12 September 2017

testimoni nano centa plus colostrum

Segelas NCColostrum setiap pagi sdh ckup membekal sume nutrisi keprluan seharian dlm tubuh badan kita...
#nanocentacolostrum
#sgtmengiurkan
#ibusegalasuplemen



0103317006

06 September 2017

clenztox

Im soo happy! Sebab pagi ni rasa perut sangat lega dan kempis, gara2 sepeket Clenz Tox ni jer.
Ni nak share sikit dengan kekakak semua, kadang2 perut kita buncit bukan sbb x boleh nak kempis tapi sbnrnya usus kita dah banyak sangat kerak usus, pengambilan fiber yg x mencukupi menyebabkan usus menyimpan apa yg dah kita telan dan semakin bertambah dan bertambah. Jadilah buncit.

 #clenztox  #detox  #detoxusus

harga rm135

0103317006
0136077006


05 September 2017

testimoni jus ichantique

Alhamdulillah cukup setahun momy amalkan Jus iChantique..
sample keluar pada 1/9/2016 dan sehingga kini momy ambik jus iChantique tanpa failed walau sehari.. 💋💋

Setiap hari ambik >
20ml pagi sebelum breakfast (waktu perut kosong)
20ml sebelum tido atau sebelum makan malam..
Hasilnya sampai setahun, awet muda dari usia 31tahun sekarang..

Kesan awet muda tak nampak dalam sehari dua, atau sebulan dua bulan.. sekurang2nya setahun pengambilan baru akan nampak..
sebab jus iChantique minuman botani yang kaya dengan khasiat seperti orang tua2 dulu minta amalkan..😘 memang sangat bagus untuk wanita..

Selain dari tu, momy juga menjaga pemakanan dan minuman yang momy ambik selepas momy tengok dulu usia momy 30tahun tapi dah macam makcik2..uitt..uitt...uitt.. sentapp wehh 😂😂

Momy buat jus ni sedapp bangat, rasa mangga lagi..
jadi tiada istilah takut nak telan, takut tak boleh masuk, takut nak rasa herba..
No..No...No...🙅🏻🙅🏻🙅🏻
Jus iChantique tiada rasa herba yang kuat..
Memang sedapp, sebab tu keluaran jus iChantique setiap bulan meningkat drastik.. sebab jus sedap, pastu mencantikkan dalaman dn luaran..
Serta menjadikan 'aset' wanita terletak cantik tanpa mengeleber..patner awak, en.suami dalam hati sukalah sebab awak jaga luaran dalaman untuk dia kann 😁☺️

Sape tak suka kann..
Kalau awak selekeh2, dia nak beritahu serba salah..
Takut awak merajuk..🙈😅
Jadi awak alert sendiri..
wajib jaga dalaman luaran dengan sungguh2..
Lagi2 yang dah lebih 5 tahun berkahwin..

Berkuatkuasa 1 september 2017..
Pembelian jus iChantique atau jus iKachak 2 botol sahaja terus melayakkan awak mendapat KEAHLIAN PERCUMA SEUMUR HIDUP..
yang besttnya bila keahlian percuma ni,
Nextt nak beli JiC dan JiK, awak2 akan dapat dengan HARGA AHLI walaupun awak beli 1 botol je..dan semua produk rangkaian iChantique pun awak akan dapat dengan harga ahli tau.... suke ke suke??💃💃💃

Nak tahu info lanjut boleh terus  whatsapp kami 0103317006

#sharingdarifounderiChantique

30 August 2017

cara buang autoplay di facebook

Langkah pertama, buka facebook anda...
langkah 2, klik application setting
langkah 3,klik autoplay
langkah 4,klik never autoplay
selamat mencuba



Next trip bersama keluarga

Rasa nak g cuti, tapi di mana ye?


27 August 2017

semak baki asb online

hai.. last week saya ada terbaca cara semak baki atau tambah pelaburan asb di web myasnb. Terdetik nak try, lalu sy buka website myasnb, nak dftar tp perlu tac pulak, kena kemaskini no.hp. Mujur la time sy g cimb machang, sambil masuk duit asb, saya tanya staff dia, dia kata boleh kemaskini no.hp... Yes!

So hari ni, sy try la dftar..Menjadi you all..

korang tau tak, sekarang utk tambah pelaburan tak perlu guna buku dah, just bawa kad pengenalan n duit je.. baki dia kemaskini di resit je.

u all nak tak belajar, meh nk ajar.. mana tau bermanfaat.

ok, step 1:
buka laman web, www.myasnb.com.my

step 2:
pilih item daftar

step 3:
sms tac akan dihantar ke no.anda

step 4:
berjaya

pahtu anda tukar la password, then log in.. baki akaun anda terpapar mcm di bawah..



(gambar akan dikemskini kemudian)

26 August 2017

minuman tealive percuma

tealive PERCUMA berjaya ditebus di G-ORANGE TUNJONG.. sedap gak rasa...

tq onexox..... beli data serendah rm50 utk 10G, percuma tealive se.






utk org machang yg nak beli simkad onexox, boleh wasap saya.. http://wasap.my/60103317006

atau direct beli dgn HQ
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD2286

testimoni nano centa plus colostrum

Segelas NCColostrum setiap pagi sdh ckup membekal sume nutrisi keprluan seharian dlm tubuh badan kita... #nanocentacolostrum #sgtmengiurka...