9/29/2012

MYRACLES Collagen Spray


MYRACLES Collagen Spray - 3-5 minutes IMMEDIATE EFFECT

Short Term Effect: Dalam Masa 3-5 MINIT SAHAJA, Kulit muka akan rasa dan nampak lebih tegang, lembap (moist), segar, runcing dan "eye-bag" akan berkurangan.

Long Term Effect: Kulit muka akan kelihatan lebih cerah (Whitening), Lebih Muda (Anti-Aging) dan kelihatan tegang dan runcing (Facial Up-Lift).


Kelebihan utama MC Spray:-
Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang, lebih cerah, lembap, muka nampak lebih runcing, lebih segar dan eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 MINIT SAHAJA. Ia boleh bertindak sebagai Toner, moisturizer,UV Protector dan krim malam. Apabila kita spraykan pada muka...Oxygen water yg bergetar td tu akan terus menyerap dan membawa skali Collagen ke dlm kulit dan terus berikan kesan dr sudut menegangkan kulit kita... sebab itu eye-bag boleh terus hilang...apabila kulit dibhgn bawah mata kita tegang...eye-bag pun akan berkurangan...

Konsep produk Myracles ialah membaikpulih sel kulit yg rosak , mneghidupkan sel2 mati dan menegangkan kulit...Ianya TIDAK akan mengelupaskan kulit JADI bila org yg ada masalah jerawat...sel yg lemah dibhgn yg ada jerawat akan dibaikpulihkan dan dlm masa yg sama apabila kulit menjadi semakin tegang...jerawat tersebut akan seperti "ada yg menekannya supaya cepat keluar dan lebih cepat dibaikpulih dikawasan bekas jerawat tersebut... Untuk yg ada masalah "Open Pores"...tetap menggunakan konsep yg sama...dan apabila "Pores" menjadi lebih kecil maka akan kurang masalah kulit berjerawat..


Myracles Collagen Soap (MC Soap) - 80gm
Kandungan: Aloe vera, extract buah delima, rumpai laut dan sarang burung walit.
Cara penggunaan MC Soap.
1)Cucikan muka seperti biasa.
2)Sebelum bilas dengan air, biarkan untuk 30-60 saat.
3)Bilas dengan air dan lap sehingga kering sebelum menggunakan MC Spray.
Kelebihan MC Soap
Apabila menggunakan MC Soap, kulit akan rasa tegang, segar dan lembap serta menambahkan keberkesanan apabila menggunakan MC Spray.
Kesan Jangkamasa Panjang:
Penggunaan MC Soap yang berterusan akan membantu untuk mencerahkan kulit, menegangkan serta memberi kesan anti-penuaan.
 

1 set myracles beauty (sabun + spray) =RM170
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 7017464952 (new) 


jika 2 set rm260sm + pos rm10
rm275ss+pos rm10
 
HOTLINE 0179621397 

Tea GC [klik la]

Popular Posts

domain

Lyophilized Royal Jelly

Life Enzyme