29 January 2017

GC TEA Putrajaya

saya dah tukar jenama teh, anda bila lagi?


Banyak kelebihan GC TEA..
  • gula turun
  • diabetes kurang
  • berat turun
Bukti






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ CAJ pos RM 10 

TIP BERJIMAT..
3 kotak RM381.60 sm + pos RM 21.20

Whatsapp saya : 0103317006

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda..

16 January 2017

onexox terbaik

12g... tempoh luput 2025....
guna bila perlu je..

*beruntung berhijrah guna ONEXOX


 macam mana nak dpt simkad onexox..boleh wasap sy...sy bg list ... 0103317006

10 January 2017

kulit cantik kerana Alora Serum

DIA ORANG YANG JEALOUS TGK KULIT KITA GLOW DAY & GLOW NITE DENGAN RAHSIA AJAIB
WAJAH GLOWING SEAWAL 30 SAAT


Testimoni 1

Tgk jauh memanglah kulit cantik, memang lah gojesss, cer tgk dekat dekat mak aiii macam kelopak salak.. Jumpa alora ni sumpah tak tukar lain dah.. mudah spray pas tu sapu foundation..😃😃

Lepas tu spray lagi...ummmphh kena sangat dah

Best sangat foundation halus lembut senang apply pada muka


Berapa harga set ni? u wasap je saya, kliklink dibawah:
http://wasap.my/60103317006


Combo A RM210

Oribelle Fd (Besar)
Spray Mist
Brush

Combo B RM170

Oribelle Fd (Kecil)
Spray Mist
Brush

03 January 2017

saya Pengguna minyak PETRON

Promosi terbaru dari Petron..

Petron Miles Red Hot Special promotion is back with even greater deals! Head on to your nearest Petron Station to redeem these items. Hurry now! Offer lasts till 19th February 2017!

#PetronFuelHappy
#PetronMiles
#PetronRHS

saya baru redeem milo se..... :)




bonus dah masuk

terima kasih.. bonus dah masuk..