Sila masukan Email anda..TQ

28 July 2015

Gc Tea memang laris, 3 kali order dalam sebulan

Saya dah order stok baru GC Tea... 3 je ... bawah ni respons dari HQ
Esok atau lusa sampai la stok tu....sapa bayar dulu saya pos terus bila stok sampai.

COD sekitar Machang & Tanah Merah: Testimoni GC Tea: 0179621397 

GC Tea helps to :
Prevent excessive sugar intakeRegulate and control the level of blood glucose
Reduce risks of developing type 2 diabetes Control body weight
Reduce risk of chronic diseases

kena beli lagi GC TEA untuk kali ketiga bulan ni

Kali ketiga saya memohon maaf bulan ni (bulan julai 2015).. Stok GC Tea saya 'SOLD OUT'.. Harini 28/7/2015 saya baru order balik, mgkin khamis/sabtu stok baru akan sampai... harap sabar ye...
COD sekitar Machang & Tanah Merah: Testimoni GC Tea: 0179621397 

GC Tea helps to :
Prevent excessive sugar intakeRegulate and control the level of blood glucose
Reduce risks of developing type 2 diabetes Control body weight
Reduce risk of chronic diseases

27 July 2015

Apa cerita GC Tea harini

Stok ditangan ada 2 kotak je GC TEA... kalu boleh nak kasi clear harini... luar kawasan i pos, dalam kawasan i cuba hantar by hand... Teh ni setiap rumah kena ada sekotak.. Banyak sgt khasiatnya. Testimoni pun banyak di FB, Instagram...
COD sekitar Machang & Tanah Merah: Testimoni GC Tea: 0179621397 

GC Tea helps to :
Prevent excessive sugar intakeRegulate and control the level of blood glucose
Reduce risks of developing type 2 diabetes Control body weight
Reduce risk of chronic diseases

Tea Tox

Apakah fungsi bless tea tox?
-bersihkan usus
-kurangkan risiko kanser usus
-meningkatkan penyerapan nutrisi
-membantu masalah sembelit
-membuang lemak
-mengawal selera makan secara sihat
-mengurangkan berat badan
COD sekitar Machang & Tanah Merah: bless tea tox 0179621397

26 July 2015

Simkad Onexox

Simkad murah je, RM10 ... dalam ada kredit RM5, sms free 1800, kall jimat dan tarikh luput panjannnng..

Internet laju 3G/H+.... memang puashati...sekejap je upload/download gambar wasap..
Lokasi saya di ‪#‎Machang‬ 0179621397

COD sekitar Machang & Tanah Merah: Nombor Onexox, mari pilih: 0179621397

Popular Posts

domain