29 August 2016

perfect figure spray

Mudah, senang, simple
SUN, SEA & SHORE.

Morning view from Pulau Belitung, Indonesia. 

Senang sgt bawak cinonet #perfectfigurespray ni terbang ke mana2 pun. Masuk je dlm travel list. Bukan susah. Sembur-sembur aje 😎

Enjoy ur holiday gals!

SOALAN YANG BIASA DITANYA TENTANG PERFECT FIGURE FIRMING SPRAY.
BERAPA LAMA GUNA UNTUK NAMPAK KESAN?
Sejujurnya, kami tak dapat bagitahu jangkamasa sebenar kesan. Sebab ia bergantung kepada individu. Ada yang seminggu guna dah nampak kesan. Ada yang 2 minggu. Tapi yang pasti, kalau konsisten guna ikut yang disarankan, hilang 5kg sebulan tu memang perkara biasa.
MACAMANA NAK GUNA?
Mudah sangat. Sembur je kat tempat-tempat yang bermasalah seperti perut, lengan, peha, pinggul atau dagu. Disarankan guna spray ini 2 kali sehari. Selepas mandi pagi dan petang.
SPRAY NI PANAS TAK? BAU PULAK MACAMANA?
Langsung tak panas. 5 saat lepas sembur, akan rasa sejuk nyaman sebab spray ni ada mint. Bau pulak sangatlah wangi.
BAGAIMANA SPRAY INI BERFUNGSI?
Spray ni water-based. Cepat meresap ke dalam kulit bila disembur. Dengan itu ekstrak herba-herba seperti lakoocha yang digunakan dalam spray ini lebih cepat membakar lemak-lemak dalam badan.
SEBOTOL BOLEH TAHAN BERAPA LAMA?
Kalau guna konsisten 2 kali sehari,1 botol boleh digunakan selama sebulan. Ada juga yang hanya nak fokus pada perut buncit sahaja. Lagi lama tahan. Boleh sampai 2 bulan untuk 1 botol.
APA JADI KALAU SAYA STOP GUNA SPRAY INI?
Kalau dah dapat berat dan bentuk idaman, nasihat kami amalkan gaya hidup dan cara pemakanan yang sihat. Baru kekal perubahan tu.
ADA KESAN SAMPINGAN TAK?
Setakat ini, kami tidak menerima apa-apa aduan daripada PFLovers tentang spray ini. Produk ini dihasilkan daripada bahan-bahan yang 100% semulajadi. Tiada bahan-bahan kimia berbahaya dalam produk ini. Dan paling penting spray ini ada kelulusan KKM - NOT151104017K.
APA KEISTIMEWAAN SPRAY INI BERBANDING PRODUK KURUS LAIN YANG ADA DI PASARAN?
Mudah. Senang. Berkesan. Itu yang kami boleh katakan. Terlalu banyak Testimoni yang kami terima, hampir setiap hari. Boleh whatsapp/pm kami untuk lebih detail. Bersedia untuk terbeliak mata tengok Testimoni-testimoni yang sangat ohsem tau.
IBU MENGANDUNG BOLEH GUNA?
Boleh. Tetapi jangan fokus di bahagian perut. Sembur di bahagian lain seperti peha, lengan atau dagu. Lepas bersalin, fokus bahagian perut. Gerenti puas hati.
SAYA ADA PENYAKIT DARAH TINGGI, KENCING MANIS. BOLEH GUNA?
Tentu sekali boleh. Sebab spray ni hanya untuk kegunaan luaran sahaja.
BERAPA HARGA SPRAY INI?
Harga biasa RM129. Tapi kami masih akan bagi harga promosi RM99 dengan postage percuma.
Ehem.. Ehem.. Ada soalan lain lagi? Kalau tak ada, cepat grab sebotol hari ni. Kalau tak, soalan yang banyak-banyak kat atas ni takkan berkesan sampai bila-bila 
😜😜😂😂
 



HARGA ASAL SATU BOTOL🔸
RM129 (SM)
RM139 (SS)

TETAPI....Jika anda buat pembelian sekarang..... Diskaun Istimewa seperti berikut :

🌟DISKAUN ISTIMEWA🌟

✅ SATU BOTOL
RM99 (SM) /RM109 (SS)
(Jimat RM30)


✅ DUA BOTOL
RM190 (SM) /RM200 (SS)
(Jimat RM68)


✅ TIGA BOTOL
RM270 (SM) /RM280 (SS)
(Jimat RM117)

🔴1 BOTOL UNTUK KEGUNAAN SEBULAN LEBIH

DIGALAKKAN AMBIL 3 BOTOL UNTUK RAWATAN PENUH SUPAYA KULIT TIDAK GELEBEH SETELAH LEMAK HILANG.

💃�PERFECT FIGURE SPRAY

🔸AGEN :
RM60
(MINIMA 10 BOTOL)

🔸STOKIS
RM50
(MINIMA 50 BOTOL)


0179621397

Simkad onexox

ni nombor saya
saya pengguna onexox
saya topup bila perlu je
bulanan saya budget dalam RM30-50 je....
cukup la.....
kall keluar
internet
sms


28 August 2016

Clenz Tox

"SEDAR ATAU TIDAK , TAHU ATAU BUAT TIDAK TAHU"
ADA LAPAN TANDA BADAN KITA PENUH TOKSIN
1- SEMBELIT
anda perlu membuang air besar dua kali sehari bagi memastikan bahan buangan pepejal dan cecair bertoksin tidak disimpan lama di dalam badan dan membawa penyakit.
2-KEMBUNG PERUT
usus yang tidak bersih dan penuh toksin akan menyebabkan angin terperangkap di dalamnya dan menyebabkan perut menjadi kembung dan tidak selesa.
3-SAKIT KEPALA
badan yang penuh toksin akan menyebabkan anda mengalaami sakit kepala yang berulang-ulang,malah boleh menyerang anda pada setiap hari.
4-LETIH DAN LESU
toksin yang terkumpul dalm badan seumpama racun yang mencuri tenaga di dalam badan,menyebabkan kita lesu dan tidak bermaya sepanjang hari.
5-MULUT BERBAU
usus yang kotor dan tidak dibersihkan secara kerap akan mulut berbau busuk dan menimbulkaan ketidakselesaan kepada orang lain di sekeliling.
6-PERUT BUNCIT
najis yang terkumpul lama didalam usus akan mengeras, dan menjadi tempat angin berkumpul. ini boleh menyebabkan perut kelihatan boroi walaupun berat badan anda masih normal.
7-KULIT KUSAM
jika masalah kulit seperti jerawat dan kulit kusam anda berpanjangan, cuba ambil langkah untuk detox bagi membersihkan toksin yang berkumpul dalam badan terlebih dahulu.
8- KEMARUK MAKAN
badan yang bertoksin akan menyebabkan anda tidak boleh mengawal cara makan dengan baik , malah menyebabkan anda sering rasa lapar dan ingin mengunyah makanan sepanjang hari.
No automatic alt text available.

whatsApp 0179621397: Testimoni Clenz Tox

26 August 2016

Dealer Rashwealth Group

Jemput hadir.....masa dan waktu dibawah


whatsApp 0179621397: Dealer Rashwealth Group

Leptos

Best ke LEPTOS????
.🌸KEBAIKAN LEPTOS🌸


🌷 3 biji bakar 300 kalori tanpa senaman
🌷 ada L-Carnitine & Garcinia Cambogia khas untuk bakar lemak
🌷 tingkatkan metabolisma
🌷 detox
🌷 kecutkan perut
🌷 beri tenaga sepanjang hari
🌷 seimbangkan hormon
🌷 bersihkan sistem pencernaan
🌷 Lulus KKM
🌷 kesan seawal sebotol penggunaan
Jangan risau ini semua TIADA:-
 cirit birit
 tak boleh tido malam
 degupan jantung laju
kesan badan naik semula bila stop makan
 sakit kepala
............
Whatsapp 0179621397....
(produk ni saya buat dropship je)

25 August 2016

Rashwealth Group

Jemput hadir

KLIK SINI

Saudagar GC Tea

Atasi gula berlebihan dalam darah...
Tanpa perlu senaman 4~5jam
Tanpa perlu diet luarbiasa..
Cara bijak, konsistent minum Gctea sekotak.... kesan seawal minggu pertama....

21 August 2016

Simkad ONEXOX

Kredit ada 70, 
Kall murah ada 300minit,
Data ada 1gb....
Tarikh luput 2021 

Terbaik onexox....


whatsApp 0179621397: Simkad ONEXOX

Saudagar GC Tea

sy ncari 2 user...kita kongsi platinum.......cepat sementara promosi masih berjalan....


whatsApp 0179621397: Saudagar GC Tea:

Income luarbiasa

Income salah seorang pengedar Teh (GC Tea)!!! RM 72 317.77 sebulan! Tanpa perlu pening kepala utk bayar gaji staff, sewa kedai, dan loan2 perniagaan. 


18 August 2016

BUSINESS-KIT RASHWEALTH GROUP

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, 

**************************** 
BUSINESS-KIT RASHWEALTH GROUP 
**************************** 
BERITA GEMBIRA UNTUK PENGEDAR RASHWEALTH!! 

Dapatkan segera BUSINESS-KIT daripada Rashwealth Group dengan harga RM60.00 

Dengan setiap pembelian BUSINESS KIT, anda layak mendapat 1 kad TOUCH N GO yang EKSKLUSIF bercetakkan nama anda secara PERCUMA! 

Klik http://bit.ly/2aWbpKC 

Sebarang pertanyaan sila hubungi +032161 0087. 

Pihak Pengurusan 
Rashwealth Group


Doakan saya berjaya !!

*saya mencari pengedar GC TEA di serata MALAYSIA

GC Tea merupakan produk paling laris, paling top, paling hot keluaran RASHWEALTH GROUP.

Banyak testimoni di Facebook mengatakan:
  • gula turun
  • diabetes kurang
  • berat turun
Bukti






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ pos RM 10 

36 kotak X RM127.20 = RM4579.20

Trial 10 sachet RM 30sm + pos RM 10

Whatsapp saya : 0179621397

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, jiran2 dan saudara mara anda...

Ni kiraan untung runcit sekotak...Jual rm150-rm127.20(harga ahli) = rm22.80.....


Rebate bonus (platinum)... kita beli kita dpt....(belian kedua dan seterusnya, minimum 3 kotak)....sekotak dapat RM10.50
Jom ‪#‎bekerjasama‬ .... 

Bonus rekemen....platinum rekemen platinum

Lain2 bonus dlm wasap 0179621397

Pages saya, pakat pakat like la.....

17 August 2016

Sireh Queen

maaf x jual doh ( dropship)

Sana sini sembang kelebihan Gc tea

*saya mencari pengedar GC TEA di serata MALAYSIA

GC Tea merupakan produk paling laris, paling top, paling hot keluaran RASHWEALTH GROUP.

Banyak testimoni di Facebook mengatakan:
  • gula turun
  • diabetes kurang
  • berat turun
Bukti






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ pos RM 10 

36 kotak X RM127.20 = RM4579.20

Trial 10 sachet RM 30sm + pos RM 10

Whatsapp saya : 0179621397

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, jiran2 dan saudara mara anda...

Ni kiraan untung runcit sekotak...Jual rm150-rm127.20(harga ahli) = rm22.80.....


Rebate bonus (platinum)... kita beli kita dpt....(belian kedua dan seterusnya, minimum 3 kotak)....sekotak dapat RM10.50
Jom ‪#‎bekerjasama‬ .... 

Bonus rekemen....platinum rekemen platinum

Lain2 bonus dlm wasap 0179621397

Pages saya, pakat pakat like la.....

Pulau Perhentian

Doakan saya selamat sampai dan selamat kembali ke rumah. sebelum bertolak Mata asyik tengok jam, lambatnyer gerak... Esok kul 6.15pagi na...