27 August 2017

semak baki asb online

hai.. last week saya ada terbaca cara semak baki atau tambah pelaburan asb di web myasnb. Terdetik nak try, lalu sy buka website myasnb, nak dftar tp perlu tac pulak, kena kemaskini no.hp. Mujur la time sy g cimb machang, sambil masuk duit asb, saya tanya staff dia, dia kata boleh kemaskini no.hp... Yes!

So hari ni, sy try la dftar..Menjadi you all..

korang tau tak, sekarang utk tambah pelaburan tak perlu guna buku dah, just bawa kad pengenalan n duit je.. baki dia kemaskini di resit je.

u all nak tak belajar, meh nk ajar.. mana tau bermanfaat.

ok, step 1:
buka laman web, www.myasnb.com.my

step 2:
pilih item daftar

step 3:
sms tac akan dihantar ke no.anda

step 4:
berjaya

pahtu anda tukar la password, then log in.. baki akaun anda terpapar mcm di bawah..



(gambar akan dikemskini kemudian)