iklan

30 January 2015

GC TEA IPOH

Senarai produk Rashwealth Group

 1. GC TEA

PROMOSI SET TRIAL : 10 SACHET RM30.00 + POS RM10.00 

Harga Sekotak
RM150sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) & 
RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Harga ahli RM127.20sm

Tip jimat : beli 3 kotak GC Tea, terus layak dapat harga Ahli + pos = (RM381.60 + pos rm21.20(hq)=RM402.80

#Testimoni GC Tea .... klik sini

2. Clenz - Tox
Harga Sekotak
RM135.00sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) 

Harga ahli RM105.00

#Testimoni Clenztox ....klik sini

3. Perfume My Amour 

Saya paling suka guna yang ni.... CK beb...
Nama : My CK
Harga RM85 + Pos RM10

4. Pakej Slim (beserta keahlian)
+ caj pos rm20.00

#Testimoni Pakej Slim ...Klik sini

5. Pakej GC Tea (beserta keahlian)
+ caj pos rm20.00

29 January 2015

Pengedar GC TEA di Johor diperlukan

*saya mencari pengedar GC TEA di Johor

GC Tea merupakan produk paling laris, paling top, paling hot keluaran RASHWEALTH GROUP.

Banyak testimoni di Facebook mengatakan:
  • gula turun
  • diabetes kurang
  • berat turun
Bukti






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ pos RM 10 

3 kotak RM381.60 sm + pos RM 21.20

Trial 10 sachet RM 30sm + pos RM 10

Whatsapp saya : 0179621397

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda...

Pengedar GC TEA Shah Alam diperlukan

*saya mencari pengedar GC TEA di Shah Alam

GC Tea merupakan produk paling laris, paling top, paling hot keluaran RASHWEALTH GROUP.

Banyak testimoni di Facebook mengatakan:
  • gula turun
  • diabetes kurang
  • berat turun
Bukti






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ pos RM6 sm / RM 10 ss

3 kotak RM381.60 sm + pos RM 21.20

Trial 10 sachet RM 30 + pos RM 6

Whatsapp saya : 0179621397

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda...

topup...ambil la.....sapa cepat dia dpt...


CNI My Kampung

Promosi khas pakej "MyKampung" untuk pengedar baru!!! Dapat percuma katalog produk dan langganan 12 edisi CNI NEWS..Keahlian PERCUMA dengan Pakej MyKamung lagi!!! Rebutlah segera!!!! sah sehingga 31/3/2015... Hubungi saya sekarang 0179621397



28 January 2015

Kain tudung naelofar

whatsapp gambar tudung yg anda nak....saya akan rekemen no.hp adik saya...dia stokis rasanya



21 January 2015

GC TEA Kemaman


Khas utk penggemar teh... sudah sampai masa utk kita tukar jenama....

Hotline : NAZRIN 0179621397   
(lokasi saya bukan di Kemaman, sy upload ketika saya berkursus di Kemaman)
1/5-5/5/2016 saya ada di Kemaman

Kebaikan GC Tea:
"Kawal gula dalam darah"
"Mengelak pengambilan gula berlebihan"
"Mengurangkan risiko diabetes"
"Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik"
"Mengawal berat badan IDEAL"

Testimoni Produk:
  • Anda boleh tengok di Facebook, instagram atau buat carian Gc Tea di google.
  • Whatsapp saya.

Vitamin C

Sesuai untuk seisi keluarga...

Harga pun murah ni
RM37.95sm + pos RM6



Sms/whatsapp 0179621397 : Vitamin C

Kebaikan Rooibos dalam GC Tea


Kebaikan GLUCOS CUT TEA (GC TEA)
  • mengurangkan risiko diabetes (baik cegah diperingkat awal)
  • mengurangkan tahap gula dalam darah 
  • mengurang risiko penyakit kronik (kembali kepada konsep bila badan sihat)
  • mengelakkan berlaku pengambilan gula berlebihan (hanya rendam teh ni je)
  • mengawal berat badan (rasa kenyang, jika tak percaya buat 1 jar, asal lapar je, minum teh ni)
  • mengurangkan risiko kencing manis.
  • penyediaan yang mudah

Kandungan :
Teh Hijau
Gymnema sylvestre,
Daun pudina
Daun mulberi
Rooibos
Daun stevia

Harga 
RM130sm
RM140ss

Hubungi
Whatsapp/sms: 0179621397

20 January 2015

Kebaikan Daun Gymnema dalam GC Tea


Kebaikan GLUCOS CUT TEA (GC TEA)
  • mengurangkan risiko diabetes (baik cegah diperingkat awal)
  • mengurangkan tahap gula dalam darah 
  • mengurang risiko penyakit kronik (kembali kepada konsep bila badan sihat)
  • mengelakkan berlaku pengambilan gula berlebihan (hanya rendam teh ni je)
  • mengawal berat badan (rasa kenyang, jika tak percaya buat 1 jar, asal lapar je, minum teh ni)
  • mengurangkan risiko kencing manis.
  • penyediaan yang mudah

Kandungan :
Teh Hijau
Gymnema sylvestre,
Daun pudina
Daun mulberi
Rooibos
Daun stevia

Harga 
RM130sm
RM140ss

Hubungi
Whatsapp/sms: 0179621397

Kebaikan Daun Stevia dalam GC Tea


Kebaikan GLUCOS CUT TEA (GC TEA)
  • mengurangkan risiko diabetes (baik cegah diperingkat awal)
  • mengurangkan tahap gula dalam darah 
  • mengurang risiko penyakit kronik (kembali kepada konsep bila badan sihat)
  • mengelakkan berlaku pengambilan gula berlebihan (hanya rendam teh ni je)
  • mengawal berat badan (rasa kenyang, jika tak percaya buat 1 jar, asal lapar je, minum teh ni)
  • mengurangkan risiko kencing manis.
  • penyediaan yang mudah

Kandungan :
Teh Hijau
Gymnema sylvestre,
Daun pudina
Daun mulberi
Rooibos
Daun stevia

Harga 
RM130sm
RM140ss

Hubungi
Whatsapp/sms: 0179621397

Kebaikan Peppermint dalam GC Tea


Kebaikan GLUCOS CUT TEA (GC TEA)
  • mengurangkan risiko diabetes (baik cegah diperingkat awal)
  • mengurangkan tahap gula dalam darah 
  • mengurang risiko penyakit kronik (kembali kepada konsep bila badan sihat)
  • mengelakkan berlaku pengambilan gula berlebihan (hanya rendam teh ni je)
  • mengawal berat badan (rasa kenyang, jika tak percaya buat 1 jar, asal lapar je, minum teh ni)
  • mengurangkan risiko kencing manis.
  • penyediaan yang mudah

Kandungan :
Teh Hijau
Gymnema sylvestre,
Daun pudina
Daun mulberi
Rooibos
Daun stevia

Harga 
RM130sm
RM140ss

Hubungi
Whatsapp/sms: 0179621397

Kebaikan Green Tea dalam GC Tea


Kebaikan GLUCOS CUT TEA (GC TEA)
  • mengurangkan risiko diabetes (baik cegah diperingkat awal)
  • mengurangkan tahap gula dalam darah 
  • mengurang risiko penyakit kronik (kembali kepada konsep bila badan sihat)
  • mengelakkan berlaku pengambilan gula berlebihan (hanya rendam teh ni je)
  • mengawal berat badan (rasa kenyang, jika tak percaya buat 1 jar, asal lapar je, minum teh ni)
  • mengurangkan risiko kencing manis.
  • penyediaan yang mudah

Kandungan :
Teh Hijau
Gymnema sylvestre,
Daun pudina
Daun mulberi
Rooibos
Daun stevia

Harga 
RM130sm
RM140ss

Hubungi
Whatsapp/sms: 0179621397

19 January 2015

Make up

PERLANCARAN PRODUK KECANTIKAN & MAKEUP FUN FOR YOU.PERINGKAT NEGERI KELANTAN
*IRES PERFECT LIP & *IRES 2WAY CAKE
  
tarikh : 06/02/2015 (jumaat)
masa : 2.30pm - 5.30pm
tempat : service centre kota bharu
yuran : rm15 (dapat voucher rm10.00)
TEMA : PINKKY GLAM ( ADA HADIAH OK !!!!!!!! )
aktiviti:
GAME 1 : TEKAPAN BIBIR SEKSI
* PENERANGAN KELEBIHAN PRODUK
* PENERANGAN TENTANG CARA2 CAMPURAN WARNA LIPSTIK.
* DEMO PRODUK BEAUTY CARE + IRES
GAME 2 : MAKEUP
*PESONALITI PESERTA TERBAIK (CAT WALK)
* HADIAH & CABUTAN BERTUAH
*JAMUAN RINGAN DISEDIAKAN.
kepada semua upline2 hebah2 kan aktiviti ini kpd downline2 anda.
JGN LEPASKAN PELUANG INI BERMINAT BOLEH Hubungi
0179621397
TERIMA KASIH.

HQ RASHWEALTH - GC TEA


Dah mcm pasar malam.. Alhamdullillah.. 
Suasana di HQ hari ini.


18 January 2015

GC TEA KUANTAN

Saya mencari pengedar GC Tea di Kuantan...berminat whatsapp je saya 0179621397
................. permintaan di Kuantan, boleh tahan la... seminggu 2-3 whatsapp tanya GC Tea, tapi kebanyakkan mereka nak secara COD (cash on delivery).. Saya berada di Kelantan.. by pos boleh la..

RM 150sm + Pos RM10 
0179621397

16 January 2015

Yayasan CNI Malaysia

Terima sumbangan dari Yayasan CNI Malaysia untuk ahli CNI...mangsa banjir pantai timur 
produk dan rm..


pm sy utk berdaftar ahli Cni... rm55 je
kelebihan:
boleh beli produk dengan harga ahli..
berminat sms/whatsapp 0179621397

Pendapatan No.2

pengedar GCTEA diperlukan
berminat bekerjasama...
wasap saya 0179621397

15 January 2015

GC Tea Kuala Lumpur diperlukan

Senarai produk Rashwealth Group

 1. GC TEA

PROMOSI SET TRIAL : 10 SACHET RM30.00 + POS RM10.00 

Harga Sekotak
RM150sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) & 
RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Harga ahli RM127.20sm

Tip jimat : beli 3 kotak GC Tea, terus layak dapat harga Ahli + pos = (RM381.60 + pos rm21.20(hq)=RM402.80

#Testimoni GC Tea .... klik sini

2. Clenz - Tox
Harga Sekotak
RM135.00sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) 

Harga ahli RM105.00

#Testimoni Clenztox ....klik sini

3. Perfume My Amour 

Saya paling suka guna yang ni.... CK beb...
Nama : My CK
Harga RM85 + Pos RM10

4. Pakej Slim (beserta keahlian)
+ caj pos rm21.20

#Testimoni Pakej Slim ...Klik sini

5. Pakej GC Tea (beserta keahlian)
+ caj pos rm21.20

13 January 2015

Dimana nak beli GC TEA di Pulau Pinang

#hari raya pertama saya beraya di Seberang Prai

GC Tea merupakan produk paling laris, paling top, paling hot keluaran RASHWEALTH GROUP.

Banyak testimoni di Facebook mengatakan:
  • gula turun
  • diabetes kurang
  • berat turun
Bukti





Lain-lain testimoni pengguna GC Tea...... tuan / puan boleh la buat carian di Facebook, google atau instagram.

Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ pos RM10 sm / RM 10 ss

3 kotak RM381.60 sm + pos RM 20

Trial 10 sachet RM 30 + pos RM 10

Whatsapp saya : 0103317006

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda...

Dimana nak beli GC TEA di Kuala Lumpur

Buat masa ni saya baru ada seorang je dealer di AMPANG, wasap saya..nanti saya bagi no hp dia.... jika beli melalui saya, produk saya akan pos dari Kelantan.

PROMOSI SET TRIAL : 10 SACHET RM30.00 + POS RM6.00 

Produk yang paling TOP di Rashwealth Group........ GC TEA.

Bagaimana nak beli dengan harga ahli?
Anda beli 3 kotak GC Tea (Pakej Silver), terus layak dapat harga Ahli + pos = (RM381.60 + pos rm21.20(hq)) Tapi jika anda serius untuk buat business ni, anda akan menyesal...Langkah bijak beli Pakej Platinum terus... 

Langkah bijak:
Anda start (Pakej Platinum36 kotak GC TEA  (RMxxxx) ...Beli sekali seumur hidup untuk banyak ni......secara automatik melayakkan anda dapat kesemua bonus yang ditawarkan oleh Rashwealth Group ... (untung runcit, bonus tajaan, bonus network, bonus unilevel, bonus key in, bonus pass up, car fund, travel fund dan yang paling best, jika prestasi anda cemerlang, anda dapat saguhati setiap 6 bulan....yg ni ada syarat2nya..

Jika suka melancong Percuma..... anda perlu Pakej Platinum...tu pra syarat wajib.. 
lokasi, masa dan terma akan dimaklumkan di website HQ.

Berapa anda perlu maintain setiap bulan?
Beli 3 kotak GC Tea je bagi melayakkan anda dapat bonus dari kumpulan anda.. RM402.80sm (termasuk pos). 

Harga Sekotak
RM150sm + Pos RM6 (Semenanjung Malaysia) & 
RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Hotline : NAZRIN 0179621397   /   0103317006

Kebaikan GC Tea:
"Kawal gula dalam darah"
"Mengelak pengambilan gula berlebihan"
"Mengurangkan risiko diabetes"
"Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik"
"Mengawal berat badan IDEAL"

Cara minum GC TEA for NON DIABETIC PATIENT / NAK KURUS
1. Rendam tea selama 5mnt dlm air panas
2. Jangan tambah gula or madu
3. Minum panas2 or suam2
4. Tea bole digunakan berulang kali sehingga rasa n color menjadi tawar
5. Amalkan sebagai harian seperti mana minum air masak
6. WAJIB minum sebelum atau selepas makan atau kedua2nya skali. Tiada masalah.
Senang cite, rendam 1 uncang dlm 1.5liter air panas dlm termos dan minumlah bile bile masa. 

Cara minum GC TEA for DIABETIC PATIENT
1. Rendam tea selama 5mnt dlm air panas
2. Jangan tambah gula or madu
3. Minum panas2 or suam2
4. Tea bole digunakan 3x.
5. MINUM 30 minit SEBELUM MAKAN atau semasa makan utk kesan effective.
6. SILA MONITOR KADAR GULA ANDA.
8. Insya Allah lama2 nanti pengambilan ubat akan berkurangan. Dapatkan nasihat doktor sebelum kurangkan ubat.
9. Cek gula setiap pagi sebelum memulakan breakfast.

10. PENTING! Ubat jangan tinggal ye.

Nak beli GC Tea, whatsapp saya 0179621397 / 0103317006
COD: Machang dan Taman Harmoni Tanah Merah.
Jika anda berapa di kawasan top 5 saya mengalu-alukan penyertaan anda.

Ok saya terangkan semula.....ni marketing plan dia...
Nak jadi pengedar, boleh pilih mana2 pakej dibawah: termasuk pos, (bawah 1k HQ caj pos RM20sm/RM30ss)
Cara pertama beli 3 kotak GC Tea.  SILVER
Cara kedua beli 16 kotak GC Tea. GOLD
Cara ketiga beli 36 kotak GC Tea. PLATINUM - HOT

Bagaimana nak jana RM;
1.  Bonus Rekemen/Tajaan
     Platinum taja silver RM80
     Platinum taja gold RM400
     Platinum taja platinum RM1000

     Gold taja silver RM80
     Gold taja gold RM400
     Gold taja platinum RM500
     **Jika Gold sponsor Platinum...Platinum atas dapat RM500(Pass up bonus)

     Silver taja silver RM80
     Silver taja gold RM200
     Silver taja platinum RM300
     **Jika SILVER sponsor Platinum...Platinum atas dpt RM500(Pass up bonus)
     **Jika SILVER sponsor Gold/Platinum...Gold atas dpt RM200(Pass up bonus)

2. Rangkaian/Pasangan
    kiri 200pv + kanan 200pv = RM40 (1pasangan)

3. Bonus harian
    Silver RM440
    Gold RM2800
    Platinum RM33280

4. Bonus baru, Personal Rebates: 
    Silver: 4% 
    Gold: 8% 
    Platinum: 15% 
    Platinum Executive: 20% 

Makin yakin saya dengan dokumen ini.

Testimoni GC TEA..
Anda taip je di Facebook atau di google atau whatsapp sy.