28 August 2016

Clenz Tox

"SEDAR ATAU TIDAK , TAHU ATAU BUAT TIDAK TAHU"
ADA LAPAN TANDA BADAN KITA PENUH TOKSIN
1- SEMBELIT
anda perlu membuang air besar dua kali sehari bagi memastikan bahan buangan pepejal dan cecair bertoksin tidak disimpan lama di dalam badan dan membawa penyakit.
2-KEMBUNG PERUT
usus yang tidak bersih dan penuh toksin akan menyebabkan angin terperangkap di dalamnya dan menyebabkan perut menjadi kembung dan tidak selesa.
3-SAKIT KEPALA
badan yang penuh toksin akan menyebabkan anda mengalaami sakit kepala yang berulang-ulang,malah boleh menyerang anda pada setiap hari.
4-LETIH DAN LESU
toksin yang terkumpul dalm badan seumpama racun yang mencuri tenaga di dalam badan,menyebabkan kita lesu dan tidak bermaya sepanjang hari.
5-MULUT BERBAU
usus yang kotor dan tidak dibersihkan secara kerap akan mulut berbau busuk dan menimbulkaan ketidakselesaan kepada orang lain di sekeliling.
6-PERUT BUNCIT
najis yang terkumpul lama didalam usus akan mengeras, dan menjadi tempat angin berkumpul. ini boleh menyebabkan perut kelihatan boroi walaupun berat badan anda masih normal.
7-KULIT KUSAM
jika masalah kulit seperti jerawat dan kulit kusam anda berpanjangan, cuba ambil langkah untuk detox bagi membersihkan toksin yang berkumpul dalam badan terlebih dahulu.
8- KEMARUK MAKAN
badan yang bertoksin akan menyebabkan anda tidak boleh mengawal cara makan dengan baik , malah menyebabkan anda sering rasa lapar dan ingin mengunyah makanan sepanjang hari.
No automatic alt text available.

whatsApp 0179621397: Testimoni Clenz Tox