28 December 2015

GC TEA

[ Top Excellence Brand ]

Alhamdulillah.. Produk Rashwealth @ GC Tea telah di calonkan utk Top Excellence Brand. Makin melangkah jauh GC Tea.
Lepas ni GC Tea akan dapat TAG yg terkenal :-
[ ✔ ] 6 Herba yang merentas Benua
[ ✔ ] Sokongan oleh NADI - National Diabetes Institute
[ ✔ ] Top Brand Award.
Dapatkan GC Tea sekotak. Kempen 1 Rumah 1 GC Tea.
Terus whatsapp ke 0179621397

KLIK SINI : GC TEA

25 December 2015

Simkad Onexox


hampir setahun enam bulan saya guna onexox....kini tiba masanya untuk saya kongsikan kepada semua....apa yg saya dapat dalam tempoh masa tu?
1.Kepuasan 
2.Internet laju
3.Kall jimat
4.Tarikh aktif panjang (cecah 2020 dah)
Saya ingin mengajak kawan2, lupakan yang lain...guna yang ini...simkad RM10 beb....Menjimatkan.

22 December 2015

Onexox - tempoh sah panjang

Hai, saya Nazrin dari Machang.
Saya ada 5 org anak. Semuanya bijak bijak belaka.. amin.

okay, apa yg saya nak citer ni ialah perbelanjaan hp saya..
Saya ada 2 hp, saya selalu bawak kemana je saya pergi.. Semuanye prepaid, seminggu saya topup rm10. Paling sikit.. Jika sebulan (10*2*4=RM80). Tu baru saya punya, belum campur wife saya lagi. Secara kasar saya akan habis RM100-120 sebulan. Jika setahun RM1440 dah.
Benda pada asasnya sikit tapi utk jangkamasa panjang baru nampak besar. Saya telah lakukan pembaziran. Mana taknya, setiap minggu saya terpaksa topup semata mata nak kasi line hidup.
Mujur la, 3 tahun lepas saya diperkenalkan dengan ONEXOX. Saya tertarik kerana tarikh luput dia tersangat la panjang... 28 bulan kehadapan.. Dealer tu kata, saya topup bila saya perlu je.. kredit ada 20yal, tapi boleh simpan dan guna sehingga 2tahun lebih. Ajaibkan.
Tanpa berlengah saya hijrah kepada onexox sehingga harini..
Syukur saya telah lakukan penjimatan. Sedikit sebanyak duit saya tak lah membazir kepada topup setiap minggu.
Sejak ada season pass ni, Internet onexox pun murah, rm5 je untuk sebulan (1G)..
Kall kawan, masuk voicemail pun x risau..sebelum ni, jika kall masuk voicemail, banyak betul nyer sedut. Aku nak cakap dengan kawan aku, bukannya dengan kau....
Sekarang saya nak bantu u all. Set kita kena smart, baru x membazir.
Untuk kawan kawan di Machang dan Tanah Merah, boleh hubungi saya untuk dapatkan simkad ni..
http://wasap.my/60103317006
atau no.ni 0136077006 (sms)


Kadar panggilan Onexox

14 December 2015

Kenapa anda harus beli GC TEA

Saya sangat teruja apabila dapat berita Syarikat Rashwealth mendapat surat maklum balas dari NADI - National Diabetes Institute.
Mungkin anda TIDAK tahu maksud surat tersebut. Mungkin anda tidak faham atau sengaja tidak mahu faham.
Kandungan tajuk surat tersebut ialah :-
"Open Label Clinical Study to Determine the Effect of “GC Tea” Supplementation on Glycaemic Control in Patients With Type 2 Diabetes Mellitus".
Syarikat pernah tunjukkan permohonan untuk mendapatkan Clinical Study tentang Gymnemma dari NADI ( 8 bulan yang lepas ).
Apa yang mengejutkan saya ialah perkataan " GC TEA ".. dan bukan daun Gymnemma. Ia adalah nama produk yang anda semua bawa kemana sahaja sekarang ini.
Ini bermaksud anda membawa satu produk yang mendapat ENDORSEMENT dari NADI - National Disbetes Institute.
Whatsapp dari Mr.King Asri ""Pagi td saya berjumpa seorang penceramah yang berdaftar sebagai ahli NADI dari Kementerian Kesihatan Malaysia, Beliau berkata "Tidak pernah ada mana-mana produk DIABETES yang telah mendapatkan sokongan tentang penyakit Diabetes. GC Tea adalah yang PERTAMA.""
Oleh itu.. anda sebagai ejen Rashwealth yang berdaftar, anda sangat bertuah kerana membawa produk yang sangat berkualiti, bukan sahaja dari kata-kata manis TETAPI fakta sains & perubatan semata-mata.
Bawalah GC Tea kemana sahaja supaya ia menjadi satu PUNCA KEYAKINAN untuk anda kongsikan produk ini kepada orang yang memerlukan.
Harga Sekotak GC Tea
RM150sm + Pos RM6 (Semenanjung Malaysia) & 
RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Hotline : NAZRIN 0179621397   

Kebaikan GC Tea:
"Kawal gula dalam darah"
"Mengelak pengambilan gula berlebihan"
"Mengurangkan risiko diabetes"
"Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik"
"Mengawal berat badan IDEAL"

Testimoni Produk:
  • Anda boleh tengok di Facebook, instagram atau buat carian Gc Tea di google.
  • Whatsapp saya.

saya pengguna onexox

Memang puashati!!
internet laju + kall jimat...
cube perhatikan tarikh aktif no.saya... jauh kehadapankan?






Berapa harga sekeping simkad ni?
RM10.00
jika luar kawasan saya poskan.. + caj pos

>COD
sekitar Machang dan Taman Kota Harmoni Tanah Merah.

Berminat Nak beli
WhatSapp saya 0179621397

13 December 2015

Rashwealth Group


GC Tea merupakan produk paling laris, paling top, paling hot keluaran RASHWEALTH GROUP.

Banyak testimoni di Facebook mengatakan:
  • gula turun
  • diabetes kurang
  • berat turun
Bukti






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ pos RM10 sm / RM 10 ss

3 kotak RM381.60 sm + pos RM 20

Trial 10 sachet RM 30 + pos RM 10

Whatsapp saya : 0179621397

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda...

08 December 2015

GC TEA

GC Tea..saya jual produk ni, RM150sm/RM160ss sekotak..Hubungi saya sekiranya tuan/puan nak beli....0179621397. Sambil2 jalan cari makan, ambo promote GCTEA... Ada hok nak kita hantar jer..
Saja je upload gambar gini, nak bagi bakal dealer GC Tea nampak, jual GC Tea ni 
takde tekanan...santai2 jer.....
Ni lah GC TEA...produk keluaran Rashwealth Group

01 December 2015

Nano Skinzs Super Glowy Foundation

New Product !!!! Foundation SPF50!!!! 
Calit-calit, conteng-conteng dah comel! Jangan lupa sapukan Nano Skinzs Foundation!




Available now for purchase!
Member price : RM 65 (WM) / RM 70 (EM)
Retail price : RM 85 (WM) / RM 90 (EM )
+ pos RM10sm / RM10ss

Tapi jangan order lagi....sy belum restock lagi.... Nak test market je dulu ni

ALORA Skin Care

DIA ORANG YANG JEALOUS TGK KULIT KITA GLOW DAY & GLOW NITE DENGAN RAHSIA AJAIB
WAJAH GLOWING SEAWAL 30 SAAT


Testimoni 1

Tgk jauh memanglah kulit cantik, memang lah gojesss, cer tgk dekat dekat mak aiii macam kelopak salak.. Jumpa alora ni sumpah tak tukar lain dah.. mudah spray pas tu sapu foundation..😃😃

Lepas tu spray lagi...ummmphh kena sangat dah

Best sangat foundation halus lembut senang apply pada muka


Berapa harga set ni? u wasap je saya, kliklink dibawah:
http://wasap.my/60103317006


Combo A RM210

Oribelle Fd (Besar)
Spray Mist
Brush

Combo B RM170

Oribelle Fd (Kecil)
Spray Mist
Brush

29 November 2015

Dealer Rashwealth Group

Siapa saya...
  • Saya Mohamad Nadzirin
  • RS100891
  • 0179621397
Senarai produk Rashwealth Group

 1. GC TEA - paling TOP

PROMOSI SET TRIAL : 10 SACHET RM30.00 + POS RM10.00 

Harga Sekotak
RM150sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) & 
RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Harga ahli RM127.20sm

Tip jimat : beli 3 kotak GC Tea, terus layak dapat harga Ahli + pos = (RM381.60 + pos rm21.20(hq)=RM402.80

#Testimoni GC Tea .... klik sini

2. Clenz - Tox
Harga Sekotak
RM135.00sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) 

Harga ahli RM105.00

#Testimoni Clenztox ....klik sini

3. Perfume My Amour 

Saya paling suka guna yang ni.... CK beb...
Nama : My CK
Harga RM85 + Pos RM10

4. Pakej Slim (beserta keahlian)
+ caj pos rm21.20

#Testimoni Pakej Slim ...Klik sini

5. Pakej GC Tea (beserta keahlian)
+ caj pos rm21.20.....Produk HQ akan pos ke alamat anda

6. Nano-skinzs-foundation
Calit calit comel....


RM 85 sm / RM 90 ss + Pos RM 10

21 November 2015

Alora Skincare

Rata rata pengguna  Alora skincare berpuashati dengan Alora skincare....ni salah sorang pengguna Alora skincare...cun kan?
  • Kulit licin, mulus bak bayi....
  • Jerawat jelagat takde...
  • Erti kata lain... makin cantik selepas guna Alora Skincare..
Dengan Alora skincare, anda akan :
  • Tampil cantik - Yes
  • Tampil gebu - Yes
  • Tampil cantik cantik cantik cantik
Saya blur la, yang pastinya anda Cantik ..
  • Cantik dimata suami
  • Cantik dimata bakal suami anda
Saya ulang balik, dengan harga RM XX.00 saya percaya tiada produk lain mampu menandingi keberkesanan Alora Skin Care..

Nak tau harga sebenar? whatsapp saya

Apa kata pengguna Alora Skin Care ?



Nazrin [unit online marketing Alora skincare
WhatSapp 0179621397

Pulau Perhentian

Doakan saya selamat sampai dan selamat kembali ke rumah. sebelum bertolak Mata asyik tengok jam, lambatnyer gerak... Esok kul 6.15pagi na...