28 February 2015

pengedar Gc Tea Ipoh diperlukan

PROMOSI SET TRIAL : 10 SACHET RM30.00 + POS RM6.00 

Produk yang paling TOP di Rashwealth Group........ GC TEA.

Bagaimana nak beli dengan harga ahli?
Anda beli 3 kotak GC Tea (Pakej Silver), terus layak dapat harga Ahli + pos = (RM381.60 + pos rm20.00(hq)) .Tapi jika anda serius untuk buat business ni, anda akan menyesal...dan persoalan kenapa 'aku tak beli Pakej Platinum masa mula mula join Rashwealth Group akan sentiasa bermain difikiran anda.. 

Langkah bijak:
Anda start (Pakej Platinum39 kotak GC TEA  (RMxxxx) ...Beli sekali seumur hidup untuk banyak ni......secara automatik melayakkan anda dapat kesemua bonus yang ditawarkan oleh Rashwealth Group ... (untung runcit, bonus tajaan, bonus network, bonus unilevel, bonus key in, bonus pass up, car fund, travel fund dan yang paling best, jika prestasi anda cemerlang, anda dapat saguhati setiap 6 bulan....yg ni ada syarat2nya..

Jika suka melancong Percuma..... anda perlu Pakej Platinum...tu pra syarat wajib.. 
Syarat mudah je..
»Jadi pengedar platinum Rashwealth Group..
»Kemudian taja 5 pengedar platinum..bonus anda comfirm 5k.. dan...
»Tabung perlancongan mencukupi.

*Boleh tengok di website HQ www.rashwealthgroup.com 
Tak faham, wasap saya.

Berapa anda perlu maintain setiap bulan?
Beli 3 kotak GC Tea je bagi melayakkan anda dapat bonus dari kumpulan anda.. RM402.80sm (termasuk pos). 

Harga Sekotak
RM150sm + Pos RM6 (Semenanjung Malaysia) & 
RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Hotline : NAZRIN 0179621397   

Kebaikan GC Tea:
"Kawal gula dalam darah"
"Mengelak pengambilan gula berlebihan"
"Mengurangkan risiko diabetes"
"Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik"
"Mengawal berat badan IDEAL"

Cara minum GC TEA for NON DIABETIC PATIENT / NAK KURUS
1. Rendam tea selama 5mnt dlm air panas
2. Jangan tambah gula or madu
3. Minum panas2 or suam2
4. Tea bole digunakan berulang kali sehingga rasa n color menjadi tawar
5. Amalkan sebagai harian seperti mana minum air masak
6. WAJIB minum sebelum atau selepas makan atau kedua2nya skali. Tiada masalah.
Senang cite, rendam 1 uncang dlm 1.5liter air panas dlm termos dan minumlah bile bile masa. 

Cara minum GC TEA for DIABETIC PATIENT
1. Rendam tea selama 5mnt dlm air panas
2. Jangan tambah gula or madu
3. Minum panas2 or suam2
4. Tea bole digunakan 3x.
5. MINUM 30 minit SEBELUM MAKAN atau semasa makan utk kesan effective.
6. SILA MONITOR KADAR GULA ANDA.
8. Insya Allah lama2 nanti pengambilan ubat akan berkurangan. Dapatkan nasihat doktor sebelum kurangkan ubat.
9. Cek gula setiap pagi sebelum memulakan breakfast.

10. PENTING! Ubat jangan tinggal ye.

Nak beli GC Tea, whatsapp saya 0179621397
COD: Machang dan Taman Harmoni Tanah Merah.
Jika anda berapa di kawasan top 5 saya mengalu-alukan penyertaan anda.

Nak jadi pengedar, boleh pilih mana2 pakej dibawah: termasuk pos, (bawah 1k HQ caj pos RM20sm/RM30ss)
Cara pertama beli 3 kotak GC Tea.  SILVER
Cara kedua beli 16kotak GC Tea. GOLD
Cara ketiga beli 39kotak GC Tea. PLATINUM - HOT

Bagaimana nak jana RM;
1.  Bonus Rekemen/Tajaan
     Platinum taja silver RM80
     Platinum taja gold RM400
     Platinum taja platinum RM1000

     Gold taja silver RM80
     Gold taja gold RM400
     Gold taja platinum RM500
     **Jika Gold sponsor Platinum...Platinum atas dapat RM500(Pass up bonus)

     Silver taja silver RM80
     Silver taja gold RM200
     Silver taja platinum RM300
     **Jika SILVER sponsor Platinum...Platinum atas dpt RM500(Pass up bonus)
     **Jika SILVER sponsor Gold/Platinum...Gold atas dpt RM200(Pass up bonus)

2. Rangkaian/Pasangan
    kiri 200pv + kanan 200pv = RM40 (1pasangan)

3. Bonus harian
    Silver RM440
    Gold RM2800
    Platinum RM33280

4. Bonus baru, Personal Rebates: 
    Silver: 4% 
    Gold: 8% 
    Platinum: 15% 
    Platinum Executive: 20% 

Makin yakin saya dengan dokumen ini.

Testimoni GC TEA..
Anda taip je di Facebook atau di google atau whatsapp sy.

24 February 2015

GC Tea Kedah

*saya mencari pengedar GC TEA di Kedah


saya dah tukar jenama teh, anda bila lagi?


KELEBIHAN produk GC TEA ialah:

🌱Green Tea - membantu meningkatkan metabolisma badan
🌱Daun Gymnema - menghindar dari ketagihan gula
🌱Stevia - pemanis semulajadi
🌱Daun Pudina - menghilangkan stress
🌱Rooibos - merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga
🌱Mulberry - menghadkan glukosa masuk kedalam darah

Selagi mampu ikhtiar, kita ikhtiar dulu. Mana tau teh ni serasi dengan anda...

Bukti:






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ CAJ pos RM 10 

TIP BERJIMAT..
3 kotak RM381.60 sm + pos RM 21.20

Whatsapp saya : 0103317006

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda..

18 February 2015

part time

komisen jualan terus ke akaun bank setiap minggu... berminat pm/wasap 0179621397.... anda akan diberi 1 website untuk tujuan viral....... modal RM170....

Klik sini

17 February 2015

duit poket

Welcome bro.....
www.iloveescape.com/fairulizzar

Rm sehari anda tentukan(berdasarkan jualan link url anda)
*tanpa perlu pos barang
*tanpa perlu jumpa orang
*tanpa perlu modal besar
Hanya promote link url jer..  www.iloveescape.com/fairulizzar 
atau direct PM/Whatsapp/sms saya Nazrin: 0179621397
www.iloveescape.com/duniaku  --- link url saya


15 February 2015

GC Tea Temerloh

Senarai produk Rashwealth Group

 1. GC TEA

PROMOSI SET TRIAL : 10 SACHET RM30.00 + POS RM10.00 

Harga Sekotak
RM150sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) & 
RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Harga ahli RM127.20sm

Tip jimat : beli 3 kotak GC Tea, terus layak dapat harga Ahli + pos = (RM381.60 + pos rm21.20(hq)=RM402.80

#Testimoni GC Tea .... klik sini

2. Clenz - Tox
Harga Sekotak
RM135.00sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) 

Harga ahli RM105.00

#Testimoni Clenztox ....klik sini

3. Perfume My Amour 

Saya paling suka guna yang ni.... CK beb...
Nama : My CK
Harga RM85 + Pos RM10

4. Pakej Slim (beserta keahlian)
+ caj pos rm20.00

#Testimoni Pakej Slim ...Klik sini

5. Pakej GC Tea (beserta keahlian)
+ caj pos rm20.00

biznes sen-sen

Perhatian untuk org negori.......jemput hadir
Sms/whatsapp 0179621397 : biznes sen-sen


07 February 2015

Pek Percubaan GC TEA

Saya faham, sesetengah individu... nak test dulu produk ni...jadi ke tak...
so saya ambil insentif untuk jual set percubaan.

10 sachet RM30 + Pos RM6 = RM36.00

Berminat nak beli sms 0179621397



06 February 2015

Nano Centa


Mengapa penting sangat Kolostrum ni??

Ianya sangat PENTING! Kolostrum ni mengandungi proteins, karbohidrat, lemak, vitamins dan minerals dan antibodies yang bertindak melawan penyakit yang berpunca dari bakteria jahat dan pelbagai jenis virus. Dalam erti kata lain, ia kaya dengan faktor pelindung dan mengawal selia untuk menggalakkan kesihatan dan kecergasan..

NCPC adalah dirumus khas bagi Merawat dan Mencegah pelbagai penyakit seperti :

Kecederaan Tulang spt Xcident
Kencing manis
Masalah jerawat
Migrain
Darah tinggi
Masalah kulit
Low blood preasure
Asma/lelah
Serangan jantung
Gout
Strok & lumpuh
Batu karang
Gastrik
Sakit lutut & sendi
Resdung
Buah pinggang    
Masalah Menopause dll
.
Jadikan NCPC sebagai minuman sarapan semasa perut kosong setiap pagi. IN SHAA ALLAH anda yang sihat akan bertambah sihat dengan menjauhi penyakit dan yang ada masalah kesihatan akan bertambah pulih. NCPC bukan ubat, tetapi sebagai makanan tambahan yang merangsang pembentukan sel-sel dan mengandungi antibodi yang boleh melawan penyakit dengan izin ALLAH S.W.T.


03 February 2015

Rakan niaga GC Tea

saya dah tukar jenama teh, anda bila lagi?
KELEBIHAN produk GC TEA ialah:
🌱Green Tea - membantu meningkatkan metabolisma badan
🌱Daun Gymnema - menghindar dari ketagihan gula
🌱Stevia - pemanis semulajadi
🌱Daun Pudina - menghilangkan stress
🌱Rooibos - merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga
🌱Mulberry - menghadkan glukosa masuk kedalam darah

Selagi mampu ikhtiar, kita ikhtiar dulu. Mana tau teh ni serasi dengan anda...

Bukti:






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ CAJ pos RM 10 

TIP BERJIMAT..
3 kotak RM381.60 sm + pos RM 21.20

Whatsapp saya : 0103317006

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, taman perumahan dan saudara mara anda..

02 February 2015

Nombor Onexox, tarikh luput 28 bulan kehadapan

Hai, saya Nazrin dari Machang.
Saya ada 5 org anak. Semuanya bijak bijak belaka.. amin.

okay, apa yg saya nak citer ni ialah perbelanjaan hp saya..
Saya ada 2 hp, saya selalu bawak kemana je saya pergi.. Semuanye prepaid, seminggu saya topup rm10. Paling sikit.. Jika sebulan (10*2*4=RM80). Tu baru saya punya, belum campur wife saya lagi. Secara kasar saya akan habis RM100-120 sebulan. Jika setahun RM1440 dah.
Benda pada asasnya sikit tapi utk jangkamasa panjang baru nampak besar. Saya telah lakukan pembaziran. Mana taknya, setiap minggu saya terpaksa topup semata mata nak kasi line hidup.
Mujur la, 3 tahun lepas saya diperkenalkan dengan ONEXOX. Saya tertarik kerana tarikh luput dia tersangat la panjang... 28 bulan kehadapan.. Dealer tu kata, saya topup bila saya perlu je.. kredit ada 20yal, tapi boleh simpan dan guna sehingga 2tahun lebih. Ajaibkan.
Tanpa berlengah saya hijrah kepada onexox sehingga harini..
Syukur saya telah lakukan penjimatan. Sedikit sebanyak duit saya tak lah membazir kepada topup setiap minggu.
Sejak ada season pass ni, Internet onexox pun murah, rm5 je untuk sebulan (1G)..
Kall kawan, masuk voicemail pun x risau..sebelum ni, jika kall masuk voicemail, banyak betul nyer sedut. Aku nak cakap dengan kawan aku, bukannya dengan kau....
Sekarang saya nak bantu u all. Set kita kena smart, baru x membazir.
Untuk kawan kawan di Machang dan Tanah Merah, boleh hubungi saya untuk dapatkan simkad ni..
http://wasap.my/60103317006
atau no.ni 0136077006 (sms)


Kadar panggilan Onexox