06 November 2018

Fiber slimme

PILIH BIJIRIN YANG TINGGI SERAT‼️

Kenapa mesti pilih FIBER SLIMME❓

Kerana FIBER SLIMME membekalkan banyak nutrisi dan mempunyai serat yang sangat tinggi.
.
✅ FIBER SLIMME merupakan makanan yang sihat untuk semua lapisan masyarakat, di mana ia mempunyai karbohidrat rendah (GI)

✅ FIBER SLIMME merupakan langkah awal pemakanan seimbang yang sangat baik diamalkan. Mulakan makanan yang penuh serat semasa makan pagi.
.
✅Anda akan merasa kesan kenyang yang sangat lama kerana penyerapan FIBER SLIMME lebih perlahan sekaligus mengurangkan kandungan gula dalam badan.

✅ Kajian menunjukkan bahawa kekerapan pengambilan bijirin mengurangkan risiko obesiti, diabetes, penyakit jantung, kanser, strok, dan tekanan darah tinggi.
.
✅FIBER SLIMME sesuai untuk ibu yang mengandung bagi membantu membekalkan tenaga sepanjang tempoh kehamilan..selain dapat meningkatkan kuantiti susu badan bagi ibu.
.
✅ Kandungan bahan dalam FIBER SLIMME antaranya Beras Perang,Cereal/Bijirin, Oat, Granola ,Badam, Kurma, Madu dan banyak lagi multi vitamin dan mineral yang dapat membantu mengekalkan kesihatan

❇️ Jom bersama kita amalkan bijirin penuh dalam diet harian selain dapat membantu mengawal berat badan dan mencegah dari risiko penyakit yang merbahaya!😃

0103317006


#FiberSlimme
#CerealDrink
#Granola
#ChocolateFlavours
Post a Comment