30 April 2015

GC Tea Kedah

Untuk pelanggan dari Kedah, saya terpaksa pos GC Tea.

Takde lagi pengedar di rangkaian saya disana...

Jika anda berminat, hubungi saya...saya sedia bekerjasama denga anda....

Sms/whatsapp 0179621397 : GC Tea Kedah

29 April 2015

28 April 2015

Kaedah terbaik perkenalkan GC Tea

1. Mesti ada facebook/instagram
2. Viralkan gambar
3. Ulang benda sama setiap hari
4. Mana tau ada jualan



jangan biarkan susu anda kering

▄█ Susu Mencurah-curah █▄

>> "Lepas minum Nano Centa, memang susu banyak keluar.. Baby sentiasa sendawa lepas menyusu.. kenyang yang lah tu " - Akak dari Kota Bharu (30an)
>> "Bra basah lenjun sbb susu badan asyik keluar jer" - Akak dari Ampang (28tahun)
>> "Setiap pagi mesti dapat 5-6 botol susu badan utk si Manja sayang " - Akak dari Skudai (32tahun)

++++++++++++++++++++++++++++++

Kelebihan Nanto Centa :-
===================
[✔] Menegangkan Kulit
[✔] Mengurangkan kedutan
[✔] Menganjalkan Kulit
[✔] Merawat Kulit dari Dalam
[✔] Agen Anti Oksida & Anti Penuaan
[✔] Memudarkan Pigmentasi
[✔] Mengelakkan masalah Gout
[✔] Bagus untuk Usus sebab ada "Prebiotik".

++++++++++++++++++++++++++++++

Formula Nano Centa ni terkandung dari bahan2 :-

[✔] Salmon Placenta ( Ingredient Utama )
[✔] Raspberry
[✔] Haabatussauda
[✔] Acaiberry
[✔] Delima
[✔] Vitamin C
[✔] Kolagen
[✔] Gam Arab
[✔] L-Glutathion

( Nak dapat info lanjut secara detail boleh google jer )
Berapa Harga nya ?? Seperti dalam gambar !!

★★★ Sekotak RM200 + pos RM10sm


0179621397

27 April 2015

3 cara mudah untuk turunkan berat badan anda

Rupanya ada cara mudah untuk kawal berat badan!!!
Formula ni khas untuk penggemar teh..
Ikut 3 langkah je
langkah 1: tukar jenama teh anda.... 
langkah 2: minum 2-3kali sehari
langkah 3: minum secara konsistent selama sebulan 
cukup 3 langkah ni...saya boleh la cari penimbang..cuba timbang..berapa berat anda turun.... 2kg-4kg
Nak beli GC Tea, whatsapp saya 0179621397
RM150sm+ Pos RM10

COD: Machang dan Taman Harmoni Tanah Merah.


25 April 2015

Tercari-cari GC Tea

Esok, ahad.... boleh pos... isnin atau selasa Gc Tea sampai ke alamat anda..
Stok banyak ni....
Nak beli GC Tea, whatsapp saya 0179621397
RM130sm+ Pos RM6
RM140ss+ Pos RM9

COD: Machang dan Taman Harmoni Tanah Merah.
Jika anda berapa di kawasan top 5 saya mengalu-alukan penyertaan anda.

Nak jadi pengedar, boleh pilih mana2 pakej dibawah:
Cara pertama beli 4 kotak GC Tea. (RM424SM, RM477SS) SILVER
Cara kedua beli 16kotak GC Tea. (RM1611.20SM, RM1780.80SS) GOLD
Cara ketiga beli 39kotak GC Tea. (RM3927.30SM, RM4340.70SS)  PLATINUM - HOT

Bagaimana nak jana RM;
1.  Bonus Rekemen/Tajaan
     Platinum taja silver RM80
     Platinum taja gold RM400
     Platinum taja platinum RM1000

     Gold taja silver RM80
     Gold taja gold RM400
     Gold taja platinum RM500
     **Jika Gold sponsor Platinum...Platinum atas dapat RM500(Pass up bonus)

     Silver taja silver RM80
     Silver taja gold RM200
     Silver taja platinum RM300
     **Jika SILVER sponsor Platinum...Platinum atas dpt RM500(Pass up bonus)
     **Jika SILVER sponsor Gold/Platinum...Gold atas dpt RM200(Pass up bonus)

2. Rangkaian/Pasangan
    kiri 200pv + kanan 200pv = RM40 (1pasangan)

3. Bonus harian
    Silver RM440
    Gold RM2800
    Platinum RM33280

lain-lain produk keluaran Rashwealth

U all tau tak apa kebaikan Nano Centa kepada Ibu Menyusu, klik sini .. susu melimpah ruah :) sendawa kenyang anak kesayangan anda nanti.

18 April 2015

Rashwealth Group prihatin tentang masalah rakyat Malaysia

Kami memahami masalah rakyat Malaysia:
1) Mencari produk yg murah tetapi selamat dan berkesan
2) Mencari produk yg dpt membantu menurunkan berat badan tetapi mudah dan santai
Ini jawapannya: GC Tea adalah produk yang dpt membantu menyekat penyerapan gula dan penguraian karbohidrat dimana kedua2 peranan terbabit akan menyumbang kpd penurunan berat badan bagi mereka yg menghadapi masalah Obesiti dan Mengawal kadar gula dalam darah bagi mereka yang menghadapi masalah Diabetes.
Cuba dan hakimi sendiri.
Its Easy, Its Healthy, Its Wealthy, Its GC Tea!
Nak beli GC Tea, whatsapp saya 0179621397
RM130sm+ Pos RM6
RM140ss+ Pos RM9

Nak jadi pengedar, saya 'rekemen' anda start dengan 2 cara dibawah:
Cara pertama beli 16kotak GC Tea. (RM1611.20WM, RM1780.80EM)
Cara kedua beli 39kotak GC Tea. (RM3927.30WM, RM4340.70EM)

lain-lain produk keluaran Rashwealth

U all tau tak apa kebaikan Nano Centa kepada Ibu Menyusu, klik sini .. susu melimpah ruah :) sendawa kenyang anak kesayangan anda nanti.

17 April 2015

Tukang jual GC Tea di Sabah diperlukan

saya dah tukar jenama teh, anda bila lagi?

KELEBIHAN produk GC TEA ialah:
🌱Green Tea - membantu meningkatkan metabolisma badan
🌱Daun Gymnema - menghindar dari ketagihan gula
🌱Stevia - pemanis semulajadi
🌱Daun Pudina - menghilangkan stress
🌱Rooibos - merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga
🌱Mulberry - menghadkan glukosa masuk kedalam darah

Selagi mampu ikhtiar, kita ikhtiar dulu. Mana tau teh ni serasi dengan anda...

Bukti:






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ CAJ pos RM 10 

TIP BERJIMAT..
3 kotak RM381.60 sm + pos RM 21.20

Whatsapp saya : 0103317006

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, taman perumahan dan saudara mara anda..

14 April 2015

Tambah pengeluaran susu secara produktif

▄█ Susu Mencurah2 █▄

>> "Lepas minum Nano Centa, memang susu banyak keluar.. Baby sentiasa sendawa lepas menyusu.. kenyang yang lah tu " - Akak dari Kota Bharu (30an)
>> "Bra basah lenjun sbb susu badan asyik keluar jer" - Akak dari Ampang (28tahun)
>> "Setiap pagi mesti dapat 5-6 botol susu badan utk si Manja sayang " - Akak dari Skudai (32tahun)

++++++++++++++++++++++++++++++

Kelebihan Nanto Centa :-
===================
[✔] Menegangkan Kulit
[✔] Mengurangkan kedutan
[✔] Menganjalkan Kulit
[✔] Merawat Kulit dari Dalam
[✔] Agen Anti Oksida & Anti Penuaan
[✔] Memudarkan Pigmentasi
[✔] Mengelakkan masalah Gout
[✔] Bagus untuk Usus sebab ada "Prebiotik".

++++++++++++++++++++++++++++++

Formula Nano Centa ni terkandung dari bahan2 :-

[✔] Salmon Placenta ( Ingredient Utama )
[✔] Raspberry
[✔] Haabatussauda
[✔] Acaiberry
[✔] Delima
[✔] Vitamin C
[✔] Kolagen
[✔] Gam Arab
[✔] L-Glutathion

( Nak dapat info lanjut secara detail boleh google jer )
Berapa Harga nya ?? Seperti dalam gambar !!

★★★ Sekotak RM200 + pos RM10sm


0179621397

13 April 2015

Sila pastikan bayi anda dapat susu yang mencukupi

▄█ Susu Mencurah2 █▄

>> "Lepas minum Nano Centa, memang susu banyak keluar.. Baby sentiasa sendawa lepas menyusu.. kenyang yang lah tu " - Akak dari Kota Bharu (30an)
>> "Bra basah lenjun sbb susu badan asyik keluar jer" - Akak dari Ampang (28tahun)
>> "Setiap pagi mesti dapat 5-6 botol susu badan utk si Manja sayang " - Akak dari Skudai (32tahun)

++++++++++++++++++++++++++++++

Kelebihan Nanto Centa :-
===================
[✔] Menegangkan Kulit
[✔] Mengurangkan kedutan
[✔] Menganjalkan Kulit
[✔] Merawat Kulit dari Dalam
[✔] Agen Anti Oksida & Anti Penuaan
[✔] Memudarkan Pigmentasi
[✔] Mengelakkan masalah Gout
[✔] Bagus untuk Usus sebab ada "Prebiotik".

++++++++++++++++++++++++++++++

Formula Nano Centa ni terkandung dari bahan2 :-

[✔] Salmon Placenta ( Ingredient Utama )
[✔] Raspberry
[✔] Haabatussauda
[✔] Acaiberry
[✔] Delima
[✔] Vitamin C
[✔] Kolagen
[✔] Gam Arab
[✔] L-Glutathion

( Nak dapat info lanjut secara detail boleh google jer )
Berapa Harga nya ?? Seperti dalam gambar !!

★★★ Sekotak RM200 + pos RM10sm


0179621397

12 April 2015

Well3 Lyophilized Royal Jelly



Sms/whatsapp 0179621397 : Well3 Lyophilized Royal Jelly

kenapa pengedar GC Tea perlu bergelar PLATINUM?

lain versi lain jawapannya:
Pernah dengar tak orang kaya jadi jutawan, pernahkan, itu perkara biasa bagi orang kaya..
Tapi pernah dengan tak orang miskin jadi jutawan, jarang2kan....itu luarbiasa namanya..

Samala dalam business Rashwealth Group, anda perlu mencapai pangkat tertinggi sekali iaitu PLATINUM. Jika anda silver atau gold, bonus anda terbatas dan ada had income, jadi tak syok la..

Dahla PLATINUM dapat mcm2 bonus, janji buat la...kita berpangkat PLATINUM tapi tak buat kerja..sia sia gak.. 

Apa kelebihan PLATINUM dalam group saya, jika anda berada di kawasan TOP 5, ada je prospek saya terus passing ke anda. Kebanyakan mereka nak Cash On Delivery. Untung runcit on the spot. huhuh.

Bestkan kalu 4000 kotak GC Tea terjual dalam masa 12 jam? agak2 berapa untung runcit? Agak2 kelamkabut tak hidup anda? agak2 apa isteri/suami anda mintak nanti? 

Nak beli GC Tea, whatsapp saya 0179621397
RM130sm+ Pos RM6
RM140ss+ Pos RM9

Nak jadi pengedar, boleh start dengan 2 cara:
Cara pertama beli 16kotak GC Tea. (RM1611.20WM, RM1780.80EM)
Cara kedua beli 39kotak GC Tea. (RM3927.30WM, RM4340.70EM)

lain-lain produk keluaran Rashwealth

Jual teh apa yang masyuk?

Untung runcit ada, untung dari sistem pun ada.. Bila rangkaian berkembang besar, anda pasti tersenyum.. Masyukk.. Nak tau whatsapp je saya..


Nak beli GC Tea, whatsapp saya 0179621397
RM130sm+ Pos RM6
RM140ss+ Pos RM9

Bawah ni bukti whatsapp tanya GC Tea:


Nak jadi pengedar, boleh start dengan 2 cara:
Cara pertama beli 16kotak GC Tea. (RM1611.20WM, RM1780.80EM)
Cara kedua beli 39kotak GC Tea. (RM3927.30WM, RM4340.70EM)

lain-lain produk keluaran Rashwealth

reunion - suka atau duka

ada 2 je jawapan untuk soalan tu. pertama, akan pergi kedua, malas alasan pertama , bagi saya bersemangat untuk pergi, maklumkan n...