30 January 2015

GC TEA IPOH

KELEBIHAN produk GC TEA ialah:
🌱Green Tea - membantu meningkatkan metabolisma badan
🌱Daun Gymnema - menghindar dari ketagihan gula
🌱Stevia - pemanis semulajadi
🌱Daun Pudina - menghilangkan stress
🌱Rooibos - merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga
🌱Mulberry - menghadkan glukosa masuk kedalam darah

Selagi mampu ikhtiar, kita ikhtiar dulu. Mana tau teh ni serasi dengan anda...

Bukti:






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ CAJ pos RM 10 

TIP BERJIMAT..
3 kotak RM381.60 sm + pos RM 21.20

Whatsapp saya : 0103317006

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda..

29 January 2015

Pengedar GC TEA di Johor diperlukan

saya dah tukar jenama teh, anda bila lagi?


KELEBIHAN produk GC TEA ialah:

🌱Green Tea - membantu meningkatkan metabolisma badan
🌱Daun Gymnema - menghindar dari ketagihan gula
🌱Stevia - pemanis semulajadi
🌱Daun Pudina - menghilangkan stress
🌱Rooibos - merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga
🌱Mulberry - menghadkan glukosa masuk kedalam darah

Selagi mampu ikhtiar, kita ikhtiar dulu. Mana tau teh ni serasi dengan anda...

Bukti:






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ CAJ pos RM 10 

TIP BERJIMAT..
3 kotak RM381.60 sm + pos RM 21.20

Whatsapp saya : 0103317006

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda..

Pengedar GC TEA Shah Alam diperlukan

*saya mencari pengedar GC TEA di Shah Alam

GC Tea merupakan produk paling laris, paling top, paling hot keluaran RASHWEALTH GROUP.

Banyak testimoni di Facebook mengatakan:
  • gula turun
  • diabetes kurang
  • berat turun
Bukti






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ pos RM6 sm / RM 10 ss

3 kotak RM381.60 sm + pos RM 21.20

Trial 10 sachet RM 30 + pos RM 6

Whatsapp saya : 0179621397

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda...

topup...ambil la.....sapa cepat dia dpt...


CNI My Kampung

Promosi khas pakej "MyKampung" untuk pengedar baru!!! Dapat percuma katalog produk dan langganan 12 edisi CNI NEWS..Keahlian PERCUMA dengan Pakej MyKamung lagi!!! Rebutlah segera!!!! sah sehingga 31/3/2015... Hubungi saya sekarang 0179621397



28 January 2015

Kain tudung naelofar

whatsapp gambar tudung yg anda nak....saya akan rekemen no.hp adik saya...dia stokis rasanya



21 January 2015

GC TEA Kemaman


Khas utk penggemar teh... sudah sampai masa utk kita tukar jenama....

Hotline : NAZRIN 0179621397   
(lokasi saya bukan di Kemaman, sy upload ketika saya berkursus di Kemaman)
1/5-5/5/2016 saya ada di Kemaman

Kebaikan GC Tea:
"Kawal gula dalam darah"
"Mengelak pengambilan gula berlebihan"
"Mengurangkan risiko diabetes"
"Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik"
"Mengawal berat badan IDEAL"

Testimoni Produk:
  • Anda boleh tengok di Facebook, instagram atau buat carian Gc Tea di google.
  • Whatsapp saya.

Vitamin C

Sesuai untuk seisi keluarga...

Harga pun murah ni
RM37.95sm + pos RM6



Sms/whatsapp 0179621397 : Vitamin C

Kebaikan Rooibos dalam GC Tea


Kebaikan GLUCOS CUT TEA (GC TEA)
  • mengurangkan risiko diabetes (baik cegah diperingkat awal)
  • mengurangkan tahap gula dalam darah 
  • mengurang risiko penyakit kronik (kembali kepada konsep bila badan sihat)
  • mengelakkan berlaku pengambilan gula berlebihan (hanya rendam teh ni je)
  • mengawal berat badan (rasa kenyang, jika tak percaya buat 1 jar, asal lapar je, minum teh ni)
  • mengurangkan risiko kencing manis.
  • penyediaan yang mudah

Kandungan :
Teh Hijau
Gymnema sylvestre,
Daun pudina
Daun mulberi
Rooibos
Daun stevia

Harga 
RM130sm
RM140ss

Hubungi
Whatsapp/sms: 0179621397

20 January 2015

Kebaikan Daun Gymnema dalam GC Tea


Kebaikan GLUCOS CUT TEA (GC TEA)
  • mengurangkan risiko diabetes (baik cegah diperingkat awal)
  • mengurangkan tahap gula dalam darah 
  • mengurang risiko penyakit kronik (kembali kepada konsep bila badan sihat)
  • mengelakkan berlaku pengambilan gula berlebihan (hanya rendam teh ni je)
  • mengawal berat badan (rasa kenyang, jika tak percaya buat 1 jar, asal lapar je, minum teh ni)
  • mengurangkan risiko kencing manis.
  • penyediaan yang mudah

Kandungan :
Teh Hijau
Gymnema sylvestre,
Daun pudina
Daun mulberi
Rooibos
Daun stevia

Harga 
RM130sm
RM140ss

Hubungi
Whatsapp/sms: 0179621397

Kebaikan Daun Stevia dalam GC Tea


Kebaikan GLUCOS CUT TEA (GC TEA)
  • mengurangkan risiko diabetes (baik cegah diperingkat awal)
  • mengurangkan tahap gula dalam darah 
  • mengurang risiko penyakit kronik (kembali kepada konsep bila badan sihat)
  • mengelakkan berlaku pengambilan gula berlebihan (hanya rendam teh ni je)
  • mengawal berat badan (rasa kenyang, jika tak percaya buat 1 jar, asal lapar je, minum teh ni)
  • mengurangkan risiko kencing manis.
  • penyediaan yang mudah

Kandungan :
Teh Hijau
Gymnema sylvestre,
Daun pudina
Daun mulberi
Rooibos
Daun stevia

Harga 
RM130sm
RM140ss

Hubungi
Whatsapp/sms: 0179621397

Kebaikan Peppermint dalam GC Tea


Kebaikan GLUCOS CUT TEA (GC TEA)
  • mengurangkan risiko diabetes (baik cegah diperingkat awal)
  • mengurangkan tahap gula dalam darah 
  • mengurang risiko penyakit kronik (kembali kepada konsep bila badan sihat)
  • mengelakkan berlaku pengambilan gula berlebihan (hanya rendam teh ni je)
  • mengawal berat badan (rasa kenyang, jika tak percaya buat 1 jar, asal lapar je, minum teh ni)
  • mengurangkan risiko kencing manis.
  • penyediaan yang mudah

Kandungan :
Teh Hijau
Gymnema sylvestre,
Daun pudina
Daun mulberi
Rooibos
Daun stevia

Harga 
RM130sm
RM140ss

Hubungi
Whatsapp/sms: 0179621397

Kebaikan Green Tea dalam GC Tea


Kebaikan GLUCOS CUT TEA (GC TEA)
  • mengurangkan risiko diabetes (baik cegah diperingkat awal)
  • mengurangkan tahap gula dalam darah 
  • mengurang risiko penyakit kronik (kembali kepada konsep bila badan sihat)
  • mengelakkan berlaku pengambilan gula berlebihan (hanya rendam teh ni je)
  • mengawal berat badan (rasa kenyang, jika tak percaya buat 1 jar, asal lapar je, minum teh ni)
  • mengurangkan risiko kencing manis.
  • penyediaan yang mudah

Kandungan :
Teh Hijau
Gymnema sylvestre,
Daun pudina
Daun mulberi
Rooibos
Daun stevia

Harga 
RM130sm
RM140ss

Hubungi
Whatsapp/sms: 0179621397

19 January 2015

Make up

PERLANCARAN PRODUK KECANTIKAN & MAKEUP FUN FOR YOU.PERINGKAT NEGERI KELANTAN
*IRES PERFECT LIP & *IRES 2WAY CAKE
  
tarikh : 06/02/2015 (jumaat)
masa : 2.30pm - 5.30pm
tempat : service centre kota bharu
yuran : rm15 (dapat voucher rm10.00)
TEMA : PINKKY GLAM ( ADA HADIAH OK !!!!!!!! )
aktiviti:
GAME 1 : TEKAPAN BIBIR SEKSI
* PENERANGAN KELEBIHAN PRODUK
* PENERANGAN TENTANG CARA2 CAMPURAN WARNA LIPSTIK.
* DEMO PRODUK BEAUTY CARE + IRES
GAME 2 : MAKEUP
*PESONALITI PESERTA TERBAIK (CAT WALK)
* HADIAH & CABUTAN BERTUAH
*JAMUAN RINGAN DISEDIAKAN.
kepada semua upline2 hebah2 kan aktiviti ini kpd downline2 anda.
JGN LEPASKAN PELUANG INI BERMINAT BOLEH Hubungi
0179621397
TERIMA KASIH.

HQ RASHWEALTH - GC TEA


Dah mcm pasar malam.. Alhamdullillah.. 
Suasana di HQ hari ini.


18 January 2015

GC TEA KUANTAN

Saya mencari pengedar GC Tea di Kuantan...berminat whatsapp je saya 0179621397
................. permintaan di Kuantan, boleh tahan la... seminggu 2-3 whatsapp tanya GC Tea, tapi kebanyakkan mereka nak secara COD (cash on delivery).. Saya berada di Kelantan.. by pos boleh la..

RM 150sm + Pos RM10 
0179621397

16 January 2015

Yayasan CNI Malaysia

Terima sumbangan dari Yayasan CNI Malaysia untuk ahli CNI...mangsa banjir pantai timur 
produk dan rm..


pm sy utk berdaftar ahli Cni... rm55 je
kelebihan:
boleh beli produk dengan harga ahli..
berminat sms/whatsapp 0179621397

Tip berjimat pengguna smartphone

walaupun hp cap ayam... tapi tarikh aktif sah sehingga bla bla bla... so i topup bila perlu je...tak la membazirkan! yang benar  ...