18 August 2017

Pulau Perhentian

Doakan saya selamat sampai dan selamat kembali ke rumah.

sebelum bertolak
Mata asyik tengok jam, lambatnyer gerak... Esok kul 6.15pagi nak gerak g jeti besut... arap x terbabas zzzz dah la... excited nak g pulau perhentian.. pertama kali jejak kaki ni...Orang kata sana pulau cantik, snorkling best..

Tapi yg tak sedap dengar orang kata, tea o beng segelas rm4.00, boleh tahan harga tu...Tapi mujur la, 3 kali makan termasuk dalam pakej, petang, malam dan pagi.. Maggi cup memang stanby seksiap dah..

Dah bangun dah, awal sikit.. 4 pagi.. bertahan je la, tido balik bahaya ni... x terbangun nanti.. Ok masa kian hampir, boleh mandi dah ni...Jap lagi solat subuh, terus gerak..

Alat alat sokongan dah stanby:
plastik hp
monopod
banner website

Penginapan

Snorkling

Petang

Malam pertama

BBQ



14 August 2017

BBF

Formula muka gebu, muka flawless, muka cun, muka bersih kini didedahkan...

2 minit je pakai, anda akan alami perubahan.

u all tau tak, jenama ni setanding jenama antarabangsa.

tapi yang penting harga BBF ni lebih murah berkali ganda dari jenama X,Y,Z
Yang penting HALAL, SELAMAT & BERKESAN

Harga dia murah je...RM69.90 je....tapi jangan bayar harga tu, i bagi DISKAUN ni... bayar RM45 + pos je..

Wasap je saya

http://wasap.my/60103317006

 Kelebihan Beauty Balm Foundation #BFF :-

πŸ‘‰πŸ»Mencantikkan Kulit Wajah Sekaligus MERAWAT masalah
(Jerawat, Jeragat, Kulit Kusam, Berminyak, Parut Jerawat..dll).

πŸ‘‰πŸ»Tekstur Paling RINGAN LEMBUT & WANGI.

πŸ‘‰πŸ»Tidak perlu pilih kod WARNA. Bertindak secara NATURAL 
mengikut Aliran suhu & darah uolls.

 πŸ‘‰πŸ»Tak perlu remover/Pencuci muka utk buang foundation pada wajah.

πŸ‘‰πŸ»Menaikkan Seri Wajah & Menjadi Kulit Muka Flawless & Glowing seawal 3 minit...Makin lama diwajah..makin cantik :)

πŸ‘‰πŸ»Mengandungi SPF60 & Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit.

πŸ‘‰πŸ»Tahan sehingga 12jam

πŸ‘‰πŸ»Membantu mencerah & melembabkan kulit. Kulit menjadi anjal & lebih muda

πŸ‘‰πŸ»1botol mengandungi 15gm. Tahan 1-2bulan bergantung kepada cara penggunaan

πŸ‘‰πŸ»Tidak perlu lagi pakai bedak. Jika suka, hanya dap2 kan sahaja dengan span

Skincare iChantique


Skincare iChantique berasaskan org.anik dan kaya dengan Vit C, E dan argan oil formulasi mewah setanding produk antarabangsa untuk kulit sentiasa awet muda 😘

Produk iChantique dihantar lab special test request untuk mer.kuri, Hydro.quinone, dan Tre.tinoin..walaupun ujian lab ni memang agak mahal per item.. kita buat untuk kelima-lima item untuk iChantique supaya bisnes skin.care iChantique dan Beauty Balm Foundation iChantique bertahan dalam market seperti shurah dan safi..😍😍😍

Kalau taknak ambik peluang berbisnes,
Sayanglahh uolss..πŸ™ˆπŸ™ˆ
Dapat jana duit sambil scroll2 kat fb..

Nak jadi Stokis #BBF Bermula dengan 5 Botol je wehh..harga kurang dari RM180 plak tu untuk untuk pakej stokis #BBF..😱😱

WHATSAPP SECEPAT YANG MUNGKIN SEBELUM PENCARIAN STOKIS CLOSE πŸ™ˆ

#ProdukViral
#SkinCareOrganik
#ComingSoonBulan10
#iChantique

gc tea besut

saya dah tukar jenama teh, anda bila lagi?

KELEBIHAN produk GC TEA ialah:
🌱Green Tea - membantu meningkatkan metabolisma badan
🌱Daun Gymnema - menghindar dari ketagihan gula
🌱Stevia - pemanis semulajadi
🌱Daun Pudina - menghilangkan stress
🌱Rooibos - merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga
🌱Mulberry - menghadkan glukosa masuk kedalam darah

Selagi mampu ikhtiar, kita ikhtiar dulu. Mana tau teh ni serasi dengan anda...

Bukti:






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ CAJ pos RM 10 

TIP BERJIMAT..
3 kotak RM381.60 sm + pos RM 21.20

Whatsapp saya : 0103317006

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda..

Muka cantik macam artis

Jangan jealous

WAJAH GLOWING SEAWAL 30 SAAT


Testimoni 1

Tgk jauh memanglah kulit cantik, memang lah gojesss, cer tgk dekat dekat mak aiii macam kelopak salak.. Jumpa alora ni sumpah tak tukar lain dah.. mudah spray pas tu sapu foundation..πŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Lepas tu spray lagi...ummmphh kena sangat dah

Best sangat foundation halus lembut senang apply pada muka


Berapa harga set ni? u wasap je saya, kliklink dibawah:
http://wasap.my/60103317006


Combo A RM210

Oribelle Fd (Besar)
Spray Mist
Brush

Combo B RM170

Oribelle Fd (Kecil)
Spray Mist
Brush

09 August 2017

Obesiti cegah sebelum parah

TEH SEKAT GULA YANG TERBAIK ( Glucos Cut Tea)
+++++++++++++++++++++++++++++++
KELEBIHAN produk GC TEA ialah:
🌱Green Tea - membantu meningkatkan metabolisma badan
🌱Daun Gymnema - menghindar dari ketagihan gula
🌱Stevia - pemanis semulajadi
🌱Daun Pudina - menghilangkan stress
🌱Rooibos - merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga
🌱Mulberry - menghadkan glukosa masuk kedalam darah

Selagi mampu ikhtiar, kita ikhtiar dulu. Mana tau teh ni serasi dengan anda...

wasap je saya 0103317006 atau 0136077006.


harga sekotak #gctea ni RM150sm/RM160ss

+ pos RM10.....

Meh saya remain balik kebaikan TEH #GCTEA
insyaAllah kadar gula turun
insyaAllah diebetes berkurang
insyaAllah berat ideal

07 August 2017

aura malam jumaat


Atasi masalah suami cepat GAME OVER... ;)


SMS/WHATSAPP : 0103317006


Atasi segera..jangan biarkan masalah ini berlanjutan......bak kata org tua2...baik cegah dari merawat.....

rm57 siap pos


05 August 2017

Tanah untuk dijual di Machang

ada org mintak tulong suh tawar tanah ni...

geran kongsi..

nak jual sekar....
keluasan tanah ni 5.1ekar

kelebihan tanah,

atas ada jln
kanan ada jln

atas ada lot rumah
kanan ada lot rumah

http://wasap.my/60103317006

04 August 2017

Teh GC Pasir Puteh

KELEBIHAN produk GC TEA ialah:
🌱Green Tea - membantu meningkatkan metabolisma badan
🌱Daun Gymnema - menghindar dari ketagihan gula
🌱Stevia - pemanis semulajadi
🌱Daun Pudina - menghilangkan stress
🌱Rooibos - merembeskan insulin tukarkan gula kepada tenaga
🌱Mulberry - menghadkan glukosa masuk kedalam darah

Selagi mampu ikhtiar, kita ikhtiar dulu. Mana tau teh ni serasi dengan anda...

Bukti:






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ CAJ pos RM 10 

TIP BERJIMAT..
3 kotak RM381.60 sm + pos RM 21.20

Whatsapp saya : 0103317006

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda..

03 August 2017

Wajah Glowing seawal 30 saat

DIA ORANG YANG JEALOUS TGK KULIT KITA GLOW DAY & GLOW NITE DENGAN RAHSIA AJAIB
WAJAH GLOWING SEAWAL 30 SAAT


Testimoni 1

Tgk jauh memanglah kulit cantik, memang lah gojesss, cer tgk dekat dekat mak aiii macam kelopak salak.. Jumpa alora ni sumpah tak tukar lain dah.. mudah spray pas tu sapu foundation..πŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Lepas tu spray lagi...ummmphh kena sangat dah

Best sangat foundation halus lembut senang apply pada muka


Berapa harga set ni? u wasap je saya, kliklink dibawah:
http://wasap.my/60103317006


Combo A RM210

Oribelle Fd (Besar)
Spray Mist
Brush

Combo B RM170

Oribelle Fd (Kecil)
Spray Mist
Brush

Pulau Perhentian

Doakan saya selamat sampai dan selamat kembali ke rumah. sebelum bertolak Mata asyik tengok jam, lambatnyer gerak... Esok kul 6.15pagi na...