9/24/2014

bila usia 60 tahun

bandingkan.... orang dlu-dlu, umur 60 masih berjalan macam biasa..
tapi orang sekarang, umur 60 bertongkat la, sakit itu ini, dan macam2...
kenapa ye???
orang dulu2 makan makanan semulajadi....
orang sekarang, sikit2 makanan express...hihih
so, apa anda perlu buat skrg.....BERTINDAK... minum segelas‪ #‎blesssuperstemcell‬ setiap hari...jadikan investment untuk kesihatan anda... sekurang-kurangnya kita mampu mengelak/mengurangkan kos kesihatan di usia 60.

ni senarai penyakit yang saya sendiri TAKUT...

1) KADAR KOLESTROL TINGGI
2) KENCING MANIS
3) DARAH TINGGI
4) STROK
5) ARTRITIS
6) RADANG KARDIOVASKULAR
7) RADANG PARU-PARU
8 ) RADANG HATI
9) PARKINSON
10) ASMA
11) ANGIN AHMAR
12) KANSER PROSTAT, KANSER PAYUDARA DAN LAIN2
13) SLE
14) EKZEMA
15) KATARAK
16) RENDAH BILANGAN SPERMA
17) KECEDERAAN OTAK
18) TIROID
19) MASALAH TAKDE TENAGA
20) TALASEMIA
21) HIV (AIDS)
22) BUASIR
23) GOUT
24) BISUL
25) GASTRIK
26) ANGIN PASANG (HERNIA)
27) INSOMNIA (MASALAH TIDUR)
28) OBESITI
29) OSTEOPOROSIS
30) RADANG MEMBRAN (MENINGITIS)
31) STRESS
32) TIADA HAID (AMENOREA)
33) PSORIASIS (KULIT KERING BERTOMPOK MERAH)
34) BATU KARANG
35) KETUMBUHAN FIBROID
36) KEPUTIHAN (LEUKOREA)
37) KULIT KUSAM DAN TAK BERMAYA
38) NAMPAK LEBIH TUA DARI UMUR SEBENAR..?

Baik cegah sebelum kena...Bless diformulasikan dengan Perfect Cell Renewal, yang terdiri daripada 3 bahan utama : PhytoCellTech Malus Domestica – Stem sel daripada buah epal SymFinity – Ekstrak bunga Purple Coneflower CM-Glucan – Perangsang imun daripada yis masakan PhytoCellTech Malus Domestica Stem sel daripada epal Swiss – Uttwiller Spatlauber

#PhytoCellTech Malus Domestica Stem sel daripada epal Swiss – Uttwiller Spatlauber..sejenis pokok epal yang jarang ditemui dan hampir pupus. Ia mengandungi sebatian yang boleh meningkatkan jangka hayat dan stem sel berharga lalu menjadikan epal jenis ini terkenal dengan keupayaan simpanannya yang besar.

#SymFinity Ekstrak yang diambil dari bunga Purple Coneflower
Bunga Purple Coneflower, sejenis bunga yang terdapat di Eropah, tetapi SymFinity merupakan bunga yang diambil dari Kepulauan Spanyol. Ia mengandungi kandungan antioksidan yang sangat tinggi serta berkesan dan merupakan penyingkir radikal bebas untuk penjagaan kulit dan memperbaiki masalah kulit secara semula jadi.

#CM-Glucan Perangsang imun daripada yis masakan
CM-Glucan adalah sebatian unik yang didapati daripada dinding sel yis. Ia berupaya meningkatkan keupayaan imun yang luar biasa yang boleh merangsang tindak balas imun dalam badan dengan mewujudkan sistem pertahan terhadap virus, bacteria, fungi dan parasit. Ia jiga merupakan antioksidan yang berkesan dengan keupayaan menyingkirkan radikal bebas.

Nazrin
id : duniaku
hp : 0179621397
harga bless super stemcell
kotak kecil - 15 sachet RM170
kotak besar - 30 sachet RM290

9/21/2014

18sx wanita sahaja

    Jika anda ada simptom ni>>>

  • TIDAK BERMAYA BILA BERSAMA SUAMI
  • TIDAK BERSELERA KETIKA BERSAMA SUAMI
  • TIDAK GHAIRAH KETIKA BERSAMA SUAMI
  • DINGIN KETIKA BERSAMA SUAMI
  • CUBA MENGELAK KETIKA BERSAMA SUAMI
  • MACAM-MACAM ALASAN KETIKA BERSAMA SUAMI
  • CEPAT MENGALAH KETIKA BERSAMA SUAMI
  • TIDAK BERTENAGA KETIKA BERSAMA SUAMI         
sms/whatsapp saya untuk order produk dibawah :0179621397
'saya percaya, saya yakin, produk dibawah mampu membawa kelainan dalam hubungan kelamin anda' ;)


    INI KERANA : Wanita pada zaman moden ini sibuk kerjaya masing-masing dan cuba dengan sedaya upaya untuk menyeimbangkan kerjaya dan kehidupan rumahtangga. Justeru itu, ramai wanita yang mengalamai cabaran untuk mengekalkan kesihatan. Kaum wanita sering menghadapi masalah Pre-menstrual syndrom, PMS (masalah sebelum haid), senggugut, keletihan dan sebagainya.

    Permata Suri ialah satu produk yang ditingkatkan kualitinya untuk membantu kaum hawa untuk mengekalkan kesihatan and mencari kepuasan hidup, kejelitaan dan kecergasan terutamanya dalam kehidupan rumahtangga.


    Keistimewaan:
  • Mempertingkatkan keintiman seksual
  • Mengurangkan masalah fisiologi wanita seperti sakit haid dan keputihan
  • Menegangkan otot terutamanya di kemaluan, perut dan payudara.

    Maklumat tambahan:
  • Untuk mendapatkan kesan yang lebih baik dan cepat, elakkan daripada mengadakan hubungan kelamin semasa 3 hari pertama pengambilan
  • Banyakkan minum air sepanjang pengambilan produk ini
  • Simpan di peti sejuk selepas dibuka
    (330ml x 1 botol)
       RM50.00sm

Minuman kopi khas untuk Wanita

Up Café Suri Coffee ialah minuman eksklusif bagi wanita yang menggabungkan 6 herba dalam 1. Herba tersebut adalah ginseng, radix angelicae, radix puerariae, manjakani, kacip Fatimah dan kunyit. Diadun bersama kopi terpilih bergred PREMIUM bagi memberi rasa yang unik dan menarik serta aroma memikat bagi memenuhi citarasa wanita zaman moden yang menggemari kopi. Di bawah penjenamaan Up Café, pastinya Up Café Suri Coffee meningkatkan semangat para wanita!

Pembungkusan:
20 stik x 20g

RM25.20sm


Set LENGKAP : Permata Suri + Up Cafe Suri 
RM 75.00 + Pos RM 10.00 = RM 85.00sm
0179621397

9/20/2014

kaki bernanah dan hampir dipotong


Post by BLESS.



Testimoni kencing manis yang kakinya dah bernanah dan kalau tak dirawat cepat boleh hilang kaki. Alhamdulillah setelah minum BLESS dan buih BLESS disapu pada bahagian yang bernanah, kini yang berlubang sudah tertutup cantik seperti tidak ada apa-apa yang berlaku sebelum ini. Ni adalah kuasa Allah, kalau berminat PM laju-laju.

0179621397 - sms/whatsapp (penjual BLESS)


KHASIAT BLESS
* Melambatkan proses penuaan dalaman & luaran
* Melambatkan proses penuaan sel-sel lain seterusnya memperlahankan keseluruhan proses penuaan
* Membantu menghalang jangkitan selsema dan jangkitan saluran pernatasan daripada berulang
* Menganjal, melembap dan mencerahkan kulit
* Merangsang sistem imun 
* Mengurangkan selulit
* Memperbaiki masalah katarak
* Meningkatkan kecerdasan dan prestasi mental
* Meningkatkan kadar metabolisma
* Membantu penyingkiran toksin, mengurangkan radang dan alahan
* Meningkatkan pembentukan protein
* Mengurangkan kesan sampingan kemoterapi
* Membantu pengidap osteoarthritis dan osteoporosis
* Menguatkan otot jantung, wajah dan faraj
* Membantu pesakit tekanan darah tinggi
* Membantu menstabil dan mengekalkan tahap kolesterol yang baik
* Melegakan sakit dan sengal terutamanya bagi mereka yang aktif dalam sukan
* Menyingkirkan toksin dalam badan yang disebabkan oleh gaya hidup yang kurang sihat

Harga runcit rm290sm - 30 sachet
set trial RM170 - 15sachet

melambatkan penuaan kulit

MC Spray dan MC Soap mengembalikan keremajaan dan melambatkan proses penuaan kamu.



Murah je ni...
sms/whatsapp : 0179621397

9/18/2014

Waterlife CNI

Keistimewaan Sistem Waterlife CNI

1. Teknologi canggih sistem waterlife 2. Air bersih dan sihat
3. Molekul air yang lebih kecil supaya mudap diserap oleh tubuh
4. Ekonomi dan berbaloi
5. Konsep DIY – senang dipasang dan diguna
6. Mengandungi mineral
7. Menjana tenaga & Qi
8. Kemas dan praktikal


Air Sistem Watrelife CNI
“Membolehkan anda sekeluarga hidup sihat, cergas dan ceria”

Optimumkan Kegunaan Air Hidup
Dapatkan segera utk air yg bersih di rumah anda
0179621397


9/17/2014

RJ Intimate Wash

  • RJ Intimate Wash adalah formulasi kebersihan harian bebas sabun dan lembut agar anda berasa bersih dan segar sepanjang masa. Pembungkusannya direka dengan ciri pam istimewa yang menukarkan cecair kepada buih apabila kepala botol ditekan. Ini memastikan campuran cecair dan udara yang jitu bagi menghasilkan buih berkualiti tinggi setiap masa. 
  • RJ Intimate Wash diperbuat daripada formulasi semula jadi dengan kandungan pH menyerupai pH vagina, mudah digunakan dan saiznya yang kecil mudah dibawa ke mana-mana sahaja.
Ramuan Utama: 
Minyak Zaitun, Gliserin Allantoin, Asid Laktik, Haruman Floral (Lavender), Fosfolipid .

50ml/botol

RM12.50 + pos RM 5.50 = RM 18.00sm
0179621397

9/16/2014

Well3 Organik Vagetable Powder

  • Makanan organik diimport dari Amerika Syarikat
  • Mengandungi 70% serat biji-bijian dan & 30% serat daripada sayur-sayuran dan buah-buahan
  • Serat boleh bertambah saiz sehingga 30 ke 50 kali lebih besar daripada saiz asal bagi menyerap sisa toksin dengan berkesan
  • Mengandungi serat larut air bagi menyingkirkan toksin dalam darah serta serat tak larut bagi merangsang pergerakan usus.
  • Mengambilnya sebelum makan akan mengisi 1/3 ruang perut bagi membolehkan pengawalan jumlah makanan, memelihara bentuk badan dan membantu pengurangan berat badan
Keistimewaan
  • Setiap kandungannya mempunyai kadar nutrien yang tinggi, bebas daripada pencemaran dan toksin kerana ditanam di atas tanag yang dibiarkan selama 2 hingga 7 tahun tanpa menggunakan baja kimia atau racun serangga semasa proces penanaman.
  • Tidak mengandungi bahan pengawet, bahan penstabil, pewarna dan perisa tiruan, garam, gula dan kanji.
  • Kaya dengan pengemulsi, enzim penghadaman, serat serta bebas lemak dan hany membekalkan 30 kalori bagi setiap penagambilan.
Cara penggunaan:
  • Diminum 1-3 kali sehari. Campur 1 paket ke dalam air sejuk (200ml). Kacau dan minum segera.
  • Jangan gunakan air panas supaya tidak berketul.


(460gm / Bekas)


Promosi bulan Sept 2014..
beli 2 well3 organik (460g)
RM210.00 x2 = RM420.00

Free 3 up Soya gold soya bernilai
rm107.70.

0179621397





domain

Popular Posts

ping