21 April 2016

Testimoni Clenz Tox








CLENZ-TOX (Detox & Cleansing)
Tahukah anda?
Pengambilan makanan proses@ segera yg tinggi, ubatan & makan secara berlebihan adalah makanan yg tidak sihat.. Makan secara berlebihan juga menyebabkan 
Keletihan
Sembelit
Pedih ulu hati
Perut kembung
Bahan yg terkandung dlm Clenz-tox
🍀Oat Fibre, Green tea, Celery, Passion fruit, Apple, Lemon, Kiwi, Spinach, Spirulina, Wheatgrass, Pineapple, Cabbage,Cucumber, Inulin & Isomalto Oligosaccharides
KEBAIKAN CLENZ-TOX
✔ Menurunkan kadar kolestrol
✔ Meransangkan bakteria baik
✔ Mengurangkan risiko kanser
✔ Melambatkan penyerapan glucose
✔ Menguatkan sistem imun tubuh badan
✔ Menurunkan paras pH dalam usus
✔ Membantu proses detoksifikasi hati
📢 FASA DETOX
1) Dalam 6-8 saat bakteria baik berganda 100 kali. pH kolon bertukar sekitar pH 4.2-4.5pH. Semua bakteria berbahaya dan radikal bebas akan di neutralkan.
2) Serat larut dan tidak larut akan membuang dan meneutralkan toksin, mukus berlebihan dan enapan bahan kumuh dari dinding.
3) Hati mula meneutralkan toksin. Fungsi hati meningkat. Rembesan emzim bertambah baik. Penyerapan nutrien meningkat. Tubuh semakin sihat.
🍵 CARA PENGGUNAAN
1) Ambil 1 paket setiap hari sebelum makan malam
2) Campurkan 1 paket dgn 150-180ml air di dalam shaker.
3) Goncang sehingga sebati dan minum.
Harga : RM135.00
1 kotak = 14 Sachet
Penggunaan 2minggu
0103317006 ~ sms/whatsapp
01150037006 ~ sms

16 April 2016

Nombor ONEXOX

nak pilih no.onexox..... wasap je 0179621397
data serendah RM3 je sehari..
tarikh luput panjang...
harga simkad ni RM10.00 je...
lokasi saya di Machang dan berhampiran Tanah Merah, Malaysia


whatsApp 0179621397: Simkad ONEXOX:

12 April 2016

Pakej Slim Rashwealth Group

Tunggu 16 april...... akan diumumkan...sabar yer

suka minum teh?


Khas utk penggemar teh... sudah sampai masa utk kita tukar jenama....

Hotline : NAZRIN 0179621397   

Kebaikan GC Tea:
"Kawal gula dalam darah"
"Mengelak pengambilan gula berlebihan"
"Mengurangkan risiko diabetes"
"Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik"
"Mengawal berat badan IDEAL"

Testimoni Produk:
  • Anda boleh tengok di Facebook, instagram atau buat carian Gc Tea di google.
  • Whatsapp saya.

08 April 2016

3 kotak GC TEA

1 kotak GC Tea 👉 RM150.00
2 kotak GC Tea 👉 RM300.00
3 kotak GC Tea 👉 RM381.60
Ini bukan kesilapan kiraan, tapi memang inilah HARGA yang anda perlu bayar apabila membeli 3 kotak GC Tea. Bukan itu sahaja, anda juga layak menjadi AHLI secara automatik.
Kelebihan menjadi ahli:
- Layak membuat belian untuk semua produk keluaran Rashwealth mengikut harga ahli yang pastinya lebih murah.
- Berpeluang memulakan perniagaan (jual semula dengan harga runcit)
- Peluang mendapat bonus
Nak tahu lebih lagi bagaimana GC Tea boleh menjadi sumber pendapatan kedua anda?
Semuanya bermula dengan usaha anda.

..................0179621397

07 April 2016

makanan paling best?

kalu korang apa yer?

saya yg ni paling best....

sambil menikmati suasana malam...

touchinnnnnnnngggggg woi




06 April 2016

Jimat broooo


Rm10, dalam ada kredit Rm5.. 0179621397

kenapa saya suka guna simkad onexox
1. Internet laju broooo
2. Jangka hayat no.saya panjang broooo
3. Call jimat broo
4. Topup bila perlu jer broo

04 April 2016

korang tau tak


8 tahun guna kereta ni.... tapi daifnya saya x tau....boleh cucuk sini utk charge HP....

tip, guna radio je, usb slot....

cube la.....