3/30/2015

Orang Machang jom guna ONEXOX

Sy suka onexox kerana:


1. Pakej internet RM29.99 je sebulan, laju lak tul ;)
2. Sms percuma selama setahun (1800 sms)
3. Komisen User Get User, dpt 5%.
4. Saya boleh add friend n family 10 nombor..... utk rate murah..
5. Jika sembang bawah 10saat.... caj baru 5sen..... murahkan...
6. RM10 je harga simkad ni (dalam ada kredit RM5)
0179621397

Baru 52 ....kalu 100 pengguna Onexox di Machang...kan bagus..

Mesti beli GC Tea

Esok 31/3/2015 dijangka akan sampai berkotak-kotak GC Tea... Saya akan bagi keutamaan kepada yang bayar dulu...Setakat ni, 1 bayaran GC Tea saya dah terima, payment lain bakal menyusul...sapa cepat dia dapat....Saya sendiri tak tau stok ni akan bertahan berapa minit.....

Nak beli GC Tea, whatsapp saya 0179621397
RM130sm+ Pos RM6
RM140ss+ Pos RM9

Jika berminat untuk tambah pendapatan @ meringankan beban suami anda..halo saya, kita bincang. Ada untung runcit dan lain-lain bonus. Saya akan ajar/bantu sedaya yang saya mampu. Sejak akhir-akhir ni, banyak whatsapp yang saya terima tanya pasal GC Tea dan mereka nakkan 'COD'. Inilah peluang anda.. Boleh mula sebagaimana pakej dibawah:
16kotak GC Tea RM1520sm/RM1680ss
39kotak GC Tea RM3705sm/RM4095ss
(Ni harga sebelum 1April2015)



Pengedar Onexox Machang

Simkad onexox dah sampai...

Sy suka onexox kerana:

1. Pakej internet RM29.99 je sebulan, laju lak tul ;)

2. Sms percuma selama setahun (1800 sms)

3. Komisen User Get User, dpt 5%.

4. Saya boleh add friend n family 10 nombor..... utk rate murah..

5. Jika sembang bawah 10saat.... caj baru 5sen..... murahkan...

6. RM10 je harga simkad ni (dalam ada kredit RM5)

Sms/whatsapp 0179621397

Kenapa saya guna Onexox

Saya suka Onexox kerana:
Internet dia laju di MACHANG.. harganya berbaloi2...sekarang promosi RM29.99 untuk 1.5g.



Sms/whatsapp 0179621397 : internet di Machang: NAK TAU KLIK LA

5 kawasan permintaan tinggi GC Tea

Korang tau tak Prospek dari mana yang selalu whatsapp saya tanya GC Tea??
Kalu korang jadi dealer sini memang untung la... boleh saya rekemenkan..5kawasan ni memang tip top bagi saya...Tapi sayang, saya takde dealer yang betul2 serius.
1.Kuantan
2.Shah Alam
3.Penang
4.KL
5.Ipoh

Nak beli GC Tea, whatsapp saya 0179621397
RM130sm+ Pos RM6
RM140ss+ Pos RM9


3/29/2015

program basmi kemiskinan BLESS MANIS

Ada order kita submit je.. yang pos semua HQ uruskan..

lepas jam 12.00 malam HQ bayar gaji.

Nak tau, klik sini



Tea GC [klik la]

Popular Posts

domain

Lyophilized Royal Jelly

Life Enzyme