4/21/2015

Bless Mania

Program Basmi Kemiskinan Bless 
*Tanpa perlu simpan stok, 
*Tanpa perlu pos barang,  

semua ibupejabat uruskan....
kerja anda perkenalkan link URL...
dapat sales, ibupejabat bagi bonus... 
produk baik untuk kesihatan (testimoni boleh lihat kat youtube)

berminat pm/sms/whatsapp 0179621397
atau klik link url dibawah
www.blessmania.com/duniaku

4/20/2015

Pakat guna ONEXOX, jimat wei

Pagi2 time breakfast... Tetiba2 ada kawan serah diri utk MNP... apa lagi...terus i submit permohonan MNP dia... harap esok 21/4/2014 keluar result baik-baik.. please jangan hambakan saya....hahha
Yes, result dah keluar...BERJAYA
Simkad Onexox
Sy suka onexox kerana:
1. Pakej internet RM29.99 je sebulan, laju lak tul ;)(promosi)
2. Sms percuma selama setahun (1800 sms)
3. Komisen User Get User, dpt 5%.
4. Saya boleh add friend n family 10 nombor..... utk rate murah..
5. Jika sembang bawah 10saat.... caj baru 5sen..... murahkan...
6. RM10 je harga simkad ni (dalam ada kredit RM5)
7. Boleh kekalkan nombor lama

Nak beli topup Onexox dengan saya pun boleh.

COD: Bandar Machang dan Taman Kota Harmoni Tanah Merah.

Sms/whatsapp 0179621397

Suka jimat, onexox pilihan anda

Syukur harini 20/4/2015 result MNP kuar berjaya.. dapat la sorang driver kat tempat kerja berjimat cermat dengan simkad onexox... katanya dah 14 tahun dia guna syarikat QQQQQ.. Mujur la dia terbuka hati untuk berhijrah...Dia ada alasan sendiri.... 
Sy suka onexox kerana:
1. Pakej internet RM29.99 je sebulan, laju lak tul ;)(promosi)
2. Sms percuma selama setahun (1800 sms)
3. Komisen User Get User, dpt 5%.
4. Saya boleh add friend n family 10 nombor..... utk rate murah..
5. Jika sembang bawah 10saat.... caj baru 5sen..... murahkan...
6. RM10 je harga simkad ni (dalam ada kredit RM5)
7. Boleh kekalkan nombor lama

Nak beli topup Onexox dengan saya pun boleh.

COD: Bandar Machang dan Taman Kota Harmoni Tanah Merah.
Sms/whatsapp 0179621397

Pelangan GC Tea dah gaji belum?

Sudah terbalik ka?? Bila stok banyak ditangan...takde orang order lak!! aKu heran bin ajaib la....
mungkin harini 20/4/2015, mereka belum gaji lagi... mungkin kot......Ya Allah murahkan rezeki kami sekeluarga... amin.
Nak beli GC Tea, whatsapp saya 0179621397
RM130sm+ Pos RM6
RM140ss+ Pos RM9

Nak jadi pengedar, saya 'rekemen' anda start dengan 3 cara dibawah:
Cara pertama beli 4 kotak GC Tea. (RM424SM, RM477SS) SILVER
Cara kedua beli 16kotak GC Tea. (RM1611.20SM, RM1780.80SS) GOLD
Cara ketiga beli 39kotak GC Tea. (RM3927.30SM, RM4340.70SS)  PLATINUM - HOT

lain-lain produk keluaran Rashwealth

U all tau tak apa kebaikan Nano Centa kepada Ibu Menyusu, klik sini .. susu melimpah ruah :) sendawa kenyang anak kesayangan anda nanti.

Prepaid Onexox

Sy suka onexox kerana:
1. Pakej internet RM29.99 je sebulan, laju lak tul ;)(promosi)
2. Sms percuma selama setahun (1800 sms)
3. Komisen User Get User, dpt 5%.
4. Saya boleh add friend n family 10 nombor..... utk rate murah..
5. Jika sembang bawah 10saat.... caj baru 5sen..... murahkan...
6. RM10 je harga simkad ni (dalam ada kredit RM5)
7. Boleh kekalkan nombor lama

Nak beli topup Onexox dengan saya pun boleh.

COD: Bandar Machang dan Taman Kota Harmoni Tanah Merah.Sms/whatsapp 0179621397

bless mania

Kesukaran untuk buang air besar??
Cuba produk ni.... ramai dah cuba dan serasi bila minum produk ni...

Bless Tea Tox

Minum sebelum ZZZZzzz, pagi esok dia FLUSH....Fuhh legakan.... Kenapa perlu? detox?
Setiap hari kita makan,  jangan simpan lama dalam perut...kasi buang terus yang tak berkenaan

Tahukah anda ?
Punca penyakit banyak berpunca dari perut kotor. Kanser usus merupakan kedua tertinggi.

Apakah fungsi blessteatox?
-bersihkan usus
-kurangkan risiko kanser usus
-meningkatkan penyerapan nutrisi
-membantu masalah sembelit
-membuang lemak
-mengawal selera makan secara sihat
-mengurangkan berat badan

Komen pengguna



Selamat ? Yes! Tiada bahan terlarang
Rasa ? Macam teh o ais limau

Cara minum ?
1 1/2 atau 2 scoop
Campur dengan 150-200ml air sejuk
Goncang sehingga sebati

Minum di waktu malam, sebelum tido

Nazrin
0179621397
RM 120.00
2botol RM170.00
harga akan berubah mulai 1 mei 2015

4/19/2015

Prepaid Onexox

Sy suka onexox kerana:
1. Pakej internet RM29.99 je sebulan, laju lak tul ;)(promosi)
2. Sms percuma selama setahun (1800 sms)
3. Komisen User Get User, dpt 5%.
4. Saya boleh add friend n family 10 nombor..... utk rate murah..
5. Jika sembang bawah 10saat.... caj baru 5sen..... murahkan...
6. RM10 je harga simkad ni (dalam ada kredit RM5)
7. Boleh kekalkan nombor lama

Nak beli topup Onexox dengan saya pun boleh.

Sms/whatsapp 0179621397

Tea GC [klik la]

Popular Posts

domain

Lyophilized Royal Jelly

Life Enzyme