iklan

24 August 2013

Beutskin Essence


Beutskin Essence.....RM260 siap pos...0179621397


Disebabkan ramai customer yg bertanya tempoh masa KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEAUTSKIN ESSENCE, so here kami refresh balik ye. Kesan seawal 3 hingga 90 hari. Plz take note..3 hari : Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah da

pat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari : Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan dar ah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari : Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari : Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari: Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

*kesan cepat dan lambat berbeza setiap individu, harap maklum*