14 December 2015

Kenapa anda harus beli GC TEA

Saya sangat teruja apabila dapat berita Syarikat Rashwealth mendapat surat maklum balas dari NADI - National Diabetes Institute.
Mungkin anda TIDAK tahu maksud surat tersebut. Mungkin anda tidak faham atau sengaja tidak mahu faham.
Kandungan tajuk surat tersebut ialah :-
"Open Label Clinical Study to Determine the Effect of “GC Tea” Supplementation on Glycaemic Control in Patients With Type 2 Diabetes Mellitus".
Syarikat pernah tunjukkan permohonan untuk mendapatkan Clinical Study tentang Gymnemma dari NADI ( 8 bulan yang lepas ).
Apa yang mengejutkan saya ialah perkataan " GC TEA ".. dan bukan daun Gymnemma. Ia adalah nama produk yang anda semua bawa kemana sahaja sekarang ini.
Ini bermaksud anda membawa satu produk yang mendapat ENDORSEMENT dari NADI - National Disbetes Institute.
Whatsapp dari Mr.King Asri ""Pagi td saya berjumpa seorang penceramah yang berdaftar sebagai ahli NADI dari Kementerian Kesihatan Malaysia, Beliau berkata "Tidak pernah ada mana-mana produk DIABETES yang telah mendapatkan sokongan tentang penyakit Diabetes. GC Tea adalah yang PERTAMA.""
Oleh itu.. anda sebagai ejen Rashwealth yang berdaftar, anda sangat bertuah kerana membawa produk yang sangat berkualiti, bukan sahaja dari kata-kata manis TETAPI fakta sains & perubatan semata-mata.
Bawalah GC Tea kemana sahaja supaya ia menjadi satu PUNCA KEYAKINAN untuk anda kongsikan produk ini kepada orang yang memerlukan.
Harga Sekotak GC Tea
RM150sm + Pos RM6 (Semenanjung Malaysia) & 
RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Hotline : NAZRIN 0179621397   

Kebaikan GC Tea:
"Kawal gula dalam darah"
"Mengelak pengambilan gula berlebihan"
"Mengurangkan risiko diabetes"
"Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik"
"Mengawal berat badan IDEAL"

Testimoni Produk:
  • Anda boleh tengok di Facebook, instagram atau buat carian Gc Tea di google.
  • Whatsapp saya.