iklan

27 June 2016

SP72

Portin Rejected : SP72 - One or more MSISDNs replied NO to SMS Validation

25 June 2016

Jejak Jutawan Rashwealth

Pertama sekali saya ingin ucapkan ribuan terima kasih kerana tn/pn tergerak hati untuk klik dan baca artikel ni.. Bersama sama ini saya ingin kongsikan lokasi dan seminar atau program yang di anjurkan oleh Rashwealth Group...... Sapa Rashwealth Group? Ni la company yang mengeluar dan memasarkan GC TEA... Teh yang tengoh hot sekarang.. Ada beribu testimoni pengguna GC TEA di Facebook, Google, Intagram dan Whatsapp.. (klik sini)
  • Diebetes ----> kurang
  • Kandungan gula ---> turun
  • Berat badan ----> ideal
  • lain-lain    
Anda tau tak, sambil minum GC TEA, anda boleh jana pendapatan.. berapa banyak anda mau, TERPULANG la...bergantung pada usaha anda...

Saya dengan ini berbesar hati menjemput/mengajak/mempersilakan tuan puan....HADIR 

24 June 2016

ALORA SKINCARE

Alora skincare........ rawat wajah anda ..... gebu mulus comel....





Nombor Cun Onexox


sapa cepat dia dapat.....sila wasap saya 0179621397 samada masih ada atau dah jual nombor ni.... TQ

*saya letak RM100 je......payah nak dapat nombor ni..... :)

20 June 2016

Saya nak slim

Terbukti, berat turun, seluar longgar...

Cara makan

Testimoni Slimming Diet
Kombinasi GCtea + Clenztox + Nutrimax
Port Dickson N9
Sebelum : 87 Kg
Terkini : 76 Kg


17 June 2016

perfume cik lofa


perfume cik lofa.... 
machang tanah merah saya sanggup hantar...
ada 4 kotak belum bertuan lagi...

*sila wasap saya untuk tanya stok dulu, kot kot abis

0179621397

15 June 2016

Duit Raya Onexox

Assalamuailaikum & Salam Sejahtera
Buat semua pengguna setia ONEXOX yang dihargai, rebutlah peluang memenangi Wang Tunai sehingga RM25,000 bermula 2 JUN 2016 sehingga 1 JULAI 2016. Anda hanya perlu membuat topup terkumpul minima RM30 dalam satu(1) transaksi bagi melayakkan anda menyertai cabutan bertuah ini.
‪#‎otwao‬ #onexox #duitraya #ramadhanmubarak
*Sila rujuk Terma & Syarat - http://www.onexox.my/raya-lucky-draw.html

Nak beli simkad?/

14 June 2016

sahur apa hari ke 9?

GC Tea merupakan produk paling laris, paling top, paling hot keluaran RASHWEALTH GROUP.

Banyak testimoni di Facebook mengatakan:
  • gula turun
  • diabetes kurang
  • berat turun
Bukti





Lain-lain testimoni pengguna GC Tea...... tuan / puan boleh la buat carian di Facebook, google atau instagram.

Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ pos RM6 sm / RM 10 ss

3 kotak RM381.60 sm + pos RM 20

Trial 10 sachet RM 30 + pos RM 6

Whatsapp saya : 0179621397

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda...

13 June 2016

Berikhtiar

GC Tea merupakan produk paling laris, paling top, paling hot keluaran RASHWEALTH GROUP.

Banyak testimoni di Facebook mengatakan:
  • gula turun
  • diabetes kurang
  • berat turun
Bukti





Lain-lain testimoni pengguna GC Tea...... tuan / puan boleh la buat carian di Facebook, google atau instagram.

Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ pos RM6 sm / RM 10 ss

3 kotak RM381.60 sm + pos RM 20

Trial 10 sachet RM 30 + pos RM 6

Whatsapp saya : 0179621397

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda...

08 June 2016

ONEXOX PILIHAN NO 1

Malam ni 8/6/2016, saya baru je COD nombor couple ni....Orang Krai nak...rezeki..:)

Kenapa saya guna simkad onexox?
pertama: jimat..
kedua: tarikh luput panjang..
ketiga: saya topup bila perlu..
keempat: internet laju

Lagi satu simkad RM10 je pun...
Nazrin 0179621397 

Gctea

GC Tea merupakan produk paling laris, paling top, paling hot keluaran RASHWEALTH GROUP.

Banyak testimoni di Facebook mengatakan:
  • gula turun
  • diabetes kurang
  • berat turun
Bukti






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ pos RM6 sm / RM 10 ss

3 kotak RM381.60 sm + pos RM 20

Trial 10 sachet RM 30 + pos RM 6

Whatsapp saya : 0179621397

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda...

04 June 2016

Perfume Naelofar


Ada yang mau wangi2 tak??? Wangi cam Cik Loofa kita? sila angkat tangan.. kite pun dah x sabar ni...
Harga mampu milik u ols..
RM55.00 + pos RM6.00

0179621397

02 June 2016

Promosi Tempoh Sah 28 bulan

Sukacita dimaklumkan Promosi Tempoh Sah 28 bulan untuk Starter pack beserta topup RM10 dilanjutkan sehingga 30 Jun 2016.
Terma & syarat seperti berikut :
- Topup RM10 dalam satu(1) transaksi.
- Topup RM10 dalam masa 24 jam selepas panggilan pertama berjawab (Activation Call) dibuat.
- Tempoh sah 28 bulan akan diaktifkan dalam masa 14 hari selepas topup RM10 dibuat.
Bagaimanapun, mekanisma topup RM50 masih berjalan seperti biasa. Sekiranya ada user SP yang terlepas tempoh topup promosi 24 jam(RM10), user tersebut masih layak mendapat tempoh sah 28 bulan dengan membuat topup RM50.
Semoga maklumat terbaharu ini dapat disebarkan seluas-luasnya kepada semua pengedar & pengguna ONEXOX serata tanah air. Sekian. Terima kasih, Terima kasih, Terima kasih !!! ‪#‎outthereweareone‬ ‪#‎otwao‬ ‪#‎onexox‬