29 November 2014

set trial GC TEA

PROMOSI SET TRIAL : 10 SACHET RM30.00 + POS RM10.00 

Produk yang paling TOP di Rashwealth Group........ GC TEA.

Bagaimana nak beli dengan harga ahli?
Anda beli 3 kotak GC Tea (Pakej Silver), terus layak dapat harga Ahli + pos = (RM381.60 + pos rm21.20(hq)) Tapi jika anda serius untuk buat business ni, anda akan menyesal...dan persoalan kenapa 'aku tak beli Pakej Platinum masa mula mula join Rashwealth Group akan sentiasa bermain difikiran anda.. 

Langkah bijak:
Anda start (Pakej Platinum36 kotak GC TEA  (RMxxxx) ...Beli sekali seumur hidup untuk banyak ni......secara automatik melayakkan anda dapat kesemua bonus yang ditawarkan oleh Rashwealth Group ... (untung runcit, bonus tajaan, bonus network, bonus unilevel, bonus key in, bonus pass up, car fund, travel fund dan yang paling best, jika prestasi anda cemerlang, anda dapat saguhati setiap 6 bulan....yg ni ada syarat2nya..

Jika suka melancong Percuma..... anda perlu Pakej Platinum...tu pra syarat wajib.. promosi pelancongan sila rujuk web www.rashwealthgroup.com .... atau hubungi saya...
.
Berapa anda perlu maintain setiap bulan?
Beli 3 kotak GC Tea je bagi melayakkan anda dapat bonus dari kumpulan anda.. RM402.80sm (termasuk pos). 

Harga Sekotak
RM150sm + Pos RM6 (Semenanjung Malaysia) & 
RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Hotline : NAZRIN 0179621397   

Kebaikan GC Tea:
"Kawal gula dalam darah"
"Mengelak pengambilan gula berlebihan"
"Mengurangkan risiko diabetes"
"Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik"
"Mengawal berat badan IDEAL"

Cara minum GC TEA for NON DIABETIC PATIENT / NAK KURUS
1. Rendam tea selama 5mnt dlm air panas
2. Jangan tambah gula or madu
3. Minum panas2 or suam2
4. Tea bole digunakan berulang kali sehingga rasa n color menjadi tawar
5. Amalkan sebagai harian seperti mana minum air masak
6. WAJIB minum sebelum atau selepas makan atau kedua2nya skali. Tiada masalah.
Senang cite, rendam 1 uncang dlm 1.5liter air panas dlm termos dan minumlah bile bile masa. 

Cara minum GC TEA for DIABETIC PATIENT
1. Rendam tea selama 5mnt dlm air panas
2. Jangan tambah gula or madu
3. Minum panas2 or suam2
4. Tea bole digunakan 3x.
5. MINUM 30 minit SEBELUM MAKAN atau semasa makan utk kesan effective.
6. SILA MONITOR KADAR GULA ANDA.
8. Insya Allah lama2 nanti pengambilan ubat akan berkurangan. Dapatkan nasihat doktor sebelum kurangkan ubat.
9. Cek gula setiap pagi sebelum memulakan breakfast.

10. PENTING! Ubat jangan tinggal ye.

Nak beli GC Tea, whatsapp saya 0103317006
COD: Machang dan Taman Harmoni Tanah Merah.
Jika anda berapa di kawasan top 5 saya mengalu-alukan penyertaan anda.

Nak jadi pengedar, boleh pilih mana2 pakej dibawah: termasuk pos, (bawah 1k HQ caj pos RM20sm/RM30ss)
Cara pertama beli 3 kotak GC Tea.  SILVER
Cara kedua beli 16kotak GC Tea. GOLD
Cara ketiga beli 36kotak GC Tea. PLATINUM - HOT

Bagaimana nak jana RM;
1.  Bonus Rekemen/Tajaan
     Platinum taja silver RM80
     Platinum taja gold RM400
     Platinum taja platinum RM1000

     Gold taja silver RM80
     Gold taja gold RM400
     Gold taja platinum RM500
     **Jika Gold sponsor Platinum...Platinum atas dapat RM500(Pass up bonus)

     Silver taja silver RM80
     Silver taja gold RM200
     Silver taja platinum RM300
     **Jika SILVER sponsor Platinum...Platinum atas dpt RM500(Pass up bonus)
     **Jika SILVER sponsor Gold/Platinum...Gold atas dpt RM200(Pass up bonus)

2. Rangkaian/Pasangan
    kiri 200pv + kanan 200pv = RM40 (1pasangan)

3. Bonus harian
    Silver RM440
    Gold RM2800
    Platinum RM33280

4. Bonus baru, Personal Rebates: 
    Silver: 4% 
    Gold: 8% 
    Platinum: 15% 
    Platinum Executive: 20% 

Makin yakin saya dengan dokumen ini.

Testimoni GC TEA..
Anda taip je di Facebook atau di google atau whatsapp sy.

25 November 2014

Berapa modal untuk jual GC Tea

saya dah tukar jenama teh, anda bila lagi?

KELEBIHAN produk GC TEA ialah:
🌱Green Tea - membantu meningkatkan metabolisma badan
🌱Daun Gymnema - menghindar dari ketagihan gula
🌱Stevia - pemanis semulajadi
🌱Daun Pudina - menghilangkan stress
🌱Rooibos - merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga
🌱Mulberry - menghadkan glukosa masuk kedalam darah

Selagi mampu ikhtiar, kita ikhtiar dulu. Mana tau teh ni serasi dengan anda...

Bukti:






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ CAJ pos RM 10 

TIP BERJIMAT..
3 kotak RM381.60 sm + pos RM 21.20

Whatsapp saya : 0103317006

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, taman perumahan dan saudara mara anda..

21 November 2014

Cegah Diabetes

Baik cegah diabetes sebelum terjadi.

Realiti...apa pandangan anda
Kosmo bertarikh 7 sept. 2014. Inilah hakikatnya sekarang. Masalah ini wajar dibendung.
#FENOMENA TEH SEKAT GULA#

Ramai yang telah menukar minuman kebiasaan mereka kepada Glucos Cut Tea. Mengapa?? Kerana teh ini berfungsi
- mengawal kadar gula dlm darah
- menurunkan kadar gula dlm darah (diabetes)
- menghalang penguraian karbohidrat (nasi) yg kita makan dr terurai menjadi gula
- menghalang usus menyerap gula yg kita ambil

Ini adalah jawapan kepada mereka yang tercari-cari satu produk yang mampu dibeli dan 100% dapat membantu mereka yang menghidap diabetes menurunkan kadar gula dalam darah secara semulajadi.






Tea Glucos Cut



Glucos Cut mmg terbaik!!!!
Nazrin 0179621397 --- sms/whatsapp
COD sekitar KELANTAN DARUL NAIM

RM150sm/RM160ss

19 November 2014

GC Tea

saya dah tukar jenama teh, anda bila lagi?


KELEBIHAN produk GC TEA ialah:

🌱Green Tea - membantu meningkatkan metabolisma badan
🌱Daun Gymnema - menghindar dari ketagihan gula
🌱Stevia - pemanis semulajadi
🌱Daun Pudina - menghilangkan stress
🌱Rooibos - merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga
🌱Mulberry - menghadkan glukosa masuk kedalam darah

Selagi mampu ikhtiar, kita ikhtiar dulu. Mana tau teh ni serasi dengan anda...

Bukti:






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ CAJ pos RM 10 

TIP BERJIMAT..
3 kotak RM381.60 sm + pos RM 21.20

Whatsapp saya : 0103317006

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda..

17 November 2014

jelajah McM


Berminat turut serta....

Nazrin 0179621397 --- sms/whatsapp

Info Glucos Cut [klik je]

Kelebihan Protein ISP10


dengan protein.... anda boleh slim.....tapi tak perlu ulang alik tandas pun...
dengan protein... anda boleh bina otot....
dengan protein....kulit anda makin cantik....
dengan protein....colestrol anda turun kerana protein kami tiada kolestrol

Nazrin 0179621397 --- sms/whatsapp
RM158.00
Suka membaca : klik sini

Beyond Protein > Mengapa ISP-10?
  • Terbukti secara saintifik (Chau’s Lab) - Formulasi eksklusifberasaskan tumbuh-tumbuhan semula-jadi yang disokong oleh sains.
  • Lengkap dan seimbang dengan 10 jenisbijian bercambah
  • Bioketersediaan tinggi, teknologi MENEP berpaten - Proses yang meningkatkan tahap enzim dan zat ke tahap optimum bagi membantu meningkatkan manfaat terhadap kesihatan.




Kesan Utama
  1. Protein unggul - Pilihan yang lebih sihat untuk pertumbuhan dan keremajaan
  2. Mengurangkan lemak - Rendah lemak dan lemak tepu. Bebas asid lemak trans dan kolesterol
  3. Jisim badan tanpa lemak - Kurang lemak, lebih otot
Manfaat Sampingan
  • Rambut lebih kuat dan bersinar
  • Kulit lebih tegang
  • Tulang rawan lebih kuat
  • Blok asas yang mencukupi bagi pembentukan sel, hormon, dan lain-lain
  • Kolesterol badan lebih rendah
  • Kurang lemak terkumpul pada organ dalaman
  • Otot badan pejal
RM158.00 ---------- 0179621397 sms/whatsapp

Tip: untuk rasa lebih sedap... Campurkan ISP-10 dengan sesudu madu.. (saya dah try, comfirm sedap)

ISP-10 RM158 + Madu Royal Honey RM66 = RM 224.00 [kos penghantaran PERCUMA]

Instagram
CariGOLD

13 November 2014

Sessi penerangan ISP-10 di CNI Machang




Benefits:
The Choice Protein (healthier protein for growth and rejuvenation)
Reducing Fat
Lean Body Mass (less fat and more muscle)

RM158.00


12 November 2014

Nutrimoist CNI

Ready stock - sebotol

Testimonial CNI Nutrimoist.





+ Pos (RM7.20sm,RM10ss)

Nak beli sms : 
Nazrin 0103317006 --- sms/whatsapp
***************************************************************
1/5/2017...Pos nutrimoist ke Seberang Prai Selatan, Penang.

23/4/2017...Perak
12/4/2016..Selangor

20/7/2016 : Wasap dari customer...barang sampai:

PERMINTAAN SENTIASA ADA......  01150037006

yOUTUDE DARI SEBERANG.....

Tip berjimat pengguna smartphone

walaupun hp cap ayam... tapi tarikh aktif sah sehingga bla bla bla... so i topup bila perlu je...tak la membazirkan! yang benar  ...