15 October 2017

Tip berjimat pengguna smartphone




walaupun hp cap ayam... tapi tarikh aktif sah sehingga bla bla bla...

so i topup bila perlu je...tak la membazirkan!

yang benar  nazrin 0103317006


14 October 2017

Tip jimat prepaid anda


Berapa rm anda habis utk topup sebulan ?
untuk bulan oktober (13 hari) ni sy baru habis rm7.60 topup...
saya target tak habis rm20 utk bulan oktober...

sekurang kurangnyer dengan guna prepaid onexox, saya mampu berjimat...duit topup boleh adjust buat makan minum....

Lagipun buat apa saya topup banyak, tarikh aktif simkad pun panjang... tak topup pun line tak mati... ni kelebihan utama onexox.

sekiranya perbelanjaan topup anda lebih rm50. saya rekemen anda guna onexox...

yang benar, mr nazrin 0103317006

01 October 2017

SISLIN 10days Slimming Programme

*SISLIN 10days Slimming Programme*

1) *Capsule* (10pcs utk 10hari)
Capsul akan menaikkan metabolisma badan, dan membantu proses pembakaran lemak secara natural, tanpa sebarang kesan sampingan . kandungan utama adalah *garcinia cambogia* yang membantu dietry secara sihat.

2) *Sislin Body Shaper*
 Membantu masalah perot Buncit &  berlipat.
Bahagian punggung yang buat tu akan bantu push up semula sebab perempuan selalunya ada yang semula jadi kendur, atau bila da kurus, segala lemak area punggung surut, jadi rupa bentuk tu da macam belon  kurang angin. 😜

disarankan pakai shaper setiap hari . lebih 12jam

*Akak pilih salah satu pekej kak*

pakej 1 HARGA ASAL RM168
- PROMO DISC CUMA *RM158*
tambahan RM4 utk sbh serawak
◾ 1 SISLIN body shaper
◾ 1 botol ubat ( 10biji 10 hari)
*lose weight 5-6kg*

atau

pakej 2 HARGA ASAL *RM248*
- PROMO DISC CUMA *RM238*
tambahan RM4 utk sbh serawak
◾ 1 SISLIN body shaper
◾ 2 botol ubat (20biji 20 hari)
*lose weight 10-12kg*

atau

pakej 3 HARGA ASAL *RM336*
- PROMO DISC CUMA *RM300*
◾ 2 SISLIN body shaper
◾ 2 botol ubat (20biji 20 hari)
*lose weight 10-12kg*

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

*HARGA SINGLE ITEM*
👍SLIMMING CAPSUL SISLIN Only
~RM95~
*NOW RM88*
tambahan RM4 utk sbh serawak

👍SISLIN BODY SHAPER Only
~RM95~
*NOW RM88*
tambahan RM4 utk sbh serawak


*Size Sislin Shaper*
 32 34 S/M

36 38 40 XL/XXL

pinggang lebih dari saiz di atas, kene pakai selepas berat badan turun sehingga dpt 36 or 38 39 or 40