12 May 2015

GC Tea Terengganu

saya dah tukar jenama teh, anda bila lagi?


KELEBIHAN produk GC TEA ialah:

🌱Green Tea - membantu meningkatkan metabolisma badan
🌱Daun Gymnema - menghindar dari ketagihan gula
🌱Stevia - pemanis semulajadi
🌱Daun Pudina - menghilangkan stress
🌱Rooibos - merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga
🌱Mulberry - menghadkan glukosa masuk kedalam darah

Selagi mampu ikhtiar, kita ikhtiar dulu. Mana tau teh ni serasi dengan anda...

Bukti:






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ CAJ pos RM 10 

TIP BERJIMAT..
3 kotak RM381.60 sm + pos RM 21.20

Whatsapp saya : 0103317006

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda..

Rashwealth Business Academy

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, 

Program Imej Usahawan Rashwealth Pro & Stylo
Penampilan diri adalah amat penting kepada setiap individu tidak kira secara formal atau tidak formal. Etika pemakaian dan etika pergaulan adalah salah satu faktor terpenting untuk berjaya didalam bidang perniagaan.
Oleh itu program ini dianjurkan bagi memantapkan imej dan etika perniagaan khususnya di kalangan pemimpin-pemimpin Rashwealth.
Program ini akan berlangsung selama 2 hari.
Tarikh: 25 May 2015 (Isnin)
26 May 2015 (Selasa)
Masa: 9 pagi - 5 petang
Tempat: Bilik Seminar HQ Rashwealth Group Sdn.Bhd
Trainer: Cik Wawa Idris
Bayaran: RM 250 seorang
Makanan tengahari disediakan.
Tempat adalah terhad. Penyertaan hanya kepada 40 orang yang pertama.
Program grooming ini hanya akan dianjurkan sekali dalam tempoh 4 bulan.
Segera daftar diri sebelum kehabisan seat.
Borang penyertaan boleh didapati dari website syarikat

PROGRAM BEST 360° BATCH #04 akan diadakan seperti di bawah:
Tarikh: 17 May 2015 (Ahad)
Yuran : RM60.00 (termasuk kelengkapan program dan makan minum di sepanjang program)
SEGERA daftar diri anda ke program hebat ini..

08 May 2015

nasihat untuk berjaya dalam perniagaan GC TEA

Tip dari upline saya, MR.King.... print screen dari whatsapp saya dengan beliau..
Saya dan Mr.King ada menjalankan perniagaan RASHWEALTH GROUP.. Produk paling hot ialah GC TEA...
GC Tea ( Glucos Cut Tea )
Nak beli GC Tea, whatsapp saya 0179621397
RM130sm+ Pos RM6
RM140ss+ Pos RM9

COD: Machang dan Taman Harmoni Tanah Merah.
Jika anda berapa di kawasan top 5 saya mengalu-alukan penyertaan anda.

Nak jadi pengedar, boleh pilih mana2 pakej dibawah:
Cara pertama beli 4 kotak GC Tea. (RM424SM, RM477SS) SILVER
Cara kedua beli 16kotak GC Tea. (RM1611.20SM, RM1780.80SS) GOLD
Cara ketiga beli 39kotak GC Tea. (RM3927.30SM, RM4340.70SS)  PLATINUM - HOT

Bagaimana nak jana RM;
1.  Bonus Rekemen/Tajaan
     Platinum taja silver RM80
     Platinum taja gold RM400
     Platinum taja platinum RM1000

     Gold taja silver RM80
     Gold taja gold RM400
     Gold taja platinum RM500
     **Jika Gold sponsor Platinum...Platinum atas dapat RM500(Pass up bonus)

     Silver taja silver RM80
     Silver taja gold RM200
     Silver taja platinum RM300
     **Jika SILVER sponsor Platinum...Platinum atas dpt RM500(Pass up bonus)
     **Jika SILVER sponsor Gold/Platinum...Gold atas dpt RM200(Pass up bonus)

2. Rangkaian/Pasangan
    kiri 200pv + kanan 200pv = RM40 (1pasangan)

3. Bonus harian
    Silver RM440
    Gold RM2800
    Platinum RM33280

Soalan cepu emas: (sila klik perkataan boleh/ya)
1. Katakan saya berminat jadi pengedar sah GC Tea, boleh ajar tak cara nak promote?  BOLEH 

Testimoni produk:



lain-lain produk keluaran Rashwealth

U all tau tak apa kebaikan Nano Centa kepada Ibu Menyusu, klik sini .. susu melimpah ruah :) sendawa kenyang anak kesayangan anda nanti.


suami minum, isteri akan nilai prestasinya ..... power ( klik sini )

04 May 2015

kasi up payudara anda

Jika anda tercari produk sedemikian....ini la produk yang sepatut anda cuba....Mirifica Collagen... Memang tak pernah dengarkan....produk ni tak masuk iklan di tv.... tapi kualiti dia.....cukup cukup berkesan......memenuhi keinginan anda...hahahhahah



Sms/whatsapp 0179621397 : Mirifica Collagen keluaran ZSKY

01 May 2015

Rashwealth Group

Rashwealth Group !!!!!!
Produk yang paling TOP di Rashwealth Group........ GC TEA...

Bagaimana nak beli dengan harga ahli?
Anda beli 4 kotak GC Tea (Pakej Silver), terus layak dapat harga Ahli + pos = (RM528.80sm/RM581.20ss).. Tapi jika anda serius untuk buat business ni, anda akan menyesal...dan persoalan kenapa 'aku tak beli Pakej Platinum masa mula mula join Rashwealth Group akan sentiasa bermain difikiran anda.. 

Langkah bijak:
Anda start (Pakej Platinum39 kotak GC TEA  (RMxxxx) ...Beli sekali seumur hidup untuk banyak ni......secara automatik melayakkan anda dapat kesemua bonus yang ditawarkan oleh Rashwealth Group ... (untung runcit, bonus tajaan, bonus network, bonus unilevel, bonus key in, bonus pass up, car fund, travel fund dan yang paling best, jika prestasi anda cemerlang, anda dapat saguhati setiap 6 bulan (yg ni ada syarat2nya)..

Jika suka melancong Percuma..... anda perlu Pakej Platinum...tu pra syarat wajib.. 
Syarat mudah je..
»Jadi pengedar platinum Rashwealth Group..
»Kemudian taja 5 pengedar platinum..bonus anda comfirm 5k.. dan...
»Tabung perlancongan mencukupi.

Tak faham, wasap saya.

Bagaimana nak jana RM;
1.  Bonus Rekemen/Tajaan
     Platinum taja silver RM80
     Platinum taja gold RM400
     Platinum taja platinum RM1000

     Gold taja silver RM80
     Gold taja gold RM400
     Gold taja platinum RM500
     **Jika Gold sponsor Platinum...Platinum atas dapat RM500(Pass up bonus)

     Silver taja silver RM80
     Silver taja gold RM200
     Silver taja platinum RM300
     **Jika SILVER sponsor Platinum...Platinum atas dpt RM500(Pass up bonus)
     **Jika SILVER sponsor Gold/Platinum...Gold atas dpt RM200(Pass up bonus)

2. Rangkaian/Pasangan
    kiri 200pv + kanan 200pv = RM40 (1pasangan)

3. Bonus harian( Potensi pendapatan)
    Silver RM440
    Gold RM2800
    Platinum RM33280

4. Bonus baru, Personal Rebates:  
    Silver: 4% 
    Gold: 8% 
    Platinum: 15% 
    Platinum Executive: 20% 
5. Lain-lain bonus anda perlukan berpangkat Platinum..

Berapa anda perlu maintain setiap bulan?
Beli 3 kotak GC Tea je bagi melayakkan anda dapat bonus dari kumpulan anda.. RM402.80sm (termasuk pos). Jika anda berada di Kuala Lumpur atau Kota Bharu, anda boleh walk in jer...lagi jimat, caj pos dikecualikan.. Caranya, bawak cash dan bagi no.id Rashwealth anda..

Harga Sekotak GC Tea
RM150sm + Pos RM6 (Semenanjung Malaysia) & 
RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Hotline : NAZRIN 0179621397   

Kebaikan GC Tea:
"Kawal gula dalam darah"
"Mengelak pengambilan gula berlebihan"
"Mengurangkan risiko diabetes"
"Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik"
"Mengawal berat badan IDEAL"

Testimoni Produk:
  • Anda boleh tengok di Facebook, instagram atau buat carian Gc Tea di google.
  • Whatsapp saya.
Dokumen sokongan