14 April 2014

Jual topup Mastereload

Berminat jual topup dikawasan anda?? kampus ke?? tempat kerja ke?? kampung anda ke??
 Kedai kopi ke?? Blok2 asrama ke?? atau dimana-mana...santai2 je ni....
hanya guna sms/web je

Modal minimum : rolling rm100-500 pun dah ok..

Kenapa saya pilih Mastereload
1. Mastereload hampir 10tahun beroperasi
2. Takde masalah topup habis.
3. Ada pakej VIP ( khas untuk penjual topup yang aktif)

Macam-macam topup ada di Mastereload


plan me (70%)
plan vip (85%) jika sales anda cecah rm200 digalakkan guna yang ni... sales vip akan dikira start rm201 keatas, bawah rm200 akan masuk plan me...me<>password<>vip.  hantar mesej ke server.
RM5 je dikenakan 

Perbandingan harga VIP dan ahli biasa
ahli biasa

ahli VIP

jika anda bina rangkaian penjual mastereload, hq akan bayar komisen setiap sales mereka. (7hb.)

kerja anda jual topup autoreload rm10 keatas...kalu tak nak jual pun xpe, guna untuk diri sendiri... paling kurang 3 kali anda topup sebulan kan?

bawah ni contoh margin setiap topup:






Code produk:
Umobile10 = A01810
Maxis10 = A01210        -------maxis 10 auto....ahli biasa 10sen, vip 12sen
CELCOM10 = A01910         ------celcom 10 auto....ahli biasa 21sen, vip 25sen
TUNETALK10 = AT10          -------tunetalk 10 auto....ahli biasa 17sen, vip 21sen
DIGI15 = A01615    -------- digi 15 auto....ahli biasa 21sen, vip
XOX10 = AX10

ALTEL10 = TEL10

Cara nak pesan/order:

CODE<>NO.HP
Contoh Maxis rm10:
A01210 0179621397

jika sales dlm sehari berbelas order:
kat belakang, tambahkan bilangan (dalam sehari)

contoh
A01210 01299999999 01  --- katakan ni order pagi..
A01910 01999999999 12  --- katakan ni order petang.
A01910 01999999999 09  --- katakan ni order malam..

hantar mesej tersebut ke no.server
012-6162330 / 013-2980393 / 016-9716600 / 017-6100322 / 013-3516389  
[jangan kall no.ni, comfirm x angkat]

sekiranya ada masalah....ni sms report


atau boleh beli melalui website mastereload [ www.mastereload.com ]

ni panduan dia : katakan anda telah log in ke website mastereload, pilih online transaction... INGAT UNTUK AUTORELOAD...PASTIKAN "A'' ADA DI DEPAN..... (A01230 - MAXIS30, A01930- CELCOM30, A01630 -DIGI30, A01830 - UMOBILE30) UNTUK AUTORELOAD TUNETALK 'AT', AT30 - TUNETALK30.. 

cara order topup guna website mastereload:
1.pilih produk
2.berapa nilai topup 
3.no.hp yang nk topup
kemudian klik ok.....



Santai2 je dpt macam ni....settle topup untuk saya


                                      Rakan penjual topup diperlukan                                  
Berminat hubungi saya : Nazrin 0179621397
Register RM58(pakej normal) + Rolling RM42 = RM100
bayar kepada : mohamad nadzirin b mohd nor
Maybank 162731020380
CIMB 7017464952 
(jika ada pakej promosi, saya akan register pakej promosi, point anda sy akan transfer, contoh pakej promosi rm10..
anda bank in 100, so point 90 (guna utk beli topup) sy akan transfer ke akaun mastereload anda)
anda di nasihat, sms saya terlebih dahulu untuk tanya

facebook saya (klik ahh)

Pulau Perhentian

Doakan saya selamat sampai dan selamat kembali ke rumah. sebelum bertolak Mata asyik tengok jam, lambatnyer gerak... Esok kul 6.15pagi na...