06 July 2015

05 July 2015

Jutawan Affiliates ZSKY

Beli mana2 produk dibawah dan citer keberkesanan produk dibawah kepada kawan-kawan di laman sosial.. ada sales anda dapat komisen...
Sila klik mana2 link dibawah:
www.Jutawanaffiliate.com
http://www.jutawanaffiliate.com/duniaku1
http://www.jutawanaffiliate.com/duniaku2

atau whatsApp saya : 0179621397

Berikut adalah komisen mereka yang rajin...

GC Tea membantu meringankan bebanan seharian

Stok baru je sampai [5/7/2015].... tak banyak dalam 4 kotak je... 1 dah COD... so baki tinggal 3 kotak je.. saya bagi keutamaan kepada yang bayar dulu..

COD sekitar Machang & Tanah Merah: GC Tea: 0179621397

jawapan pada tajuk.... GC Tea membantu meringankan bebanan seharian...
Yes, anda join pengedar... ada untung runcit dan ada untung dari perkembangan rangkaian.

04 July 2015

Saudagar GC Tea

Peringatan: setiap promosi  ada tarikhnya.... ni promosi yang terkini.... 2/72015-31/7/2015....


kiraan mudah dia macam ni (Semenanjung Malaysia)
+~RM2416.80 (orang baru), (22Kotak)
 +~RM2565.20 (orang lama) (24kotak)
.... modal besar sekali seumur hidup je.....
modal asal yang ni, 39kotak GC Tea. (RM3927.30SM, RM4340.70SS)  PLATINUM - HOT

Kenapa saya kata modal besar sekali seumur hidup??
kerana bulan-bulan anda hanya perlu maintain RM371.00 sahaja bersamaan 3 kotak GC.... 
termasuk caj pos ni... 

Katakan saya join di kumpulan Nazrin..
saya ambil pakej platinum.. banyak tu stok...macam ner saya nak habiskan?

Cadangan saya macam ni, awal2 memang saya faham situasi tu..
kak buka dulu sekotak dua untuk dijadikan sample percuma..
bagi je 3 sachet setiap sorang .... yang bestnya result dia cepat..seawal 3 sachet dah nampak kesan positif.. katakan...kak bagi kepada 40 orang... saya percaya dan saya yakin pasti ada (3-4orang) yang akan kall/wasap kak minta beli sekotak...

Tau tak kat mana tempat terbaik nak bagi sample percuma?
Pasar Malam, Surau, Tempat kerja, Depan bank.

cara kedua: jual set promosi

cara ketiga: jual macam biasa.

Soalan seterusnya yang saya sering di tanya, 
Kak nak bantu suami cari RM..
(tertanya-tanya tak kenapa saya sering guna perkataan kak? kerana ramai yang jual teh ni, surirumah)

Katakan kak platinum (tiap2 bulan maintain 3 kotak GC Tea)
kak perkenalkan sorang platinum, kak dapat RM1000.00...
jika sebulan 3 orang platinum...BESTKAN...
tugaskan hanya bina 2 kumpulan dan ajar mereka duplicate je...


Susah tak Nazrin jual GC Tea ni? Berapa Nazrin dapat jual sebulan...
Tak menentu kak... bawah ni printscreen jualan bulan Mei dan Jun 2015 saya.


Pertanyaan boleh whatsApp saya:
0179621397
Mohamad Nadzirin b. Mohd Nor
Maybank 162731020380
Cimb 7017464952

03 July 2015

02 July 2015

Dropship

Modal join Rm100...Komisen Dropship Rm35..
Matrix 3 x 3 hingga 10 level..
Agen boleh lantik Agen..itu best..


Sila klik mana2 link dibawah sebagai orang rekemen anda:
www.Jutawanaffiliate.com
http://www.jutawanaffiliate.com/duniaku1
http://www.jutawanaffiliate.com/duniaku2

Popular Posts

domain