20 September 2018

30 July 2018

pulau perhentian

Panggilan AKHIR... sapa sapa nak bercuti di pulau perhentian, baik g sekarang, bulan 10 pulau akan tutup.
Budget sorang dlm 250-300 je.

travel agen yang saya pernah guna akan cuba bantu...

okay wasap sy.. www.wasap.my/60103317006

24 June 2018

simkad panjang tarikh luput

kredit ada 6yal..... tapi tarikh aktif nombor ni sah sehingga 19.11.2026...

tak topup tiap tiap minggu xpe....

20 June 2018

Dexalea EDP-50 bagaimana nak dapat percuma

Dexalea EDP-50

Dexalea Eau De Parfume merupakan satu-satunya koleksi minyak wangi yang terbaik pernah dihasilkan.

Dexalea EDP-50 telah menjadi pilihan masyarakat Malaysia kerana kualitinya yang setaraf wangian antarabangsa, dan diilhamkan melalui rekabentuk botol yang mudah di bawa ke mana sahaja pada kuantiti 50ml.

Dengan harga serendah RM129.00, Dexalea EDP-50 telah menjadi trending dan menjadi pilihan masyarakat Malaysia . Sesuai dengan keadaan persekitaran di sini, Dexalea EDP-50 diilhamkan untuk mampu bertahan lama dan kekal wangi 

Bagaimana nak dapat percuma?
caranya mudah je, ada 4 langkah
langkah pertama : anda beli dan sign up ahli
langkah kedua : promote kepada kawan-kawan
langkah ketiga : katakan ada 5 orang kawan anda nak beli perfume ni
langkah keempat : setiap botol yang anda jual dan sign up ahli anda dapat komisen rm25, gunakan komisen tu untuk beli prefume lain. (rm25x5=rm125)


Promosi harini !!!
sebotol rm100 + pos rm10 je


05 June 2018

buleh naik kapal terbang doh tu

hok mana blacklist sebelum ni buleh merasa naik kapal terbang g luar negara la trip ni..

04 June 2018

pengguna simkad onexox di Machang makin meningkat

masuk hari ke 4 bulan jun, dah 3 orang baru guna onexox... nampak comel rekod ni..


tarikan simkad ni, 28 bulan kedepan tarikh luput....maksudnya tak topup pun takpe, tarikh luput dia panjang.

pertanyaan wasap no ni 0103317006

03 June 2018

di mana nak beli simkad onexox di Machang

misi harini untuk daftar 1 pengguna onexox berjaya la....


tarikan simkad ni, 28 bulan kedepan tarikh luput....maksudnya tak topup pun takpe, tarikh luput dia panjang.

pertanyaan wasap no ni 0103317006

02 June 2018

raya tak lama dah

bilik penuh doh, pakat pilih la mana pat tidur,
depan tv ke,
bawah kipas ke,
tepi kipas ke,
tepi dinding ke,
atas sofa ke...


pengalaman tukar tayar kereta bila sifar GST

Masuk hari kedua, sera nak tukar tayar baru.. belaga angin dgn harga, ambil 2 butir terus jenama dunlop..

alhamdulillah sifar GST.... buleh la wat beli martabak.
(tayar 2butir, alignment & nudung rim)

suka wei.......