17 February 2018

Masjid Kristal

akhirnya harini jejak kaki dah..

sebelum ni lalu je dari jambatan tengok masjid tu..

16 February 2018

Please jangan burn data internet saya

saya tak suka BURN, HANGUS, DISEDUT!
bayangkan, tiap tiap bulan saya bayar RM+60 katakan, saya dapat internet 19GB dan call free...
setiap 29hb saya check baki.. katakan ada baki lagi 10GB.. 

Masuk 1hb, baki tadi jadi (kosong).. dia bagi yg baru 19GB...

Tak sukalah, baki 10G tadi dia sedut, dia burn, hangus gitu je.. bawa la kedepan baru SYOK..

Tapi korang jangan haraplah semua tu akan berlaku....

Tapi mujur lah, sejak 25.2.2018 ONEXOX memperkenalkan BLACK..

Mana mana pelangan yg tak suka data internet dia burn di syarikat lain, pindah la guna BLACK..

Data tak burn
SMS tak burn
Mini tak burn

baki yang tak abis akan di CARRY FORWARD...

erti kata lain makin banyak dan banyak..... siap boleh pindah ke no.onexox lain..

jimatkan......


wasap saya utk detail
www.wasap.my/60103317006/black

14 February 2018

makanan paling best

14.2.2018
Try kerabu meggi, jadi jgak...harga kasar sikit... 6yal se

12.2.2018
ABC sini saya wi A.. cukup rasa.. semua nak ada belaka..harga pun murah....
lokasi : Tepi jalan banggol petai (Machang) kedai tepi jalan, sebelah sawmill..

10.2.2018
breakfast disini.. orang bangi mesti tau ni.. full selalu kedai ni..sedap bro...









10 February 2018

Tidur di Genting Highlands


8-9 feb 2018 dapat harga bilik yg betul betul murah. 
RM67 dan 60. terus booked 3 bilik.

























mula mula target yang ni.. bila sampai rupanya NON HALAL...

punya la lenguh kaki cari KFC... naik turun naik turun.. last sekali tanya polis bantuan barulah jumpa..

laluan dia x macam sebelum ni.. 






lepas makan anak anak nak main games... ni je yg kami jumpa








gambar bawah ni semasa d genting premium outlet

















takleh duk lama, anak mengamuk nak mainan... jika beli kena darab 5..baik cabut awal...