berada di Machang Kelantan.







16 February 2017

TANAH DI PULAI CHONDONG UNTUK DIJUAL

tanah untuk dijual.. lot bangunan... lokasi #GADINGGALOH, #PULAICHONDONG.
0103317006

29 January 2017

GC TEA Putrajaya

saya dah tukar jenama teh, anda bila lagi?


Banyak kelebihan GC TEA..
  • gula turun
  • diabetes kurang
  • berat turun
Bukti






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ CAJ pos RM 10 

TIP BERJIMAT..
3 kotak RM381.60 sm + pos RM 21.20

Whatsapp saya : 0103317006

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda..

16 January 2017

onexox terbaik

12g... tempoh luput 2025....
guna bila perlu je..

*beruntung berhijrah guna ONEXOX


 macam mana nak dpt simkad onexox..boleh wasap sy...sy bg list ... 0103317006

14 January 2017

Ramai yang cantik dengan SERUM

*ALORA SERUM*
NOT170100604K *Serum yang berasaskan air (water-based) *
Fungsi2:-
1- membantu mencerahkan kulit
2-Memudarkan parut muda & jeragat
3-Bertindak sebagai anti penuaan, mengurangkan garis2 halus di wajah
4-Mencegah pertumbuhan jerawat
5-Sekatakan tona warna kulit
6- Menghaluskan kulit wajah
7- Mencerahkan kulit dan memberi perlindungan dari sinaran UV *Guranteed to have clearer,
Smoother Beautiful Skin*

#aloraskinexpert #aloraserum

Popular Posts

domain

ping