17 February 2017

Bagaimana boleh RM10 setiap hari

Nak dapat RM1 sehari pun sukar sekarang. Tambahan pulak nak mula business perlu modal besar. Saya tak mampu,anda saya tak tau la..

Seringkali kita dapat wasap atau lihat iklan macam macam di facebook...

Anda jual 1 produk, untung RM10-20...jika banyak cuba kali.. lumayan kan...

Masalah sekarang, produk dah berlambak kat pasaran... bukannya keperluan, tapi kehendak extra... Nak jual sekotak pun sukar.. Tambahan pulak, ramai penjual dari pembeli..

3-4 tahun lepas, market online sgt luarbiasa, asal post je artikel, pasti ramai yang akan tanya.... pm... sekarang, 10 kali anda post, belum tentu ada sales..

Pembeli sekarang dah bijak, mereka nak COD (cash on delivery), sini yg untungnya, agen agen atau dealer dealer di bandar besar.

Bukannya give up, tapi ini la realiti.. kesukaran untuk dapatkan pembeli... lambat laun moral akan down... lambakan produk akan berlaku... situ akan bermulalah modal jem..

Sekarang saya perlu berfikir lebih luas, saya perlu kenal pasti mana satu KEPERLUAN DAN KEHENDAK?

Produk bukan hari hari orang beli. Tapi topup hari hari orang akan guna... ala topup, margin kecil la, lambat kaya....

OPPPSS....

Saya tak mengajak anda untuk kaya... saya mengajak untuk cipta pendapatan RM10 je sehari.. serius ni.

BAGAIMANA..

jual topup, jika salah nombor hp, rugi anda.
jual simkad, mereka topup dimana mana, masyuuuukk anda..

KATAKAN
Anda jual sekeping simkad, mereka topup di mana mana kedai topup, stesen minyak ke, online ke, anda dapat 10%..

contoh..
kawan anda topup RM10. anda dapat untung 10%..  Maka untung anda RM1.

jika banyak anda jual simkad ni.. maka potensi anda lebih besar. Jangan suruh mereka topup, tp mereka akan topup bila perlu..

Sehari orang topup RM100 anda dah dapat komisen RM10 dah.... benda rilek je kan...

Anda tau tak berapa harga simkad.ni?RM10 je....

Berminat...wasap sy 0103317006
saya berada di Machang Kelantan.