30 March 2015

5 kawasan permintaan tinggi GC Tea

Korang tau tak Prospek dari mana yang selalu whatsapp saya tanya GC Tea??
Kalu korang jadi dealer sini memang untung la... boleh saya rekemenkan..5kawasan ni memang tip top bagi saya...Tapi sayang, saya takde dealer yang betul2 serius.
1.Kuantan
2.Shah Alam
3.Penang
4.KL
5.Ipoh

Senarai produk Rashwealth Group

 1. GC TEA

PROMOSI SET TRIAL : 10 SACHET RM30.00 + POS RM10.00 

Harga Sekotak
RM150sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) & 
RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Harga ahli RM127.20sm

Tip jimat : beli 3 kotak GC Tea, terus layak dapat harga Ahli + pos = (RM381.60 + pos rm21.20(hq)=RM402.80

#Testimoni GC Tea .... klik sini

2. Clenz - Tox
Harga Sekotak
RM135.00sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) 

Harga ahli RM105.00

#Testimoni Clenztox ....klik sini

3. Perfume My Amour 

Saya paling suka guna yang ni.... CK beb...
Nama : My CK
Harga RM85 + Pos RM10

4. Pakej Slim (beserta keahlian)
+ caj pos rm20.00

#Testimoni Pakej Slim ...Klik sini

5. Pakej GC Tea (beserta keahlian)
+ caj pos rm20.00

29 March 2015

Minuman Nano Centa


AKHIRNYA : JANGAN PERTIKAIKAN STATUS HALAL ATAU TIDAK.... BAWAH NI BUKTI HALAL JAKIM ........


CARA MINUM:


NUKILAN KISAH2 PENGGUNA NANO CENTA.... 

No.1
 No.2

HARGA :


20 sachet...
RM200 + POS RM10
RM210ss + POS RM10

0179621397

25 March 2015

Pengguna Onexox di Machang

Hai, saya Nazrin dari Machang.
Saya ada 5 org anak. Semuanya bijak bijak belaka.. amin.

okay, apa yg saya nak citer ni ialah perbelanjaan hp saya..
Saya ada 2 hp, saya selalu bawak kemana je saya pergi.. Semuanye prepaid, seminggu saya topup rm10. Paling sikit.. Jika sebulan (10*2*4=RM80). Tu baru saya punya, belum campur wife saya lagi. Secara kasar saya akan habis RM100-120 sebulan. Jika setahun RM1440 dah.
Benda pada asasnya sikit tapi utk jangkamasa panjang baru nampak besar. Saya telah lakukan pembaziran. Mana taknya, setiap minggu saya terpaksa topup semata mata nak kasi line hidup.
Mujur la, 3 tahun lepas saya diperkenalkan dengan ONEXOX. Saya tertarik kerana tarikh luput dia tersangat la panjang... 28 bulan kehadapan.. Dealer tu kata, saya topup bila saya perlu je.. kredit ada 20yal, tapi boleh simpan dan guna sehingga 2tahun lebih. Ajaibkan.
Tanpa berlengah saya hijrah kepada onexox sehingga harini..
Syukur saya telah lakukan penjimatan. Sedikit sebanyak duit saya tak lah membazir kepada topup setiap minggu.
Sejak ada season pass ni, Internet onexox pun murah, rm5 je untuk sebulan (1G)..
Kall kawan, masuk voicemail pun x risau..sebelum ni, jika kall masuk voicemail, banyak betul nyer sedut. Aku nak cakap dengan kawan aku, bukannya dengan kau....
Sekarang saya nak bantu u all. Set kita kena smart, baru x membazir.
Untuk kawan kawan di Machang dan Tanah Merah, boleh hubungi saya untuk dapatkan simkad ni..
http://wasap.my/60103317006
atau no.ni 0136077006 (sms)


Kadar panggilan Onexox

v

11 March 2015

Pengedar GC TEA Kota Kinabalu diperlukan

Senarai produk Rashwealth Group

 1. GC TEA

PROMOSI SET TRIAL : 10 SACHET RM30.00 + POS RM10.00 

Harga Sekotak
RM150sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) & 
RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Harga ahli RM127.20sm

Tip jimat : beli 3 kotak GC Tea, terus layak dapat harga Ahli + pos = (RM381.60 + pos rm21.20(hq)=RM402.80

#Testimoni GC Tea .... klik sini

2. Clenz - Tox
Harga Sekotak
RM135.00sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) 

Harga ahli RM105.00

#Testimoni Clenztox ....klik sini

3. Perfume My Amour 

Saya paling suka guna yang ni.... CK beb...
Nama : My CK
Harga RM85 + Pos RM10

4. Pakej Slim (beserta keahlian)
+ caj pos rm20.00

#Testimoni Pakej Slim ...Klik sini

5. Pakej GC Tea (beserta keahlian)
+ caj pos rm20.00

10 March 2015

ROYAL JELLY CNI


  • Membekalkan zat dan memelihara kesihatan
  • Royal Jelly adalah makanan khas untuk ratu lebah
Pengambilan:
  • Diambil terus dengan air atau dicampur dengan air sejuk atau madu.
  • Lebih berkesan diambil sebelum sarapan pagi atau semasa perut kosong.
  • Dewasa : Setial hari 1/2 bungkus atau 1 bungkus
  • Kanak-kanak 3-12 tahun : 1/2 sukatan orang dewasa
K.K.L.I.U 1443/2012/I

RM93.60  (30sachet)

RM48.00  (15sachet)

Berminat hubungi

0179621397

09 March 2015

Nak cantik, minum ni


AKHIRNYA : JANGAN PERTIKAIKAN STATUS HALAL ATAU TIDAK.... BAWAH NI BUKTI HALAL JAKIM ........


CARA MINUM:


NUKILAN KISAH2 PENGGUNA NANO CENTA.... 

No.1
 No.2

HARGA :


20 sachet...
RM200 + POS RM10
RM210ss + POS RM10

0179621397

06 March 2015

Pengedar di GC Tea di Temerloh diperlukan

Sapa-sapa nak bekerjasama jom...mana tau ada rezeki anda disini.
GC Tea
Keluaran :


Modal paling kecil beli 4 kotak GC TEA
Modal paling besar beli 39 kotak GC TEA
Bulan-bulan rolling 3 kotak GC TEA je
Harga jual sekotak GC Tea RM150

0103317006

reunion - suka atau duka

ada 2 je jawapan untuk soalan tu. pertama, akan pergi kedua, malas alasan pertama , bagi saya bersemangat untuk pergi, maklumkan n...