28 May 2016

HISSAR SKIN SOLUTION






Ini bukan edit tau, ini real sangat....ok kan !!!!

wasap saya : 0103317006
Buleh arap, don't worri

1/5/2017 - di terbangkan ke Johor



25 May 2016

Baju ketat

Jom diet bersama Nutrimax Shake..sekali rasa pasti nak lagi...
Revolusi Diet Terkini-Program Slimming Pertama diMalaysia

Clenz detox
Gc Tea

Sempena Ramadhan Al Mubarak,
Berikut adalah cadangan jadual pemakanan untuk anda kekal bertenaga &langsing bersama produk keluaran Rashwealth sepanjang bulan Ramadhan.
‪#‎gctea‬
‪#‎Clenztox‬
‪#‎nutrimax‬

kenapa saya guna onexox

pertama: jimat..
kedua: tarikh luput panjang..
ketiga: saya topup bila perlu..
keempat: internet laju

Lagi satu simkad RM10 je pun...
Nazrin 0179621397 

16 May 2016

topup bila perlu

satu kepuasan bila rakan2 guna simkad onexox....

onexox? simkad apa tu!!!
  1. simkad hp
  2. RM 10
  3. tarikh aktif panjang
  4. topup bila perlu je
  5. internet laju
  6. kall jimat
  7. sms free sesama onexox
  8. line kuat

Diet cara selamat

Program Lengkap Diet Pemakanan Sihat WEL PRO.
Sedikit info mengenai produk WEL PRO yang akan berada dalam pasaran pertengahan bulan mei 2016.
WEL PRO adalah diambil dari pada singkatan nama "WEIGHT LOSS PROGRAM " yang mengamalkan diet sihat menggunakan konsep "METABOLIC DIET" di mana 'WEL PRO' merupakan makanan tambahan untuk melengkapkan nutrisi kepada badan untuk mereka yang mengamalkan diet sihat secara konsisten tanpa perlu meningalkan rutin harian tanpa perlu berlapar.
Dengan formulasi terkini mengandungi 10 jenis vitamin dan galian mineral berserta dengan ekstrak garcinia combodia,ekstrak kayu manis, stevia,green tea,raspberi anggur,NON GMO soya protein,L-charnitine dan ekstrak guarana membantu proses penurunan berat badan melalui penimgkatan metabolisma badan dan pembekaran lemak melalui proses termogenik. Ini dibuktikan melalui beberapa kajian yang dilakukan oleh beberapa orang Doktor daripada HARVARD MEDICAL SCHOOL USA.
WEL PRO adalah bukan sekadar produk tetapi sebuah PROGRAM penurunan berat badan yang mudah tanpa perlu berlapar.
SAMBIL MAKAN SAMBIL SLIM

Pakej seminggu 
1 wel pro rm95
1 green tea ( sbln ) rm40
1 ketostick (1 × beli je) rm20
Buku kite beli rm1..shaker rm2
** cas pos pd cstmr...

Package sebulan program diet wel-pro
Wel-pro 3 kotak rm90x3= rm270
Sugar blocker     rm  40
Ketostick             rm  20
Total                     rm330

Free pos + Free wel-pro shaker + buku panduan diet + pemantuan dari agen terlatih



13 May 2016

Teh pilihan rakyat Malaysia

PROMOSI SET TRIAL GCTEA : 10 SACHET RM30.00 + POS RM6.00 



Rashwealth Group !!!!!!
Produk yang paling TOP di Rashwealth Group........ GC TEA...

Bagaimana nak beli dengan harga ahli?

Langkah bijak:
Anda start (Pakej Platinum39 kotak GC TEA  (RMxxxx) ...Beli sekali seumur hidup untuk banyak ni......secara automatik melayakkan anda dapat kesemua bonus yang ditawarkan oleh Rashwealth Group ... (untung runcit, bonus tajaan, bonus network, bonus unilevel, bonus key in, bonus pass up, car fund, travel fund dan yang paling best, jika prestasi anda cemerlang, anda dapat saguhati setiap 6 bulan (yg ni ada syarat2nya)..

Jika suka melancong Percuma..... anda perlu Pakej Platinum...tu pra syarat wajib.. 
Syarat mudah je..
»Jadi pengedar platinum Rashwealth Group..
»Kemudian taja 5 pengedar platinum..bonus anda comfirm 5k.. dan...
»Tabung perlancongan mencukupi.

Tak faham, wasap saya.

Bagaimana nak jana RM;
1.  Bonus Rekemen/Tajaan
     Platinum taja silver RM80
     Platinum taja gold RM400
     Platinum taja platinum RM1000

     Gold taja silver RM80
     Gold taja gold RM400
     Gold taja platinum RM500
     **Jika Gold sponsor Platinum...Platinum atas dapat RM500(Pass up bonus)

     Silver taja silver RM80
     Silver taja gold RM200
     Silver taja platinum RM300
     **Jika SILVER sponsor Platinum...Platinum atas dpt RM500(Pass up bonus)
     **Jika SILVER sponsor Gold/Platinum...Gold atas dpt RM200(Pass up bonus)

2. Rangkaian/Pasangan
    kiri 200pv + kanan 200pv = RM40 (1pasangan)

3. Bonus harian( Potensi pendapatan)
    Silver RM440
    Gold RM2800
    Platinum RM33280

4. Bonus baru, Personal Rebates:  
    Silver: 4% 
    Gold: 8% 
    Platinum: 15% 
    Platinum Executive: 20% 
5. Lain-lain bonus anda perlukan berpangkat Platinum..

Berapa anda perlu maintain setiap bulan?
Beli 3 kotak GC Tea je bagi melayakkan anda dapat bonus dari kumpulan anda.. RM402.80sm (termasuk pos). Jika anda berada di Kuala Lumpur atau Kota Bharu, anda boleh walk in jer...lagi jimat, caj pos dikecualikan.. Caranya, bawak cash dan bagi no.id Rashwealth anda..

Harga Sekotak GC Tea
RM150sm + Pos RM6 (Semenanjung Malaysia) & 
RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Hotline : NAZRIN 0179621397   

Kebaikan GC Tea:
"Kawal gula dalam darah"
"Mengelak pengambilan gula berlebihan"
"Mengurangkan risiko diabetes"
"Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik"
"Mengawal berat badan IDEAL"

Testimoni Produk:
  • Anda boleh tengok di Facebook, instagram atau buat carian Gc Tea di google.
  • Whatsapp saya.
Dokumen sokongan

07 May 2016

Doakan duit syiling keluar dari perut anak saya

Terkini : Alhamdulillah dengan izinNya.. duit syiling 5sen dah kuar...... tq atas doa kalian.....

Terima kasih: doakan / aminkan keselamatan anak saya... moga Allah taala akan permudahkan segalanya....