25 June 2016

Kirin Bio

First Presentation di HQ..



Jejak Jutawan Rashwealth

Pertama sekali saya ingin ucapkan ribuan terima kasih kerana tn/pn tergerak hati untuk klik dan baca artikel ni.. Bersama sama ini saya ingin kongsikan lokasi dan seminar atau program yang di anjurkan oleh Rashwealth Group...... Sapa Rashwealth Group? Ni la company yang mengeluar dan memasarkan GC TEA... Teh yang tengoh hot sekarang.. Ada beribu testimoni pengguna GC TEA di Facebook, Google, Intagram dan Whatsapp.. (klik sini)
  • Diebetes ----> kurang
  • Kandungan gula ---> turun
  • Berat badan ----> ideal
  • lain-lain    
Anda tau tak, sambil minum GC TEA, anda boleh jana pendapatan.. berapa banyak anda mau, TERPULANG la...bergantung pada usaha anda...

Saya dengan ini berbesar hati menjemput/mengajak/mempersilakan tuan puan....HADIR 


Tawaran dan promosi terkini oleh Rashwealth Group....  Tiket lucky draw....

InsyaAllah ini mungkin rezeki anda....

Siapa saya...

  • Saya Mohamad Nadzirin
  • RS100891
  • 0179621397
Nak lebih syok, tn/pn print artikel ni atau salin nama penaja atau printscreen... bawa bersama ketika hadir ke program jejak jutawan Rashwealth Group. Tn/pn boleh jadikan saya penaja... (tanpa penaja anda tak boleh sertai rashwealth group)


24 June 2016

ALORA SKINCARE

Alora skincare........ rawat wajah anda ..... gebu mulus comel....





Wangi sungguh perfume neelofa

Ada sebotol lagi belum berpunya.......... rm55 je....
Lokasi Machang dan Tanah Merah





* wasap saya terlebih dahulu, kot3 stok dah abis, TERHAD sangat ni......... TQ

Nombor Cun Onexox


sapa cepat dia dapat.....sila wasap saya 0179621397 samada masih ada atau dah jual nombor ni.... TQ

*saya letak RM100 je......payah nak dapat nombor ni..... :)

21 June 2016

Cinta Norma


TAK SUKA JERAWAT! RIMAS TENGOK MUKA SENDIRI PENUH JERAWAT ..
Dulu jerawat bernanah, parut jerawat kehitaman, malu nak jumpa kawan.
Kini jerawat semua hilang, kulit anjal dan cerah, yakin nak keluar berjalan.
FENOMENA KULIT CERAH FLAW-LESS SEMULAJADI
GEBU HALUS DAN MULUS
Nak share dengan sayang semua, macam mana nak bantu pulihkan kulit yang berjerawat

atau:
 jerawat
 Jeragat nipis dan tebal
 Kulit kusam dan kering
 Kulit berminyak dan tona tidak sekata
 Kulit bertompok akibat sunburnt
Raya dah dekat, sempat lagi untuk dapatkan Set Beauty Skincare Cinta Norma dan kita sama-sama cantik di pagi Syawal nanti!
 Lulus KKM
 Pencerahan tanpa penggelupasan

#‎CintaNorma‬ 

Saya buat dropship produk ni..... Term dia, u all bayar kat saya Nazrin...kemudian sy akan byr ke HQ. HQ akan pos produk ke alamat tuan puan.. Pada Ahad, Selasa dan Khamis, jam 2 petang...Produk akan sampai ke alamat tuan puan dalam masa 3-4hari....sabar ye

Rasa korang pernah tgk produk tapi tak tau dimana.....disini la


20 June 2016

Saya nak slim

Terbukti, berat turun, seluar longgar...

Cara makan

Testimoni Slimming Diet
Kombinasi GCtea + Clenztox + Nutrimax
Port Dickson N9
Sebelum : 87 Kg
Terkini : 76 Kg


Popular Posts

domain