29 November 2015

Dealer Rashwealth Group

Siapa saya...
  • Saya Mohamad Nadzirin
  • RS100891
  • 0179621397
Senarai produk Rashwealth Group

 1. GC TEA - paling TOP

PROMOSI SET TRIAL : 10 SACHET RM30.00 + POS RM10.00 

Harga Sekotak
RM150sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) & 
RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Harga ahli RM127.20sm

Tip jimat : beli 3 kotak GC Tea, terus layak dapat harga Ahli + pos = (RM381.60 + pos rm21.20(hq)=RM402.80

#Testimoni GC Tea .... klik sini

2. Clenz - Tox
Harga Sekotak
RM135.00sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) 

Harga ahli RM105.00

#Testimoni Clenztox ....klik sini

3. Perfume My Amour 

Saya paling suka guna yang ni.... CK beb...
Nama : My CK
Harga RM85 + Pos RM10

4. Pakej Slim (beserta keahlian)
+ caj pos rm21.20

#Testimoni Pakej Slim ...Klik sini

5. Pakej GC Tea (beserta keahlian)
+ caj pos rm21.20.....Produk HQ akan pos ke alamat anda

6. Nano-skinzs-foundation
Calit calit comel....


RM 85 sm / RM 90 ss + Pos RM 10

21 November 2015

Alora Skincare

Jangan jealous

WAJAH GLOWING SEAWAL 30 SAAT


Testimoni 1

Tgk jauh memanglah kulit cantik, memang lah gojesss, cer tgk dekat dekat mak aiii macam kelopak salak.. Jumpa alora ni sumpah tak tukar lain dah.. mudah spray pas tu sapu foundation..😃😃

Lepas tu spray lagi...ummmphh kena sangat dah

Best sangat foundation halus lembut senang apply pada muka


Berapa harga set ni? u wasap je saya, kliklink dibawah:
http://wasap.my/60103317006


Combo A RM210

Oribelle Fd (Besar)
Spray Mist
Brush

Combo B RM170

Oribelle Fd (Kecil)
Spray Mist
Brush

19 November 2015

Jual GC Tea sambil berInstagram


Bagaimana Nak jadi pengedar GC Tea.
Anda beli 4 kotak GC Tea, terus layak dapat harga Ahli + pos = (RM424sm/RM477ss).. Tapi jika anda serius untuk buat business ni, anda akan menyesal...dan persoalan kenapa 'aku tak beli Pakej Platinum masa mula mula join Rashwealth Group akan sentiasa bermain difikiran anda.. 

Langkah bijak, anda mula buat belian 39 kotak GC TEA (Pakej Platinum(RM3927.30SM, RM4340.70SS) ...sekali seumur hidup.......bagi melayakkan anda dapat kesemua bonus...

Jika suka melancong Percuma..... anda perlu Pakej Platinum...tu pra syarat wajib.. 
.Syarat mudah je..
»Jadi pengedar platinum Rashwealth Group..
»Kemudian taja 5 pengedar platinum..bonus anda comfirm 5k.. dan...
»Tabung perlancongan mencukupi.
Tak faham, wasap saya

Berapa anda perlu maintain setiap bulan?
Beli 3 kotak GC Tea je bagi melayakkan anda dapat bonus dari kumpulan anda.. RM371.00sm (termasuk pos). 

Harga Sekotak
RM130sm + Pos RM6 (Semenanjung Malaysia) & 
RM140ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Hotline : NAZRIN 0179621397   

Kebaikan GC Tea:
"Kawal gula dalam darah""Mengelak pengambilan gula berlebihan""Mengurangkan risiko diabetes""Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik""Mengawal berat badan IDEAL"

16 November 2015

Jual TEH GC sambil berFacebook


Bagaimana Nak jadi pengedar GC Tea.
Beli 4 kotak terus dapat harga Ahli + pos = (RM424sm/RM477ss).

Langkah bijak, mula dengan belian 39kotak GC TEA...sekali seumur hidup.......bagi melayakkan anda dapat kesemua bonus...

Next order RM371.00 (siap pos) untuk 3 kotak GC Tea setiap bulan bagi melayakkan anda dapat bonus dari kumpulan anda.

Harga Sekotak RM130sm + Pos RM6 (Semenanjung Malaysia) & RM140ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Hotline : NAZRIN 0179621397   

Kebaikan GC Tea:
"Kawal gula dalam darah"
"Mengelak pengambilan gula berlebihan"
"Mengurangkan risiko diabetes"
"Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik"
"Mengawal berat badan IDEAL"

07 November 2015

CNI Fire-Sens Mentholated Rub

Ni orang Kedah order...3kotak fire sens
CNI Fire-Sens Mentholated Rub: 0179621397

Bagaimana Nak pergi Australia Percuma dengan business GC TEA

Syaratnya: 
Anda Platinum....Anda taja 5 Platinum baru   ... T&C
Travel fund mencukupi...

Promosi bermula dari NOV 2015 ~ MAC 2016
MAY 2016....hq bawa anda ke sana secara PERCUMA

                                       
Bagaimana jadi Platinum..?
Anda beli 39 kotak terus GC Tea...... RM3927.30SM, RM4340.70SS  PLATINUM - HOT
sekali seumur hidup je..

Bonus tajaan Platinum RM1000.00...Jika anda rekemen 5 platinum....dah lah anda layak ke Autralia percuma...dapat lak bonus RM5000.00 wowowoowowowwowowo...... bonus pasangan belum kira lagi tu.....

Next order RM371.00 (siap pos) untuk 3 kotak GC Tea setiap bulan bagi melayakkan anda dapat bonus dari kumpulan anda. Jika anda collect sendiri produk di HQ, anda jimat RM20.00.

Harga Sekotak RM130sm + Pos RM6 (Semenanjung Malaysia) & RM140ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Hotline : NAZRIN 0179621397 

Topup ilmu bagaimana nak 10k sebulan dengan Rashwealth Group

duk sebelah upline TEH smlm......hahahah.... Pengedar gc tea diperlukan..... #0179621397

Bagaimana Nak jadi pengedar GC Tea.
Beli 3 kotak terus dapat harga Ahli rm381.60 

Langkah bijak, mula dengan belian 36kotak GC TEA...sekali seumur hidup.......bagi melayakkan anda dapat kesemua bonus...

Next order RM381.60  untuk 3 kotak GC Tea setiap bulan bagi melayakkan anda dapat bonus dari kumpulan anda.

Harga Sekotak RM150sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) & RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Hotline : NAZRIN 0179621397

                                         

01 November 2015

Usahawan GC Tea diperlukan

Pengedar diperlukan.. boleh mula dengan 4 kotak GC Tea.... berminat wasap saya 0179621397
Kebaikan GC Tea 
"Kawal gula dalam darah"
"Mengelak pengambilan gula berlebihan"
"Mengurangkan risiko diabetes"
"Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik"
"Mengawal berat badan IDEAL"
Sama-sama kita menjayakan kempen 1 rumah 1 GCTEA.. 

Beli 4 kotak terus dapat harga Ahli + pos = (RM424sm/RM477ss)
Harga Sekotak RM130sm + Pos RM6 (Semenanjung Malaysia),
140ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)
COD sekitar Machang & Tanah Merah: GC Tea:  0179621397 
  1. Kemaskini stok GCCTea (klik sini) 
  2. BOP Terkini (klik sini)

Tip berjimat pengguna smartphone

walaupun hp cap ayam... tapi tarikh aktif sah sehingga bla bla bla... so i topup bila perlu je...tak la membazirkan! yang benar  ...